Beauty Looks

Dagje uit met de mini’s en natuurlijk haast… 10 minute look

Een heerlijke dagje uit met de mini’s en zoals gewoonlijk als we met de mini’s ergens heen gaan, redelijke haast geboden van mijn kant. Dus, as usual opschieten geblazen en racen tegen de klok! Alles moet klaar binnen 10 minuten en liever nog  veel sneller als het kan!

IMG_8799

Zoals je goed kan zien is het een kwestie van foundation, concealer, oogschaduw, mascara, blush, bronzer & lipstick,  beetje afpoederen en een goede laag aan primers her en der, niet veel dus. Wenkbrauwen had ik kunnen doen, ze hadden het goed kunnen gebruiken achteraf, maar ik had er geen zin in en ik had haast remember.

IMG_8793

Twee kleurtjes oogschaduw op het bewegende ooglid en een derde highlight kleur onder de onstuimige nog enorm te plukken wenkbrauwen. Wat tevens goed opvalt op de foto. In het echt valt het niet zo op hoor, dat de wenkbrauwen een grote beurt behoven, ik blijf gewoon wat bewegen en dan valt het helemaal niet op.

IMG_8812

De gebruikte producten op een hoop en als je wilt weten wat ik precies heb gebruikt, laat dan een berichtje achter onderaan deze post. Dan zal ik je berichten wat ik heb gebruikt en welke kleur.

IMG_8813

De keuze voor de lipstick is deze keer gevallen op de Christian Dior’s Rouge Dior in Rouge Blossom [nummer 664], een hele warme roze kleur met een luxe intense glans. Deze noem ik wel vast, omdat ze zo mooi is en elke keer zo enorm goed haar werk doet.

IMG_8816

Hier nog even een kiekje in de auto, met de zon vol op mijn kop. Ik vind deze lipstick zo mooi, wat een luxe kleur en textuur!

Ik ben weer zo tevreden na het dragen van mijn Dior, dat ik er graag nog eentje wil kopen. Heb jij een favoriete Dior lipstick kleur waar ik echt naar moet kijken?

Let me know,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top