Beauty Beauty Favorites Food is Good Fun LifeStyle Looks Nieuw/New

A week in the life of | Week 46 Sweet As Candy

Deze week was as sweet as candy, zoetigheid en heerlijkheden, gezelligheid en feest. Ik heb genoeg foto’s en genoeg te vertellen. Een onverwacht uitje op de agenda, de laatste Red LIps Turesday, Sint Maarten, OPI Venice, Short Hair Don’t Care, volledig in de voetbal, verrassing na verrassing en een killer party! Ik schrijf dit weekoverzicht terwijl ik voldaan en uitgeput op mijn bed zit, lekker onder mijn dekbed met mijn badjas aan en het is goed zo. 

Het grootste Zwanenmeer ter wereld komt naar Nederland en ik ga in december genieten van dit spektakel. Zomaar onverwacht kwam mijn vriendin met een oproep via FaceBook, wie gaat er mee? Ikke, ikke, ikke, antwoordde ik en zo werden de kaarten geboekt. En wat denk je, het ging bijna niet door! Mijn vriendin had per ongeluk geboekt voor tweede kerstdag in plaats van de dag erna. Maar gelukkig hebben wij de kaarten kunnen ruilen via de organisatie, heel erg bedankt nog daarvoor. Wat een service bij Eventim Nederland, heel erg bedankt, wij hebben er zo’n zin in.

IMG_6233

Afgelopen dinsdag was voorlopig de laatste Red Lips Tuesday, het wordt zo donker dat ik de foto’s ‘s morgens niet kan maken en dat is toch wel het leukst om te doen. Vlak nadat de look gemaakt is, pucker up. Dus ik ga in het voorjaar weer verder denk ik, ben nog niet helemaal klaar met mijn rode lippen promotie. Ik sluit deze sessie Red Lips af met Russian Red van MAC Cosmetics, een absoluut prachtige rode kleur. Ik houd van haar.

IMG_6237 (1)

Voor de laatste keer stond ik om half acht ‘s morgens buiten om foto’s te maken. Is ze niet mooi, Russian Red is een elegante kleur die ik echt nooit meer wil missen. Altijd elegant en zeer betrouwbaar, deze dame doet haar werk met heel veel gratie.

IMG_6241 (1)

Woensdag 11 november alles in het kader van Sint Maarten, ik had de kids pizza beloofd en belofte maakt schuld. Het was een kilo deeg bij elkaar en ik kan je vertellen dat het heel hard werken is een bal van een kilo te kneden. Maar het is weer gelukt.

IMG_6244

Tijdens het rijzen van het deeg heb ik het felbegeerde snoepgoed klaargezet en de kaarsjes bij de deur gezet. Dat staat zo leuk en is we zo gezellig voor de zingende kindjes.

IMG_6247

Dit keer heb ik deep pan pizza recept geprobeerd en wij vonden de boden en de korst helemaal niet zo heel lekker, volgende keer weer gewone pizza. Wel was de topping goed gelukt, dit keer met ge­ka­ra­me­li­seer­de uien, tomatensaus en 3 soorten kaas.

IMG_6251

Dit jaar had mijn kleine man een ontzettend leuke lampion, het zag er zo mooi uit. De lampion kwam dit jaar ook heel thuis, het weer was zo goed. Een super mooie avond om Sint Maarten te lopen.

IMG_6253

Mijn dochter had dit blik gemaakt en was niet zo hel tevreden, zij had een veel uitgebreider motief willen maken. Helaas had meester deze handarbeid-techniek uitgeprobeerd op een dunner minder sterk blik. Toen de kinderen eenmaal aan de slag gingen, kamen zij amper door het materiaal heen en was er niet genoeg tijd meer om de lampionnen te versieren. Erg jammer, maar het simpele motief was toch wel heel erg leuk met een lichtje erin. Zij kan er inmiddels heel erg om lachen, ze bewaard een deel van haar snoep in het blik.

IMG_6255

De kids hebben een hoop snoep opgehaald, wij zelf hebben het niet heel druk gehad aan de deur. Maar het was wel heel erg leuk, tot volgend jaar weer allemaal. Donderdag had ik een afspraak bij Salon Bodycare voor een mani-pedi. Lees hier mijn verslag van mijn eerste bezoek aan de pedicure. Mooie nagels voor mijn verjaardagsfeestje en ik kon kiezen uit de nieuwe kleuren uit de OPI Venice collectie. Ik heb gekozen voor Gimme a Lido Kiss, een prachtige rode kleur met hele fijne shimmer. Perfect voor een feestje en voor de aankomende feestdagen, de hele collectie is fantastisch mooi trouwens, het was lastig kiezen. Heb jij de nieuwe kleurtjes al gezien?

IMG_6263

Het was weer een heerlijke behandeling, ik kan het iedereen aanraden. Zorg goed voor je voetjes, je moet er je hele leven op lopen en het is wel zo fijn als je er geen pijn aan hebt.

IMG_6268

Nadat mijn voetjes en handjes waren gedaan hebben wij nog even Annemarie haar Zuca bekeken en leeggehaald. Wat een mooie trolley en wat heeft ze er geweldige spullen in zitten. Echt geweldig om een echte Zuca te zien bijna helemaal afgeladen met cosmetica en kwasten. Visagie rules als is het alleen maar om die koele trolley.

IMG_6278

Check deze MAC 150, zo mooi! Want it.

IMG_6310

Vrijdagochtend had ik een afspraak bij de Rob Peetoom Salon in Hoorn, ik had een date gemaakt voor mijn haar en mijn wenkbrauwen. Wat een verwennerij en wat een geweldig mooie salon. De lokatie is ook geweldig, pal in het centrum van de stad. Dit team professionals staan klaar om alles uit de kast te halen en jou een prachtig kapsel aan te meten, wat een fantastische ervaring, bedankt allemaal.

IMG_6331

En dit is het resultaat, een prachtige kleur, super kapsel, keurige wenkbrauwen en een verry happy customer.

IMG_6346

De zaterdag begon heel erg vroeg voor mij, de kleine man had een voetbalwedstrijd. Erg leuk, maar het was erg koud door de stevige wind.

IMG_6351

Eenmaal thuis lag er een klein pakje in de brievenbus van Mrs. Bleeker. Wat een verrassing en wat ben ik er blij mee. Ik had mijn bewondering voor deze prachtige zilveren nagellak geuit en Mieke stuurde ‘m op. Ik ben er zo blij mee, het is niet zo gemakkelijk om een mooie zilveren nagellak te vinden. En wat vind ik dit lief, dank je wel Mieke Xo.

IMG_6353

En dan aan de slag, het voorbereiden van mijn feestje was in volle gang. Ik vind het heel handig om gevulde borden en schalen vooraf te vullen en dan in de koelkast te zetten. Dan hoef ik niet meer te snijden en te doen tijdens de drukte. Ook het wassen van de voetbaltenues moet gebeuren, je wilt die spullen niet nog een dag laten liggen, echt goor. Dus genoeg te doen zaterdag.

IMG_6370

Zondag was een hele rustige dag, na nog wat te hebben opgeruimd en het sop-werk ben ik lekker weer naar bed gegaan, nog een tukje gedaan… lekker hoor. Het was lang feestje en als je 40 bent, kan je wel een schoonheidsslaapje gebruiken.

IMG_6365

Zondagavond heb ik even mijn cadeaus gefotografeerd, wat ben ik weer verwend. Ik heb veel cadeaubonnen gekregen, daar ben ik altijd heel blij mee, dan kan ik lekker wat uitzoeken. Ook kreeg ik heerlijkheden uit de Laughing Buddha collectie, heerlijk ik kan niet wachten om ze te gebruiken, vooral de kaars. Ook kreeg ik nog een lederen armband van SMAAK Amsterdam, hoe mooi, wat ben ik hier enorm blij mee. Gewoon weer steen en been verwend, heerlijk.

Have a great week en vergeet niet mij te feliciteren, ik ben vandaag écht jarig!

Xo,

Wojis

7 thoughts on “A week in the life of | Week 46 Sweet As Candy

  1. Gefeliciteerd met je verjaardag, een hele leuke dag en een mooi jaar gewenst xxx

    Wat een heerlijke week heb je achter de rug, en wat is de kleur van je haar prachtig!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top