Beauty

Alessandro Nail Spa Mango Nail Serum | First Impressions

Misschien weet je het nog, dat ik dit serum kocht op de Beauty Beurs, op advies van een dame op de stand, die mij verzekerde dat ik er geen spijt van zou hebben en mijn nagels zouden opknappen. Zal ik maar meteen bekennen dat ik niet heel braaf ben geweest en mijn nagels inmiddels weer in verschrikkelijk staat zijn wedergekeerd. Ik schaam mij wel een beetje, maar ik kan er niks aan doen. Eigenijk wel, want ik heb mijn nagelverzorging laten verslonden. Ondanks miraculeuze vorderingen de afgelopen tijd, waar Alessandro Nail Spa Mango Nail Serum heeft echt zijn best voor heeft gedaan, ben ik niet geslaagd om mijn nagelroutine vol te houden.  

IMG_5809

Het serum is een verzorgende wellness-kuur voor de nagels. Het intensieve serum verzorgt de nagels en versterkt de groei. Het lotusextract beschermt tegen scheurende nagelriemen en belangrijke oliën houden de nagels elastisch en geven ze daardoor meer weerstand. De Macadamia-olie en het lotusbloem-extract verzorgen een allround verzorging voor nagels en nagelriemen. Verder heeft het serum een exotische lychee-mangogeur, waardoor het heel erg prettig is in gebruik. Druppel elke avond voor het slapen gaan een druppel per nagel en masseer dit in de nagels en nagelriemen. Als je nagellak op hebt en je wilt dit niet elke dag afhalen, gewoon blijven druppelen en in de nagelriemen masseren. Als je dit elke dag doet zal je versteld staan van de resultaten.

IMG_5807

Ik heb dus keurig dagelijks gedruppeld, en ik merkte echt duidelijke verbetering na ongeveer een week of vier. Vooral mijn nagelriemen waren in top conditie. Mijn nagels werden iets sterker waardoor het inscheuren nog minder voorkwam. Het stropen van mijn nagels was niet helemaal weg, maar zeker minder, vooral op mijn duimen en wijsvingers. Maar ja, ik heb het verwaarloosd en dan neemt het resultaat natuurlijk af na een paar weken. Heel stom, ik weet het, al die moeite en die heb ik met mijn “luiheid” in drie weken tenietgedaan. Na zoveel intense verzorging terug bij af, scheurende en stropende nagels op alle vingers. Arggggg!

Ik ben inmiddels weer begonnen met druppelen, ik ga het nu echt volhouden, want Alessandro Nail Spa Mango Nail Serum moet zorgen dat mijn nagels in top conditie zijn voordat ik op vakantie ga. Zon, zee, strand en zwembad hakt er altijd in, mijn nagels moeten gewoon opknappen. Beste beentje voor dan maar weer, jullie horen.

Liefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top