Beauty BeautyBucketList Nieuw/New

From sample to beautybucketlist: California GlamGlow Super-Mud™ Clearing Treatment

Deze keer heb ik een sample van het California GlamGlow Super-Mud™ Clearing Treatment masker geprobeerd. Deze sample komt in een zakje met net aan voldoende om je gezicht één keer te behandelen [erg jammer had er twee of drie moeten hebben], of genoeg om lokaal wat vaker te gebruiken. Ik heb het in een enkele sessie gebruikt, het is een kleimasker en dat droogt gewoon snel uit en om eerlijk te zijn was overgieten gewoon niet een optie.

IMG_8767

Het is natuurlijk niet genoeg om een mening over de werking te vormen, maar je krijgt net aan genoeg om je gezicht te doen en te bepalen of je het wat vindt. Het zakje gaat redelijk moeilijk open, dus dat doe ik dan voordat ik in bad step met droge handen. Kaarsje en water aan, alles op de badrand en ik ben bijna ready to test.

IMG_8777

Nog even duidelijk lezen wat ik moet doen en scheuren maar! Clean skin dames en heren, vergeet dat nooit, cosmetica moet altijd op clean skin ook maskers.

IMG_8774

Het maakt eigenlijk niet uit waarmee je het gelaat reinigt, denk er wel aan je make-up te verwijderen en daarna nog goed te reinigen, zodat alle residu van je huid is. Ik heb deze keer mijn Purity Made Simple gebruikt met mijn VisaPure.

IMG_8781

Het masker heeft een donkere grijze bijna paarse kleur en ruikt lekker fris, eigenlijk best lekker voor een modder masker. De geur is veel minder sterk en minder kruidig dan het GlamGlow Youth-Mud masker wat ik al gebruik. Deze doet mij heel erg denken aan zoete dropjes, die vierkante zachte met suiker erop, de Griotten. De textuur is ook minder korrelig en veel vloeibaarder dan dat van het Youth-Mud masker, waardoor het heel anders aanvoelt bij het aanbrengen. Als je een sample hebt, doe voorzichtig, het loopt vrij snel uit het sachetje en ook loopt het gemakkelijk van je vingers.

IMG_8786

Het voelt heel prettig en fris aan, het tintelt niet echt, het voelt gewoon heel schoon en fris. Het indrogen gaat heel snel en jeukt uiteraard ook gewoon enorm. Ik heb het masker echt 20 minuten laten zitten en ik vond het een heerlijk masker. Wat het voor mijn huid heeft gedaan na een enkele keer:

  • frisse uitstraling
  • aangenaam en zacht gevoel
  • geen droge huid

En omdat ik zo tevreden ben met mijn GlamGlow Youth-Mud™ en deze zo prettig vind, komt deze beauty op mijn wish list. Dan kan ik eens echt gaan testen of het op langere termijn alles waarmaakt:

  • maakt grote poriën minder
  • bestrijd oneffenheden zoals puistjes en mee-eters
  • helpt vlekken te verminderen
  • help overtollige olie, talg en vuil te verwijderen

Wat ik ook heb gehoord is dat je het plaatselijk op puistjes en andere ontstekingen kan gebruiken voor het slapen gaan. Dat is natuurlijk ook wel prettig, zeker als de pukkel of ontsteking de volgende dag helemaal of grotendeels verdwenen is.

Dus op mijn wish list, staan er al producten van GlamGlow op jullie wish list of al in de badkamer?

C U l8r,

Wojis

2 thoughts on “From sample to beautybucketlist: California GlamGlow Super-Mud™ Clearing Treatment

  1. Oh hier ben ik wel benieuwd naar! Ik heb trouwens ook een Konjac sponge gekocht (heb hier ooit een review van jou over gelezen) en die is zo fijn!! Nog bedankt voor de tip!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top