Fashion LifeStyle Nieuw/New Ods & Ends WojisOnBeauty.com

Evening news | Beanie Bastards’ brand new site & webshop!

You heard it here first! De nieuwe Beanie Bastards website is up, inclusief een webshop en natuurlijk met de Beanie Bastard configurator. Weet je, ze maken gewoon de de coolste Beanies! Je kunt kiezen uit bestaande modellen, lekker snel en gemakkelijk, je hebt de keus uit de coolste modellen. Je kunt natuurlijk ook je fantasie op een eigen ontwerp los laten, je eigen Bastard. Wat ik echt helemaal te gek vind zijn de Tiny Basterds, je kunt zulke leuke mutsjes bestellen of ontwerpen voor de ukkepukken. Echt een te gek kraamcadeau of een perfect cadeau voor een eerste verjaardag. Er is niks te gek, er kan heel veel, je hoeft alleen maar te vragen en Beanie Bastards haken het voor je.

IMG_5543

En hier is mijn laatste eigen ontwerp, ze heet Sweet Sunshine en ze is perfect. Mijn andere beanie Rattle Honey heeft er nu een zoet zusje bij. Zijn ze niet enig, ik ben verliefd en ik wil er nog veel meer. Deze liefjes heb ik zelf ontworpen, met een beetje hulp van de Beanie Bastards. Wil je liever een kant en klaar ontwerp, check de te gekke modellen in de webwinkel.

Screen Shot 2015-09-25 at 11.08.31

Zijn ze niet enig die Bastards, de kleurencombinaties zijn eindeloos. Eindelijk kan iedereen een coole muts of beanie dragen. Natuurlijk zijn er ook wat minder opvallende modellen, je kunt zelfs matchende modellen bestellen.

Screen Shot 2015-09-25 at 11.14.06

Je eigen ontwerp maken kan niet simpeler dan met de Design Your Own BeanieBastard tool, je vult wat gegevens is en begint met kleuren kiezen. Daarna verstuur je jouw ontwerp en krijg je bericht van Beanie Bastards hoe verder. Easy does it!

Screen Shot 2015-09-25 at 11.15.20

De Reggae is zo leuk, deze wil ik stiekem ook nog hebben, dan de muts variant. Maar wil jij deze liever met een grijze baan, kan dat natuurlijk ook.

Screen Shot 2015-09-25 at 11.25.22

Deze klassieker kan voor iedereen, hoe gaaf is dat stralende oranje met dat behouden blauw, perfect bij een saaie blauwe jas. Zo gemakkelijk is het, een muts of beanie zijn de kers op de taart moet je maar denken.

IMG_5552

My Sweet Sunshine I love you! Mijn eigen unieke ontwerp en ik hoef niet bang te zijn dat deze ergens in een winkel beland, mijn Beanie Bastard is uniek en van mij. Je mag je eigen ontwerp zelfs ook een naam geven.

IMG_5548

Neem een kijkje bij Beanie Bastards de winter is om de hoek en met een Bastard kom je de winter wel door. Mocht je vragen hebben over een voor jouw gevoel ingewikkeld ontwerp of heb je een algemene vraag, laat een terug-bel-verzoek achter via het contactformulier op de website. Mochten je handen nu al jeuken, begin gewoon meteen met klikken en maak een super mooi ontwerp. En vergeet niet… Once a Bastard always a Bastard!

Welke Bastard coole kleurcombinatie zou jij kiezen of ontwerpen?

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top