Beauty Nieuw/New

SeeBuyTry: Tao van Rituals | T’ai Chi [again], Mei Dao, Xiu Xi & Yin

Een tasje vol Rituals Tao producten, ik ben er zo weg van. Wat kocht ik deze keer uit de Tao collectie? De vorige batch Tao producten is zo goed bevallen dat ik deze keer de Spring Garden Fragrance Sticks, nogmaals T’ai Chi shower gel, Mei Dao body cream, Xiu Xi body and massage oil en Yin de bed en body spray kocht. De Spring Garden Sticks zag je laatst al voorbij komen, T’ai Chi eerder al en dan nu without any further ado… Mei Dao, Xiu Xi & Yin.

IMG_3491

Omdat deze zo snel op is gegaan kocht ik nog een keer de Tai Chi shower gel. Wij zijn er hier thuis allemaal erg verzot op! De combinatie van het zachte schuim met de geur van Witte Lotus met Yi Yi Ren maakt deze shower gel extra lekker. De geur blijft ook lekker lang hangen, de hele badkamer ruikt naar een zoet en lichtelijke frisse bloementuin. Zoals je waarschijnlijk al weet, de shower gels van Rituals kosten € 8,00 per fles à 200 ml.

IMG_3482

De zeer rijke en romige body crème Mei Dao geeft de huid een zijdezacht gevoel, door intensief de huid te voeden met de huidverzorgende kwaliteiten van de Yi Yi Ren. De geur van de body crème is aangenaam zicht en rijk gevuld met Witte Lotus. Net als de scrub heeft de crème een zeer romige en bloemige geur, alsof je door een weide met bloemen loopt. Voelt erg prettig aan op de huid, fris en een beetje verkoelend. De finish is romig en heeft een olie-achtig feel. Mijn huid voelt meteen zachter aan en dit blijft ook echt de hele dag zo. De Mei Dao kost € 15,50 voor een pot van 200 ml, hier kan je echt wel een hele zomer van genieten.

IMG_3487

Yin is de rustgevende bed & body mist uit de Tao lijn, geschikt voor textiel en op je huid. Het is heelrijk als [body]parfum en super te gebruiken als hair-spray, wat een wolkje van bloemen hangt er dan om je heen. De geur van Yi Yi Ren en Witte Lotus is in de spray wat frisser dan in de smeerbare producten, zoals bij alle bed & body sprays. Ook fijn om op in te slapen te vallen, al spray ik het niet bij mijn hoofd, altijd meer richtig de voeten. En omdat het veilig is voor textiel en geen vlekken achterlaat, kan je het ook op kleding spuiten. Ook lekker is om het op een washand te sprayen en deze in je kleding- of linnenkast te leggen. Ook bevat de spray geen alcohol, heb je en gevoelige huid dan kan je deze zeker eens een keer proberen. Nog een voordeel van sans alcohol is dat de geur niet veranderd door de zon. Je koopt de Yin bed & body spray al voor € 16,50, de pompflacon bevat 50 ml.

IMG_3488

De Tao lijn is prachtig mooi groen en heeft een zeer frisse doch luxe uitstraling, ook vind ik de transparantie van de flesje heel mooi. Als het licht door de flesjes schijnt geeft het mij een beetje een vakantiegevoel, niks mis mee zo op een doordeweekse dag. Kijk eens naar de deksel van de body creme, echt heel mooi en sereen.

IMG_3489

And last but nog least de Xiu Xi rustgevende body en massage olie, een uniek product binnen het Rituals assortiment. Het is namelijk een twee in één product, een body olie en massage olie tegelijk. En daar is meteen mijn enige puntje, het is voor een body olie vrij vettig en trekt niet helemaal in. Dus ik vind het niet prettig om ‘s morgens te gebruiken, wil je dat echt absoluut wel doen, meng het dan met de body crème, dan trekt het wel genoeg in. Voor een massages is deze olie prima, het wekt heel goed en voelt heel lekker aan. De geur is intensief, warm en zoet, wat ik zelf wel oké vind voor een massageolie. Deze olie is bedoel om te zorgen voor onstpanning en door de geur ga je extra diep inademen, om zoveel mogelijk van de geur in je neus te krijgen. Dus ja, het werkt wel. De Xiu Xi massage & body olie zit in een prachtig transparant flesje en is uitgevoerd met een handig pompje. Voor een 100 ml flesje betaal je € 13,50.

IMG_3490

Kortom, als je aan één Tao product hebt geroken en het bevalt je goed, dan denk ik dat je ze allemaal wel lekker vindt. De geuren liggen erg dicht bij elkaar, ik vind alles wat ik tot nu toe heb geroken en  heb gebruikt lekker ruiken. Ook is deze lijn niet extreem qua geur, al verwacht je misschien meer frisheid dan bloemig. Ik zelf vind de Tao lijn meer bloemig dan fris en zeker een snuffeltje waard.

Rituals doet het erg goed de laatste jaren, ik vind de geurlijnen erg fijn en wat ik ook heel goed vind is dat ze allemaal typisch Rituals zijn, maar toch allemaal weer anders. Van de meest frisse geur tot de intens zoete, van tintelende ingrediënten tot kruidige, er zit altijd een geur voor je bij. En ik weet niet of je het al hebt geprobeerd, maar onderling combineren kan ook hele spannende combinaties opleveren.

Ik ben voorlopig helemaal Tao, welke geur gebruik het liefst?

Liefs,

Wojis

One thought on “SeeBuyTry: Tao van Rituals | T’ai Chi [again], Mei Dao, Xiu Xi & Yin

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top