BeautyBucketList LifeStyle Nieuw/New

Review | Sweet Sunrise Geurkaars van Rituals een prachtig cadeau

Met één foto zou het ook al duidelijk zijn, maar ik vond zeven foto’s beter. Vandaag laat ik je zien hoe mooi ik mijn nieuwe Sweet Sunrise Geurkaars uit de Laughing Buddha collectie van Rituals vind. Ze zijn er natuurlijk niet om alleen maar naar te kijken. Ik vertel je wat meer over de geur van Sweet Sunrise en ik verklap of deze deurkaars net zo lekker ruikt als de andere producten uit de Laughing Buddha lijn.

IMG_6419

Zoals je wel weet ben ik heel erg gecharmeerd van de producten uit de Laughing Buddha lijn van Rituals. Deze lijn heeft een heerlijke frisse licht zoete verkwikkende geur op basis van zoete sinaasappel en ceder. En de deurkaars Sweet Sunrise stond al een hele tijd op mijn lijstje. Ik had het plekje al in mijn hoofd, op tafel in de keuken. Zodat ik elke dag kan genieten van deze heerlijke frisse en zoete geur. Dit was een super verjaardagscadeau, ik ben hier echt blij mee. De kaars komt in een schitterende verpakking, geheel in kleur en compleet met alle instructies, ook wel fijn.

IMG_6424 (1)

Na het openen van het als lotusbloem gevouwen doosje, openbaarde zich een prachtig mooie zwarte glazen houder met witte geurkaars daarin. Het gekke is dat het op de website een witte glazen houder is, maar dat terzijde, ik vind deze zwarte waanzinnig mooi.

IMG_6422

Sweet Sunrise zit in een dikke glazen houder en dat weegt echt wel wat, dus doe voorzichtig. Het oranje met rose goud van het doosje ziet er erg mooi uit, staat ook heel mooi bij het felle oranje van de rest van de producten uit de Laughing Buddha serie *totaalinhaarnopjes*.

IMG_6423

Laat de kaars de eerste keer minimaal twee uur inbranden, zodat de toplaag geheel kan smelten, wat weer zorgt voor een optimale verdere verbranding van de kaars. Zo heb jij er zo lang mogelijk plezier van. Je kunt ongeveer 50 uur lang genieten van Sweet Sunrise. En voor een extra geur-beleving kun je deze kaars combineren met Sweet Sunrise geurstokjes.

IMG_6425

“White flowers of the Orange are an ancient symbol of purity an innocence.”

IMG_6428

Mijn Sweet Sunrise staat inmiddels in de keuken, hij brand as we speak en ik vind het heelrijk. De kaars verspreid op zeer subtiele wijze de geur van zoete sinaasappel en ceder, zo subtiel dat mijn man tot op heden nog niet geklaagd heeft. Zelf vind ik het een prachtige balans van geur en kaars voor in de keuken, niet te sterk en zeker niet te overheersend. Stiekem heb ik bedacht dat ik Sweet Sunrise ook wel in de woonkamer wil, dan maak ik een set met de geurstokjes.

IMG_6555 (1)

De Sweet Sunrise geurkaars kost € 18,50 en is natuurlijk bij alle Rituals filialen en counters te koop. Ook is deze kaars ook online te bestellen in de Rituals en Bijenkorf webwinkel. Als jij net zo gek bent op de geur van sinaasappel is deze kaars zeker een snuffeltje waard.

Geurkaarsen of niet?

Xo,

Wojis

3 thoughts on “Review | Sweet Sunrise Geurkaars van Rituals een prachtig cadeau

  1. Ik hou van het woord snuffeltje 🙂 Ik ben zelf net zoals iedereen eigenlijk een grote geurkaarsen fan. Ik zou deze zeker even snuffen als ik in de stad ben

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top