Beauty Fun LifeStyle Looks

Event: Red Lips Tuesday | CLINIQUE Butter Shine Lipstick in Parisian Red

De kleur van vandaag is mijn beloved Parisien Red, een heerlijke rode kleur van Clinique uit de Butter Shine Lipstick lijn. Deze zeer glanzende glossy lipstick is lekker romig en verzorgt mijn lippen altijd heel erg goed, no balm needed. Het effect van de Butter Shine is een soort wet look sorbet effect if you will. Parisien Red is een mooi rode tint die ergens toch af en toe wat roze aandoet. Het leuke van deze lipstick is de opbouw van de kleur van sheer naar medium color en natuurlijk dat ze zo rood is. Het is er eentje uit een limited edition holiday collection en denk ik bijna niet meer verkrijgbaar. 

IMG_6016

Zelf vind ik deze rode kleur heel draagbaar, het is een frisse kleur die eigenlijk heel goed past bij elke gelegenheid. Het geeft je instant lente op je snoet, ongeacht welke look je gemaakt hebt. Alleen wat blush, mascara en een touch of Parisian Red is al genoeg om er stralend en fris uit te zien. Een heerlijke lipstick waar ik nog steeds heel veel plezier van heb en een kleur To Die For.

IMG_6019

Eens kijken of ik ergens deze week nog een wat uitgebreidere look kan maken en wat meer foto’s kan laten zien. Deze klassieke schone heeft wel een plaats op de eerste rang verdient.

Kleur jij al rood?

Xo,

Wojis

3 thoughts on “Event: Red Lips Tuesday | CLINIQUE Butter Shine Lipstick in Parisian Red

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top