Beauty Fashion Food is Good Fun LifeStyle Looks Nieuw/New

A week in the life of | Een prachtige herfst week en het is eindelijk November

Ondanks dat ik verliefd ben op de lente en de zomer, kan ik op deze manier ook wel van de herfst genieten. Wat een heerlijkheid de laatste tijd, prachtig mild weer en de overduidelijke aanwezigheid van de transformatie van de seizoenen. De kleuren buiten zijn inspirerend en vrolijk. Ook al vallen de blaadjes van de bomen en zijn er geen bloemen te bekennen, hier word ik blij van. Waar ik ook intens van kan genieten zijn de zingende vogeltjes, dat geluid tijdens het hardlopen is magisch. Wij maken ons op voor de winter en tot nu toe vind ik het allemaal wel heel erg chill en oké. Dus ik stel voor dat wij nog even genieten van dit mooie najaar en inzetten op een geweldige winter met veel zon en heel veel sneeuw. Mijn week in foto’s en ik ben bijna jarig.  IMG_6012

Maandag ging ik vast neuzen in mijn lipsticks, welke rode zal ik deze week eens kiezen voor de Red Lips Tuesday?!

IMG_6020

Het is uiteindelijk Clinique Butter Shine Lipstick in Parisien Red geworden, deze foto is met filter, van InstaGram. Voor de echte kleur, klink de link ⇑. Prachtige combinatie met mijn oud rode/roze suède jasje en mijn Pantone’s accessoires, zoals ik ze maar noem.

IMG_6023

Woensdag moest ik naar de garage, kreeg ik mooi deze Volvo D4 als vervangende auto…  vroem vroem! Enorm stuk sneller dan ik op het moment heb en wat een plezier. Even for on the record, ik heb niet, ik herhaal, NIET te hard gereden! Het zijn soms gewoon de kleine dingen in het leven :-).

IMG_6027

Oh ja, kan jij raden wat dit is? Ik ben natuurlijk achter de schermen constant aan het gebruiken en testen. Dit is best wel een vreemd product, later meer in de updates.

IMG_6041

Woensdag is zwemles-dag, mijn dochter was weer eens mee en wij hebben even wat gedronken samen. Ik nam een cappuccino tegen beter weten in [die zijn gewoon buiten de deur niet lekker]. Zoals je kan zien schep ik alles wat mij niet bevalt gewoon weg, helaas mocht het niet baten, er was zoveel cacao en vette melk er was niet tegenaan te scheppen. Uiteindelijk was ik helemaal misselijk en heb ik meer dan de helft laten staan en te bedenken dat dit een kwalitatief goeie cappuccino was. Men noemt mij vaak heel moeilijk, ik noem mijzelf gewoon heel specifiek.

IMG_6050

Bloemen tegen een achtergrond van een zonnige roze gloed, een best uitzicht toch.

IMG_6053

Door de bloemen bedacht ik dat ik wel even in de zon kon gaan zitten, het was een beste loop vrijdagochtend, dit had ik wel even nodig. Het was heerlijk, ik ben in de deuropening gaan zitten, uit de wind en vol in de zon van top tot teen.

IMG_6055

Ergens tussen de vaatwasser uitruimen en het ophalen van de kids had ik tijd voor het maken van een scrub voor de buurvrouw. Zij vertelde mij laatst dat zij vaak last heeft van kramp in de benen en dat is heel vervelend tijdens het hardlopen. Daar weet ik alles van en besloot voor haar een verbasterde versie van mijn anti-kramp-badzout te maken. De droge ingrediënten zijn in dezelfde verhouding, ik heb alleen heel veel olie gebruikt. In dit recept beetje olijfolie, amandelolie en macadamia olie.

IMG_6082

‘s Middags de deur uit met mijn nieuwste tas, prachtige zwarte tote, morgen of overmorgen laat ik je uitgebreid foto’s zien. Is ze niet beeldig?

IMG_6087

Zaterdag besloot ik zelf maar eens een cappuccino te maken, ging er wel in, al blijf ik toch echt een espresso liefhebster. Ben gewoon geen cappuccino kinda girl. Oh… en mijn cacao was wel lekker en perfect in verhouding met een perfecte hoeveelheid melk en koffie *kloptzichzelfnogevenopschouder*.

IMG_6088

Lang gelede, maar oh zo lekker, een slagroom tompouce.

IMG_6093 (1)

Mijn neefjes kwamen logeren en er moet wel goed gegeten worden, dus zondagochtend na het hardlopen mijn super-de-luxe pannenkoeken gebakken. Het recept komt morgen of overmorgen online, het is echt te lekker! Ook een perfecte maaltijd om een grote boswandeling op te lopen.

IMG_6095

Terwijl iedereen zijn schoenen en NERF’s bij elkaar aan het rapen was, nam ik even gebruik van het moment om mijn winterse outfit te fotograferen. Ik heb het bijna niet koud gehad, mijn geliefde Beanie Bastard houdt mij heerlijk warm.

IMG_6097

En nu komt het, je geloof het zelf niet, maar je moet dus betalen om te wandelen in het bos! Niet voor het parkeren, voor het wandelen. Kids gratis tot 17 jaar en de rest moet dokken. En ze hebben het zo gemakkelijk gemaakt… NOT! Geloof de sticker die er hangt niet, je kunt geen dagkaart kopen online of via een app, nee alleen een jaarkaart. Enfin, een kwartier later [er stond een mega rij] waren wij onderweg het bos in.

IMG_6098

En weet je, het was het waard hoor die € 1,80, het bos bij Castricum is fantastisch. Vooral voor de kids is het leuk, je kunt er van alles doen. Wij waren met vier gezinnen, negen kinderen in totaal en het was super leuk. Klimmen, spelen, rennen, fantastisch mooi en er is zelfs een ruiterpad en een vogelaars hut.

IMG_6107

Deze foto is door mijn zeer creatieve buurman gemaakt, thnX Herm voor de foto. Perfecte simpele schoonheid. Een middag serene rust is just what the doctor ordered.

Tot volgende week, maak er iets moois van en houd de site in de gaten voor die overheerlijke pannenkoeken.

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top