Beauty Beauty Favorites Looks

True Love | Maximum Definition Volume Mascara van Essence

A true love vandaag, al jaren ben ik groot fan van de Maximum Definition Volume Mascara van Essence. Gek genoeg heb ik er nog nooit een review over geschreven, al staat een review al jaren op de planning. En omdat ik onlangs een nieuwe Maximum Definition Volume Mascara heb gekocht, heb ik meteen foto’s gemaakt en een look, zodat het er niet weer niet van komt. Ga lekker zitten, want deze review wil je niet missen en zet deze kleine power mascara maar vast op je boodschappenlijst. Faat, deze is speciaal voor jou, dat heb ik geloof ik zo’n drie jaar geleden eens beloofd Xo.

IMG_9122

Deze mascara valt onder de categorieën Beauty Favorites en Budget, het is een top mascara en echt een budget proof product. Het leuke daarvan is dat het voor iedereen betaalbaar is en zover ik kan inschatten ook voor iedereen goed werkt. Ik zie totaal geen nadelen, deze mascara is gewoon heel goed en ik gebruik deze altijd helemaal op. Nou hoe vaak kan ik dat zeggen, zelfs niet van hele dure mascara’s. Niet eens vaak over andere make-up of cosmetica-producten. Kortom, een geweldig product voor echt belachelijk weinig geld.

IMG_9103

Een groot voordeel van de Maximum Definition Volume Mascara van Essence is de borstel. Deze is flexibel en is van een zacht materiaal vervaardigd [geen nare haartjes], ook heeft het borsteltje een conische vorm en is niet zo heel breed, waardoor het perfect werkt voor de bovenste- en onderste wimpers. Naast het geweldige borsteltje vind ik de verpakking heel mooi, de kleur is super en de belettering is duidelijk. Ook de formule van deze mascara is geweldig, heel lichtgewicht, klontert niet, ook niet als de mascara bijna op is en ik krijg mijn gewilde volume. De kleur is mooi krijt diep zwart, het is niet helemaal poederig, maar zo half, wat ik heel mooi vind, want als ik een enkel laagje gebruik is het heel natuurlijk. Helaas is er alleen maar zwart, wat wel jammer is, deze zou ik zeker ook kopen in een bruine kleur.

IMG_9104

Wat mijn wimpers betreft mag ik niet klagen, ze zijn best lang en goed vol, zeker nu ik het BIOMED LUSHES LASHES eyelash enhancing serum gebruik. Maar ik vind ze mooier als ze gekruld zijn en er een laagje of twee mascara op zit. Zelf houd ik niet van klonten en te dikke poederige mascara en ik vind het fijn als mijn krul goed blijft zitten, zonder dat ik zware wimpers krijg. Want dat vind ik wel zo ellendig, nog erger dan plakkende wimpers. De Maximum Definition doet dat allemaal voor mijn wimpers.

IMG_9116

Elke keer weer sta ik versteld van het resultaat, het is zo mooi en het voelt zo ‘niet aanwezig’. Zoals ik al zei, ik heb geen enkele negatieve ervaring met de fantastische Maximum Definition. En als je nog niet bekend bent met Essence, dan moet je snel kennis maken, dit budget merk heeft echt hele mooie producten. Deze mascara kost nog geen drie euro, € 2,89 om precies te zijn! Maar je moet snel zijn als ze er liggen, deze mascara is heel vaak uitverkocht. Als ik bij Kruidvat ben en ze liggen er, dan neem ik er altijd meteen eentje mee voor back-up.

IMG_9119

Netjes of niet?! En dat voor € 2,89 koopje!

IMG_9102

Maximum Definition Volume Mascara van Essence is te koop bij de Kruidvat winkels en webwinkel. Deze 8 ml mascara kost dus maar € 2,89 en is alleen verkrijgbaar in zwart.

Koop jij wel eens budget, of is het bij jou per definitie goedkoop is duurkoop?

Xo,

Wojis

3 thoughts on “True Love | Maximum Definition Volume Mascara van Essence

  1. Heel mooi. Budget producten hoeven geen prut te zijn. Ooit wel een budget gekocht die bijna uit het hulsje droop, dat was jammer dan. Deze ziet er mooi uit, geen klodders, heel natuurlijk.

    1. Zeker niet, maar het is ook zeker geen gegeven dat goedkoop hetzelfde is of doet als de wat duurdere of hele dure producten. Deze is hoe dan ook erg mooi, heel fijn en zeker weten budgetproof

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top