BeautyBucketList LifeStyle

Just In | Spring Garden Fragrance Sticks for the home

Mijn Rituals shopping spree is geslaagd, ik was geïnspireerd door mijn cadeaubon en wat denk je, tas vol spullen en ik ben vergeten de cadeaubon in te wisselen. Geen ramp, ik ga gewoon snel nog een keer. Eén van de producten die ik kocht zijn de Rituals Spring Garden Geurstokjes voor in huis. Ik kocht de mini variant, deze is geschikt voor kleine ruimtes, maar ik vind het prima in een grotere, de subtiele geur is perfect. Spring Garden is een wat frisse geur, perfect voor in de keuken en de slaapkamer. Ik kocht nog veel meer, maar daar later meer over. 

IMG_3493

Een combinatie van de geuren van Vertiver en Salie. De karakteristieke zoete aardachtige geur van Vertiver (Chrysopogon zizanioides) een grassoort, met de frisse geur van Salie. Een perfecte balans tussen zoet en fris, zoals ik al zei, perfect voor in de slaapkamer of de keuken. De subtiele geur is zeer aangenaam en totaal niet overheersend, echt een groene geur.

IMG_3494

Wat misschien wel leuk is om te vertellen is dat de formule is veranderd en het nu niet meer nodig is de stokjes te draaien. Heel fijn, je hoeft dus niet meer de stokjes en de vloeisof aan te raken en snel je handen te wassen. Let wel op dat je de geurstokjes met de nieuwe formule pakt, het staat groot op de bovenkant van het doosje.

IMG_3495

Gemaakt voor speciale gelegenheden, zoals maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag. Maar als je wat zuiniger wilt zijn, dan draai je gewoon de dop er weer op, bewaard dan ook het doosje, dan kan je daar de stokjes in doen. Ik doe het lekker niet, ik geniet gewoon elke dag van mijn heerlijke geurstokjes.

IMG_3496

De Spring Garden Fragrance Sticks for the home mini kosten € 12,50, de grote variant kost € 23,50 en daar is een navulverpakking voor te koop voor € 21,-. Je kunt ze kopen in de winkels, bij de counters en natuurlijk in de webshop.

Ik heb de geurstokjes meteen in gebruik genomen, ik was net binnen, meteen foto’s gemaakt en hopla in de slaapkamer gezet. Heerlijk met het raam open, dan ruikt het nog lekkerder. Sweet Sunrise is ook heel lekker, wat zoeter dan Spring Garden en meer kruidig. Diwali Sacred Fire was meer bloemig en zoet dan Spring Garden, maar ook erg lekker. Ik wil nog heel graag Under A Fig Tree en Lotus Secret (uit de Tao-lijn) geurstokjes proberen, die neem ik de volgende keer.

Heb jij een favoriete geur van de geurstokjes bij Rituals?

Liefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top