Beauty Nieuw/New Ods & Ends

Don’t like it, Don’t care for it: ByLy Sensitive Deodorant

De ByLy Sensitive is echt een deodorant, ik kan het absoluut geen antitranspirant noemen, weet je waarom?! Ik zweet overmatig als ik dit spul gebruik, ja overmatig en ik zweet eigenlijk helemaal niet zo heel veel. Echt je leest het goed, ik ga meer zweten van dit spul dan ik zonder enig product doe. Ok ik zal het eens uitleggen, dit goedje is het meer dan waard dit uit te leggen.

IMG_7763

Pros:

  • je ruikt helemaal niks! ByLy ruikt niet, je ruikt geen zweet, je ruikt helemaal niks;
  • voelt erg prettig aan bij het aanbrengen;
  • geen vlekken gekregen in kleding.

Cons:

  • ik zweet als een fontein letterlijk;
  • ik zweet meer dan dat ik ooit heb gedaan, het lijkt wel zweet op te wekken;
  • geeft enigszins af op kleding bij het aantrekken, maar is heel gemakkelijk te verwijdern;
  • prikt wel na het ontharen [scheren & IPL];
  • niet in Nederland te koop zover ik weet.

Als je dit leest kan ik begrijpen dat je nog denk dat het voordelen heeft, maar ik vind het gewoon helemaal niks. Dit uiteraard omdat ik er gewoon enorm van ga zweten, ik heb dit nog nooit meegemaakt en voor iemand die niet van okselzweet houd, is dit echt een deal- breaker. Misschien dat het er heel erg duidelijk op vermeld staat en mijn gebrekkige Spaans niet heeft geholpen is duidelijk. Als geurbestrijder werkt het o100% ik heb het tijdens het sporten gebruikt, tijdens uitjes met de kids, op warme dagen, koude dagen met veel kleding, you name it I tested it en geen enkel spoor van slechte odeur, enkel en alleen heel veel zweet.

Helaas dames en heren, dit is geen aanrader, misschien werkt het wel zoals ze claimen samen met mijn chemische huishouden en wordt er een enorme stank vermeden. Het feit dat ik erdoor ga zweten is voor mij reden genoeg om het niet meer te gebruiken.

Heb jij toevallig ervaring met een ByLy product?

Adios,

Wojis

2 thoughts on “Don’t like it, Don’t care for it: ByLy Sensitive Deodorant

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top