Beauty Nieuw/New Ods & Ends

Update: Premier Thérapiste | Résistance – Thérapiste Revolutie Conditioner van Kérastase

Een paar weken geleden heb ik jullie mijn nieuwe conditioner laten zien, de Premier Thérapiste Résistance – Thérapiste Revolutie Conditioner van Kérastase. Deze gebruik ik samen met mijn Bain de Force Shampoo, ook van Kérastase, welke ik al een paar maanden in gebruik heb. De combinatie van deze twee werkt goed, ik zal je vertellen waarom en in wat voor conditie mijn haar nu is. De kracht van de groene lijn van Kérastase, ik ben van de Résistance, I love it.

IMG_6189

Je hebt alles al kunnen lezen over de Résistance-Thérapiste Revolutie Conditioner en nu vertel ik je hoe het gaat. Wat ik als eerste kwijt wil is dat de Résistance-Thérapiste Revolutie Conditioner beter werkt bij mij dan de Resistance Ciment Anti-Usure Conditioner. Het resultaat behaald met de Thérapiste Revolutie Conditioner is sneller en beter dan met de Ciment Anti-Usure Conditioner. Mijn haren zijn meteen minder droog, ze voelen zachter en lichter aan, de structuur is vele malen beter en mijn haar voelt meer gevoed aan. Hoe merk je dit vraag jij je nu af. Wel, je voelt het als je met je handen door je haren gaat, bij het kammen en hoe je haar zit over het algemeen. Het vergt minder onderhoud en een stuk minder extra verzorging.

Hierdoor ben ik mij natuurlijk af gaan vragen of ik ook niet gewoon de shampoo moet inruilen voor de Thérapiste Revolutie shampoo. Daar denk ik nog even over na, het gaat nu gewoon weer goed met mijn manen en het is te prijzig om zo in de kast te zetten. Wat ook wel leuk is om te melden, is dat ik er een wasbeurt door kan overlaan. Hoe goed is dat voor je hoofdhuid en haren?! Ik was tegenwoordig mijn hoofd en haren twee keer per week en dan gebruik ik ook nog eens heel veel Lavendel Ontspanningsolie op mijn hoofd en haren.

Het is misschien nog te vroeg om echt te juichen, maar ik houd de moed er gewoon in en de olie ook. De volgende aankopen voor mijn hoofd & haar zijn de Kérastase Resistance  Masque Thérapiste, Serum Thérapiste en natuurlijk de Bain Thérapiste. De Kérastase Thérapiste producten zijn de producten binnen de Résistance lijn speciaal ontwikkeld voor extreem beschadigd en overbehandeld haar, door bijvoorbeeld verven, stylen of permanenten. Ik denk dat deze lijn gewoon wat beter past bij mijn “klachten”, ik houd je uiteraard verder op de hoogte. Voor nu ben ik heel blij met de behaalde resultaten, mijn haar zit goed, mijn hoofdhuid is niet droog en mijn haren breken niet meer zo gemakkelijk af. Goede resultaten, maar het moet wel zo blijven dan niet beter.

Liefs,

Wojis

One thought on “Update: Premier Thérapiste | Résistance – Thérapiste Revolutie Conditioner van Kérastase

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top