Fashion LifeStyle Nieuw/New Ods & Ends

Shoplog: Rustaaagh & Adidas Originals LA Trainer | A love affair in pairs

Het is eens een andere ‘A love affair in pairs’ en een vreemde ‘Shoplog’ als zeg ik het zelf. Ik was helemaal niet van plan mijn nieuwe vondsten met jullie te delen, zoals ik wel eens vaker niet doe met kleding en/of schoenen… maar het is té enig, dit moet ik even share-en. Het is anders dan anders, omdat de keuze voor mijn shirt geïnspireerd is door mijn neefje van zeventien en omdat mijn mega toffe nieuwe sneakers ineens “niet meer goed passen” bij mijn koele shirt. Dat is niet echt heel duidelijk, ik probeer het nog een keer. Ik ben niet het type dat snel valt voor een “kledinghype”, zeker niet die van zeventienjarige jongens. En ik heb altijd gelijk als het sneakers aangaat, maar deze keer niet. Lees maar verder, wellicht dat ik het hieronder wel beter kan uitleggen. 

IMG_7983

Is’t geen plaatje samen met mijn nieuwe jasje van PriMark?! Zo had ik het in mijn hoofd, koele sneakers in een blauwe kleur, of with a hint of [dark/navy]blue met mijn koe-hoe-hoele Rustaaagh t-shirt. Stoere doch klassieke combinatie, tof zoals wij dat vroeger wel noemden. Ik sprong letterlijk een gat in de lucht toen mijn sneakers binnen kwamen en mijn shirt, tja… the t-shirt of the year! Een perfect bedacht plan en redelijk perfect uitgevoerd. If I do say so myself [toots own horn].

IMG_7924

Eerst mijn t-shirt, van Rustaaagh, zoals ik al zei geïnspireerd door mijn neefje. Hij draagt er al een tijdje eentje en ik vond het meteen al een super leuk t-shirt. Nee joh, niks voor mij, ik ben al veertig… en ik snap de hele yell ook niet. De laatste keer dat ik hem zag, heb ik er toch eentje besteld. Wel een dames t-shirt, de hals van de dames shirts is mooier. Na het daadwerkelijke bestellen kwam ik er pas achter wat het nou precies is dat “Rustaaagh” en waar de uitspraak vandaan komt. Dat krijg je dus als je veertig bent, geen TV kijkt en niet helemaal kunt/wilt volgen wat een zeventienjarige allemaal zegt. Hoe dan ook, het is altijd een giller als hij zijn t-shirt aan heeft, de ‘rustaaagh’ [in accent] blijft geniaal, zeker nu ik de whole picture heb.

IMG_7926

Meestal draag ik effen shirtjes en hemdjes, maar op een jeans en sneakers is een print of tekst echt heel leuk. Nog even over dit t-shirt, het is niet alleen leuk, het is ook van hele mooie kwaliteit. De print ziet er goed uit en de stof voelt heel fijn en zacht aan, ook na het wassen. Mijn neefje draagt zijn shirt al een maand of twee minimaal en het ziet er nog steeds heel mooi uit, dus ik ga er natuurlijk van uit dat die van mij ook heel mooi blijft. Al heb ik wel eens dat de prints op bepaalde uitstulpende plekken wat gaat kraken… ik zal de uitstulpingen eens manen met “rustaaagh”, eens kijken of het helpt.

IMG_7971

The Sneaks baby, the sneaks, van Adidas natuurlijk! Adidas is mijn favoriete sneaker-merk, al heel lang, niet alleen vanwege de kwaliteit en de pasvorm, maar ook absoluut door het design. Adidas is good at that shizzle. Het zijn de Adidas Originals LA Trainer laag in Dark Marine/Matte Silver. En check de roze zool, deze heeft zilver glitter verwerkt in het materiaal, gewoon helemaal te gek. Maar… een BIG FAT maar! De sneakers zijn ingepikt, ja je hoort het goed, IN-GE-PIKT. Mijn dochter vond ze heel mooi en “ze zitten als gegoten mamma, echt super lekker” ja gegoten ja, dat vond mamma ook. En dan is het hartje toch heel klein, hoe kan je zo een prinsesje weigeren? Niet dus, zo gewonnen zo geronnen.

En zo kwam ik op deze post, ik moest het even vertellen, ik had alle foto’s al gemaakt en was net van plan er nog een outfit mee te maken en te fotograferen. Want zie je, deze sneakers gaan met alles, echt met alles en ik had de lipstick voor erbij ook al uitgekozen. Gelukkig shop ik sneller dan mijn schaduw en is er inmiddels een ander paar onderweg naar mamma. Blauwe natuurlijk, because Blue sneakers sove You ?.

Ben jij een groot fan van sneakers of zie jij het ook meer als een fashion item wat je zo af en toe draagt?

Xo,

Wojis

3 thoughts on “Shoplog: Rustaaagh & Adidas Originals LA Trainer | A love affair in pairs

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top