Beauty Food is Good Fun LifeStyle Nieuw/New WojisOnBeauty.com

A week in the life of | Science Center NEMO & SPF

Best gek zo een korte week na Pasen, eigenlijk is de maandag een extra zondag, daar zou ik best aan kunnen wennen. De kids hadden de hele week vrij en er werden al examens voorbereid met wat hulp van mij. En dat allemaal in deze korte week. Ook is er gebakken deze week, niet alleen in de zon, maar ook in de oven. Er werd voor mij gekookt en dat is zo lekker af en toe, zitten en niks doen! Tevens heb ik weer een week spierpijn achter de rug en waarschijnlijk ook een week spierpijn in het vooruitzicht. Check mijn week, niet veel foto’s en niet veel tekst, het is weer mooi buiten-doe-weer. 

IMG_8911

We hebben weer wat mooi weer gehad, wat was het genieten. Alleen al de langere dagen maken het leven net iets meer zomers. Mijn kleine vriend heeft er ‘s morgens nog wel een beetje moeite mee, maar het gaat al beter. Kom maar op met het mooie lenteweer, wij hebben er echt zin in.

Maandag

IMG_8856

Maandag maar toch een zondag, tweede Paasdag. Natuurlijk beginnen wij de dag met een uitgebreid ontbijt. En niks is beter op een goed ontbijt dan een uitje.

IMG_8857

Het waaide ontzettend hard, maar de lucht en het water waren magisch mooi. Wij zijn een middagje naar Science Center NEMO geweest, perfect om te doen met kids.

IMG_8863

Geen trucs!

IMG_8874

Er staat ook een apparaat, daar gaat een stuiver in en dan draai je net zo lang tot je stuiver er weer uit komt… heel cool NEMO muntje. Mijn vriendje vindt dat het nog meer waard is dan het ervoor was en dat hij er gewoon mee zou moeten kunnen betalen 🙂

Woensdag

IMG_8880

Crossfit en het was echt weer zwaar en ja ik heb mij wederom uitgeloofd. Ik denk dat ik dan des te eerder van de zeer heftige spierpijn af ben… ga ik dan maar van uit.

IMG_8882

De perfect manier om de week doormidden te zagen, er werd voor mij gekookt. Heerlijk, dank je wel lieve Suus!

Donderdag

IMG_8876

Donderdag kwam ik thuis uit mijn werk en dit stond nog op tafel. Mijn dochter was er nog niet aan toe gekomen, ze had het heel druk. Something is very wrong here 🙂

Donderdag

IMG_8887

Tulbandcake met appel en kaneel, om je vingers bij af te likken. Ook heb ik een tray met cakejes gemaakt, deel naturel, een deel banaan, een paar met frambozen en een paar met gemengde zomerse bessen. Oh man, zo lekker cakejes met fruitvulling.

Vrijdag

IMG_8912

Vrijdag “moest” ik eindelijk van mijzelf een bananenbrood bakken [de bananen waren eindelijk rijp genoeg], ik had er al weken zo’n trek in. Ik kan je zeggen dat ik nog niet uitgebakken ben, hier komt nog wel een recept van, nog even uitwerken en kijken of het nog luchtiger kan.

Zaterdag

IMG_8900

Na een vroege voetbalwedstrijd, lekker buiten staan een eind verderop en heel veel vieze koffie, was het tijd voor een super de luxe lunch. Eieren met spek en kaas en een klein stukje bananenbrood met boter. Echt geloof mij, het is goed zo.

IMG_8913

Ik heb ook even de tijd genomen om een een nieuwe sport-outfit te kopen. Mijn hardloopgear is niet allemaal handig voor Crossfit. Laat ik zeggen dat ik het her en der net even teveel uit mijn broek laat hangen. En quick dry is geen overbodige luxe…

Zondag

IMG_8904

Eindelijk weer een roggenpannenkoeken voor het ontbijt, niet helemaal zoals mijn Pannenkoeken Galore, maar echt heel lekker. Ik eet ze graag met zomerfruit, zo lekker.

IMG_8896

Ook de eerste indruk van mijn nieuwe Oscar & Babette®, de ‘Summer Scent’. Ik kan de zomer al ruiken en er komt snel een review aan.

Zondag

IMG_8906

En zoals voorspeld was zondag een heerlijke zonnige dag. Wij zijn lekker de deur uit geweest en natuurlijk gaat de SPF mee.

IMG_8907

Na een gezellige wandeling even lunchen een een heerlijke Skuumkoppe, prima als je dorst hebt en de zon op de snoet straalt.

Het bakken gaat wel lekker, de ‘in de oven’ variant wel te verstaan. Nu maar hopen dat het andere bakken er ook in zit deze week. Ik wens jullie dan ook een zonnige bak [boterkoek, bananenbrood & iets met chocolade denk ik] week en vergeet niet om eens lekker buiten te zitten.

Xo,

Wojis

2 thoughts on “A week in the life of | Science Center NEMO & SPF

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top