Beauty Nieuw/New

SeeBuyTry: Nieuw van Rituals | TAO, your path to inner peace

Vorige week liep ik binnen bij Rituals en ontdekte ik deze overheerlijke groen nieuwe lijn, TAO. Your path to inner peace in ons drukke leven wat hectischer is dan ooit. Stress is een factor waar wij allemaal mee om moeten gaan en volgens de oude Chinese Tao filosofie is stress een signaal van moeder natuur dat Yin en Yang uit balans zijn. De nieuwe Tao collectie voedt Yin, je innerlijke wereld, en helpt je op weg met het vinden van innerlijke rust. Stilte is niet zonder geluiden, maar zonder gedachten, denk daar maar eens over na. 

IMG_2835

‘Your path to inner peace’

Yin en Yang zijn tegengestelde maar complementaire energieën die afhankelijk zijn van elkaar als dag en nacht, licht en duisternis, stilte en lawaai. En omdat wij al genoeg drukte ervaren in ons dagelijks leven kunnen wij wel wat hulp gebruiken. Het is onmisbaar voor zowel lichaam en geest om je af en toe af te sluiten voor het geluid van de buitenwereld en je te focussen aan innerlijke verlangens. Richt je op je ademhaling, laat je zintuigen tot rust komen en vind je innerlijke kompas met behulp van de nieuwe Tao collectie. Geurige Witte Lotus, verfrissende Chinese Munt en voedende Yi Yi Ren zijn de rijkdommen van Moeder Aarde die de Tao collectie haar kalmerende eigenschappen geven.

IMG_2837

‘THOSE WHO FLOW AS LIFE FLOWS KNOW THEY NEED NO OTHER FORCE’

Ik koos voor Wai Wang, de milde body scrub verrijkt met organische Witte Lotus- en Yi Yi Ren Extract. Als grote fan van de body scrub van Rituals wilde ik deze niet laten liggen en dan die geur, ik houd van White Lotus. Deze scrub is anders dan ik ben gewend, de combinatie van een rijke crèmebasis en ultrafijne organische Bamboe deeltjes verwijdert op een milde, intensieve manier de dode huidcellen, zonder een zeer vettige laag achter te laten. Ben jij geen fan van de scrub op basis van suiker, probeer in de winkel deze eens. De textuur is hemels, de Bamboe deeltjes zijn fijn en de geur is mild en rustgevend. Het is een zeer bijzondere scrub ervaring, welke echt zo ontspannen werkt, de geur is hemels en werkt echt op mijn Yin. – € 19,50 voor 325 ml -.

Ingrediënten;

AQUA/WATER, CETEARYL ALCOHOL, HYDRATED SILICA, KAOLIN, GLYCERIN, STEARIC ACID, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, PARFUM/FRAGRANCE, COCOS NUCIFERA (COCONUT) OIL, BISABOLOL, NELUMBO NUCIFERA FLOWER EXTRACT, COIX LACHRYMA JOBI (MA-YUEN SEED) EXTRACT, BAMBUSA ARUNDINACEA (STEM) EXTRACT, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, SODIUM CETEARYL SULFATE, TETRASODIUM PYROPHOSPHATE, SODIUM STEAROYL GLUTAMATE, SODIUM STEAROYL LACTYLATE, POLYACRYLAMIDE, C13-14 ISOPARAFFIN, LAURETH-7, SODIUM CHLORIDE, SODIUM SULFATE, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PHENOXYETHANOL, CITRIC ACID, CI 42090/BLUE 1.

IMG_2839

‘WE’RE NOT MEANT TO BE PERFECT, WE’RE MEANT TO BE WHOLE’

Ook kocht ik deze 3 in 1 mirakel hand scrub, Silence, met de zachte geur van Witte Lotus en de huidverzorgende kwaliteiten van Yi Yi Ren. Deze luxe handscrub voor dagelijks gebruik, reinigt je handen grondig, verfrist en verzacht ze. Een echte manusje-van-alles, verrijkt met voedende oliën die gemakkelijk door de huid worden opgenomen om de soepelheid en vochtbalans te herstellen. Een onmisbaar product om te hebben in de badkamer en wat een geweldige toevoeging aan deze lijn. Hij is heelrijk, niet te grof qua structuur, meer romig dan crème-ig zoals de scrub. Verrijkt met een heerlijke hoeveelheid olie is deze 3 in 1 voedend, maar niet te vet. Ik gebruik Silence graag voor het slapen gaan. – € 10,- voor 200 ml -.

Ingrediënten;

AQUA/WATER, GLYCERIN, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) HYBRID OIL, ETHYLHEXYL STEARATE, SILICA, DIMETHICONE, PARFUM/ FRAGRANCE, PHENOXYETHANOL, CETYL ALCOHOL, STEARYL STEARATE, POLYQUATERNIUM-39, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) CERA (WAX), COIX LACRYMA-JOBI MA-YUEN (JOB’S TEAR) SEED EXTRACT, NELUMBO NUCIFERA (LOTUS) FLOWER EXTRACT, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, POTASSIUM CETYL PHOSPHATE, ISOSTEARYL ISOSTEARATE, BEHENIC ACID, HYDROXYETHYL ACRYLATE/SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, CETYL BEHENATE, DICETYL PHOSPHATE, CAPRYLIC/- CAPRIC TRIGLYCERIDE, SORBITAN ISOSTEARATE, POLYSORBATE 60, JOJOBA ESTERS, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, TRIDECETH-6, ETHYLHEXYLGLYCERIN, BENZYL SALICYLATE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL BENZOATE, LINALOOL, BENZYL ALCOHOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, SODIUM BENZOATE, TETRASODIUM IMINODISUCCINATE, PIROCTONE OLAMINE, SODIUM HYDROXIDE, CI 19140 (YELLOW 5), CI 19140:1 (YELLOW 5 LAKE), CI 42090 (BLUE 1), CI 77289 (CHROMIUM HYDROXIDE GREEN), CI 77510 (FERRIC FERROCYANIDE)

IMG_2843

‘Sluit je helemaal af van de buitenwereld en vind je weg naar innerlijke rust’

Helaas is er geen douche olie binnen de Tao collectie, daarom kocht ik de schuimende douchegel T’ai Chi. En omdat ik meer dan € 35,- had uitgegeven kreeg ik een miniatuur T’ai Chi douchegel en een Qi ontspannend serum bij.

T’ai Chi heeft ook de unieke doucheschuim technologie van Rituals en is op basis van organische ingrediënten Witte Lotus & Yi Yi Ren. Uiteraard, want deze ruikt ook zo heelrijk groen en bloemig, lekker groen en fris. De zachtste doucheschuim-ervaring die je huid ooit heeft gehad met de overheerlijke geur van jawel daar zijn ze weer, Witte Lotus en Yi Yi Ren. – € 8,- voor 200 ml -.

Ingrediënten;

AQUA/WATER, SODIUM LAURETH SULFATE, COCAMIDOPROPYL BETAINE, ISOPENTANE, SORBITOL, PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE, ISOPROPYL PALMITATE, PARFUM/FRAGRANCE, ISOBUTANE, COIX LACRYMA-JOBI SEED EXTRACT, NELUMBO NUCIFERA (LOTUS) FLOWER EXTRACT, SODIUM BENZOATE, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, CITRIC ACID, BENZYL SALICYLATE, GUAR HYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORIDE, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, HEXYL CINNAMAL, BENZYL BENZOATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, LINALOOL, GLYCERIN, BENZYL ALCOHOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE

Qi, het ontspannend serum bij stress, een lichte crème die verkoelt en ontspant bij stress of vermoeidheid.  Met de verfrissende werking van Chinese Mint met de huidverzachtende werking van Yi Yi Ren is dit serum ideaal om altijd bij je te hebben. In een mooie super handig en handzame tube, is dit een must have tegen stress voor op het werk en onderweg. Je smeert dit serum op je slaap, voorhoofd en in je net, masseert het zachtjes in en geniet van de tinteling en de rustgevende geur. Deze ruikt iets frisser dan de rest, heeft wat weg van een Tijgerbalsem, maar lang niet zo heftig. De koude roller zorgt voor een heel lekker gevoel bij het aangrens en je verdeeld het serum meteen goed. Erg prettige ervaring en fijne verpakking. – € 11,50 voor 15 ml -.

Ingrediënten;

AQUA/WATER, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, CYCLOPENTASILOXANE, STEAROXY DIMETHICONE, DICAPRYLYL ETHER, MENTHA PIPERITA (PEPPERMINT) OIL, CYCLOHEXASILOXANE, MENTHYL LACTATE, PANTHENOL, BIS-PEG/PPG-20/5 PEG/PPG 20/5 DIMETHICONE, METHOXY PEG/PPG-25/4 DIMETHICONE, TOCOPHERYL ACETATE, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, COIX LACRYMA-JOBI MA-YUEN (JOB’S TEAR) SEED EXTRACT, MENTHOL, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, LAVANDULA HYBRIDA (LAVENDER) OIL, BISABOLOL, ALLANTOIN, CARBOMER, CYCLOTETRASILOXANE, HYDROXYETHYL ACRYLATE/ SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, SORBITAN ISOSTEARATE, POLYSORBATE 60, TOCOPHEROL, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, PHENOXYETHANOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, LINALOOL, LIMONENE, GERANIOL, TETRASODIUM GLUTAMATE DIACETATE, SODIUM HYDROXIDE, CITRIC ACID

IMG_2840

De geur doet mij heel erg denken aan de limited summer edition van vorig jaar, de Indian Summer collectie. Lang niet zo zoet en bloemig, deze lijn is frisser en groen, wat milder. De scrub is echt een aanrader, zo vol, zacht en scrub tegelijk. Die ruikt heel mild, een ondertoon van rijstmelk of zo. Het doucheschuim is heerlijk, wat bloemiger en frisser, zo fijn. Echt de moeite waard om eens te gaan snuffelen. Ik denk dat de 3 in 1 miracle hand scrub mijn favoriet is tot nu toe, perfecte balans qua geur.

Het design is ook prachtig, wat een mooie collectie en wat zijn de producten fijn om te gebruiken. Ik denk dat ik nog wel wat meer producten wil proberen, er is keuze genoeg. T’ai Chi douchegel, Wai Wang scrubcreme, Wai Wang body scrub, Wu Wei badschuim, Qing Fa voetscrub, Xiu Xi massage olie, Q serum, Mei Dao body cream, Lao Tze voetbalsem, Qi Gong spray antitranspirant, Qi Gong Stick deodorant, Silence 3 in 1 handscrub, Lotus Secret candle en de Yin bed & body mist. Welke zal ik als eerste kopen? Ik neig heel erg naar de body cream en de bed & body spray, dan kan ik de hele dag genieten van deze heerlijke geur. Lastig hoor, want ik ben ook zeker nieuwsgierig naar de massage olie en het badschuim.

Heb jij al geroken, vindt je het mooi en welke van deze groene ontspanners zou jij als eerste kopen?

Liefs,

Wojis

2 thoughts on “SeeBuyTry: Nieuw van Rituals | TAO, your path to inner peace

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top