Beauty Looks Ods & Ends

Event: Red Lips Tuesday | MAC Red van MAC Cosmetics

Vandaag de eerste Red Lips Tuesday van November en ik start met MAC Red. Een lipstick met een Satin finish en een ongelofelijke Wow-factor! Ik vind heel veel rode lipsticks mooi, maar deze is wel heel erg pretty en rood. En wat ook wel leuk is om te vertellen, deze lipstick is nog steeds te koop bij MAC Cosmetics en alle MAC verkooppunten. Het is één van de meest bekende kleuren rood van MAC en mijn favoriet. 

IMG_6123

De lipsticks van MAC zijn heel eenvoudig verpakt, prima huls met fantastische lipsticks. De textuur van de MAC Red is fijn, niet te droog en niet te vet, waardoor de kleur goed blijft zitten en meteen denkt. Het is een opaque lipstick met een geur die neutraal genoeg is. Geef jij de voorkeur aan volle vettige lipsticks is dit misschien net te droog voor je. MAC Red is een rode kleur met een blauwe ondertoon, waar ik zelf toch heel vaak voor val.

IMG_6118

MAC Red is een klassieke rode lipstick die eigenlijk niet mag ontbreken, vandaar deze week in de Red Lips Tuesday.

Kleur jij al rood?

Xo,

Wojis

3 thoughts on “Event: Red Lips Tuesday | MAC Red van MAC Cosmetics

  1. Mooi rood is zeker niet lelijk en ook dit is weer een pareltje! MAC heeft geweldige lipsticks, Lady Danger is mijn favoriet, maar zij testen wel op dieren, waardoor ik het niet meer koop, maar die lipstick komt nog uit de proefdiervrije periode en ben er dan ook heel zuinig op, haha! Die kusjes op de tissue, loving it!

    1. Ik weet het, ik was er kapot van toen ik het las, heb ook niets meer gekocht sindsdien. Heel jammer, MAC is wel een heel mooi merk, fijne producten en zeker overdreven veel keuze en daar houd ik van. De lipsticks zijn ook echt super fijn en betaalbaar vergeleken met de geweldige Chanel en Dior lipsticks. Ik ga er van uit dat MAC snel stopt met testen op dieren, ook al is het aan de andere kant van de wereld. Niet nodig, ze verdienen genoeg toch?! Lady Danger heb ik niet, ook erg mooi. Ja de kusjes op de tissue, dat doe ik al zo erg lang, ik dep op alles af als het moet. Bierviltjes, snoeppapiertjes, bonnetjes… soort trademark :-X

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top