Beauty Beauty Favorites BeautyBucketList Looks

KIKO Unlimited Stylo in Natural Beige | Zachte herfstlook met een beige 1970s lips

KIKO Unlimited Stylo in Natural Beige heb ik net nieuw en ik was benieuwd hoe deze het zou doen op mijn kissers. Het is niet helemaal het resultaat wat ik wil zien, maar desondanks een mooie beige kleur die de basis gaat vormen voor mooie senventies inspired looks. Ik heb zelfs een paar mooie complimenten gehad, deze kleur valt wel in de smaak geloof ik. Ik laat je een look zien waar ik alleen de KIKO Unlimited Stylo in Natural Beige op mijn lippen heb, geen potlood of gloss. Check the au natural uitstraling van deze lipstick. 

IMG_6066

Eerst zal ik je vertellen wat mij tegenvalt, wat ik mooier vond op mijn hand dan op mijn lippen. Ik hoef jullie niks te vertellen over de lipstick zelf, dat weten jullie al van de CocoaBurgundy en Vintage Rose reviews. Natural Beige is meer beige op mijn lippen dan op mijn hand, daar was de kleur iets meer bruin, wat ik zelf meer voor ogen had. De finish vind ik heel mooi, satijn met een glow. Ik zal dus voor de teint bruin toch moeten gaan mengen of er een potloodje onder moeten gaan dragen. Gelukkig lenen de Unlimited Stylo lipsticks zich prima voor een laagje gloss. Dat zal de zoektocht naar de perfecte 1970s lip gemakkelijker maken.

IMG_5922 (1)

Het ligt dus niet aan de kleur van de lipstick, het moet liggen aan de kleur van mijn lippen. Ik ga gewoon nog even verder rommelen, ik heb wel wat trucks up the sleeve. Heel benieuw ben ik of de mix met Cocoa mooi is, daar ga ik ook als eerste mee aan de slag.

IMG_5924 (1)

Her zijn de producten die ik heb gebruikt om deze look te maken, de basis voor deze look was mijn Shiseido Pureness Matifying Compact Oil-Free Foundation. Ik moet zeggen dat de combinatie van de Pureness Foundation en de Shimmer Brick in Pink Quartz heel goed werkt, de texturen en kleuren passen mooi bij elkaar. Ik heb hier een dikke laag Somptueus Extreme gebruikt op mijn wimpers, om mijn ogen nog meer te laten spreken, dat kan wel met een wat lichter lipstick. En mijn favoriete Naked palette, die is altijd goed, een winnaar voor altijd.

IMG_6070

Nog steeds happy met mijn aankoop, Natural Beige en ik kunnen het prima vinden met elkaar, ook al ben ik meer een dark lipstick woman. Ze zit in mijn [nieuwe] tas, je zult haar veel voorbij zien schieten de aankomende weken.

Moet jij ook altijd wennen aan beige en bruine lippen, of draag jij niet anders?

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top