Beauty

SeeBuyTry: Origins Zero Oil Pore Purifying Toner | A perfect 10 to go with my Clean Energy Cleansing Oil

‘A perfect 10 to go with my Clean Energy Cleansing Oil’ en zo heb ik weer een setje, ik ben dol op setjes. Eerder vertelde ik al over mijn eerste kennismaking met Origins, die met de Clean Energy Cleansing Oil. Heel snel daarna kocht ik de Zero Oil Pore Purifying Toner, mijn andere toner was op en zoals je weet, maak ik graag setjes. Ik heb even overlegd met de dame van de lokale Douglas en ik was vrij snel weer onderweg, foto’s maken en testen! Zo ben ik vrij snel achter elkaar deze Origins producten gaan gebruiken [score!]. 

IMG_5237

De Zero Oil Pore Purifying Toner bevat zaagpalm [saw palmetto] en munt, deze zorgen voor een extra fris gevoel en reinigen de vette huid. Het Salicylzuur in de toner maakt korte metten met een glimmende vette huid en zorgt voor een gladde matte finish. Speciaal voor de acne-gevoelige en vette huid. En omdat ik overduidelijk Salicylzuur nodig heb om mijn bakkes pukkel-vrij te houden, leek dit mij de beste toner binnen het Origins assortiment.

Mijn eerste indruk is; ‘Wow, wat een heftig goedje is dit”! Maar het is wel voelt wel heel fijn op mijn gezicht, het is vergelijkbaar met de Clarifying Lotion nummer 2 van Clinique. Het heeft een zeer verfrissend effect en het prikt een beetje, het is echt gemaakt voor een vettere tot heel vette huid. Wederom is de dop een drama, dat ding vlieg net als bij de Clean Energy Cleansing Oil door de badkamer. Maar ik heb hier expres geen pomp bij gekocht, om te kijken of het niet gewoon aan mij ligt. En nee, de doppen van Origins zijn echt zo gevormd dat ze heel snel uit je handen schieten [geweldige marketing]. Maar de lotion is heel gemakkelijk te doseren en op een wettenpad te krijgen zonder pomp. Zelf denk ik toch dat een pomp fijner werkt, dus die ga ik nog scoren deze week. Ik test lekker nog even door, het bevalt mij wel. Voor een flacon van 150 ml zonder pomp moet je reken op € 22,-. Deze lotion is bij de Douglas webwinkel te bestellen en is te koop bij de Douglas filialen die Origins verkopen.
Je hoort snel weer van deze Zero Pore Purifying Toner, I am on it! Een uitgebreide gezamenlijke review met de Clean Energy Cleansing Oil lijkt mij wel op zijn plek.
Xo,
Wojis

2 thoughts on “SeeBuyTry: Origins Zero Oil Pore Purifying Toner | A perfect 10 to go with my Clean Energy Cleansing Oil

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top