Beauty Beauty Favorites BeautyBucketList Nieuw/New

Birthday Haul | The original beautyblender® makeup’s best friend limited edition set

Mijn laatste verjaardagsbestelling is binnen, het heeft vier dagen geduurd, maar ik heb mijn the original beautyblender® makeup’s best friend limited edition set in huis! Er zat ook nog een Foundation Pump van MAC bij, maar die komt later nog terug samen met mijn nieuwste foundation, de Double Wear van Estée Lauder. De ‘makeup’s best friend’ set bevat een original beautyblender®, een beautyblender® pro, een beautyblender® micro.mini en een mini rea.activate™. Ik vind dit echt een geweldige deal, het is een holiday special van beautyblender®. Zo kan ik twee nieuwe producten testen. Kijk je even mee, ik heb uiteraard nog veel meer foto’s. 

Een beauty-tool waarvan ik ook eerst dacht dat ik die niet nodig had en dat is ook wel zo, ik kan zonder, maar als het niet hoeft zou ik niet meer zonder willen. Een sponsje wat zo ontzettend veel toepassingen heeft. De basis wordt beter met goed gereedschap en dat is de beautyblender® echt! Ik zal je vertellen welke beautyblender®s je in deze limited edition set krijg en waar ze voor bedoeld zijn. Wat je ermee kunt bepaal jij helemaal zelf. En ik vertel je wat meer over het nieuwste product van beautyblender®, de rea.activate™.

IMG_6680

Zoals je kan zien bevat de ‘makeup’s best friend’ set een original beautyblender®, dat is de roze spons, bedoeld voor foundation, poeders BB Cream en dat soort producten. Een beautyblender® pro, dat is de zwarte spons en deze is bedoeld voor zelfbruiner, bronzer en alle andere vormen van donkere makeup. De beautyblender® micro.mini, het mini sponsje is voor onder de ogen en alle andere kleine rondingen en kraken in het gelaat te perfectioneren. En dan nog een mini rea.activate™, het nieuwste producten uit het assortiment. Deze is ervoor jouw sponsjes onderweg op te frissen en te hydrateren.

IMG_6687 IMG_6688 IMG_6691

Zelf had ik bedacht dat ik de original beautyblender® inderdaad alleen zou gebruiken voor foundation, beautyblender® pro voor blush, bronzer en zelfbruiner. De beautyblender® micro.mini is natuurlijk perfect geschikt voor concealer, highlighter en het bijwerken van foundation rond de neus. De mini rea.activate™ ga ik lekker opmaken voor het hydrateren van de sponsjes en te kijken of het meer doet dat alleen water.

IMG_6697

De original beautyblender® was de eerste, inmiddels zijn er verschillende kleuren, zover ik weet zijn ze allemaal hetzelfde en hebben ze alleen een andere kleur. Ik heb zelfs een keer een rode gezien, ik geloof dat deze is gemaakt ten behoeve van een goed doel.

IMG_6698

De beautyblender® pro is zwart en is zover ik kan zien en voelen echt gewoon exact hetzelfde als de roze. De kleur maakt dat je vlekken niet ziet, dus inderdaad perfect voor donkere producten. Kijk, ik heb het hiervoor natuurlijk gewoon met eentje gedaan en dat ging ook goed, moet ik wel zeggen dat ik soms tussentijds mijn beautyblender® moest wassen.

IMG_6699

De micro.mini beautyblender® is een kleinere versie van de standaard beautyblender®. Op het formaat na is ook deze helemaal hetzelfde, super fijn onder en rond de ogen te gebruiken en perfect om highlighter precies aan te brengen en te bleden. Best wel heel handig moet ik zeggen.

IMG_6696

De mini rea.activate™ kan ik nog niet heel veel over zeggen, het re-hydrateren van de sponsjes gaat prima, maar niet handig een hele droge beautyblender® nat te maken, dat gaat sneller en gemakkelijker onder de kraan. Het ruikt wel heel lekker en het voelt wel prettig, ik test nog even door.

IMG_6701

De beautyblender® is super eenvoudig te gebruiken, je hydrateert jouw beautyblender® met water zodat hij helemaal verzadigd is. Daarna knijp je deze uit en knijp je ‘m nog eens uit in een schone handdoek of tissue. Dan ben je klaar om de beautyblender® te gebruiken. Je kunt nu verschillende dingen doen. Ik zelf vind het niet fijn om product op te pakken met de spons, het kost je heel veel product en het duurt veel langer om egaal uit te werken. Ik stippel wat foundation op mijn snoet met mijn vingers en werk deze in de huid zoals ik altijd doe [met vingers of kwast], daarna perfectioneer ik de finish met de beautyblender®.

IMG_6702

Je gebruikt de sponsjes dus niet droog. Hier zie je het verschil tussen gebruik klaar [roze] en droge [zwart] spons. De verzadigde natte spons is twee maar zo groot als de droge spons. Door het vocht vullen de gaatjes van de spons zicht met vocht, waardoor de spons niet meer heel veel op kan nemen, maar dient als een tool.

IMG_6700

De micro.mini beautyblender® is perfect compact, ik zou deze ook on route meenemen voor mijn hele look, echt heel handig en is dus wel geheel te hydrateren met de mini rea.activate™. Dan is dat meteen opgelost, een mini rea.activate™ en een micro.mini beautyblender® in mijn air.port® pro en go go go.

IMG_6704

Nog even een mooi plaatje met mijn nieuwe tools, I <3 my new tools.

IMG_6709

The original beautyblender® makeup’s best friend limited edition set vanaf nu vast onderdeel van mijn dagelijkse routine. Ik wil er nog een set beautyblender® micro.mini bij, dan kan ik er eentje in mijn tas mee en de rest voor thuis, ik houd van redundantie. Ik ben nog enthousiaster dan ik al was over de beautyblender® tools!

Zal ik een een WojisOnBeauty short maken van hoe ik mijn beautyblender®s gebruik?

Xo,

Wojis

2 thoughts on “Birthday Haul | The original beautyblender® makeup’s best friend limited edition set

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top