Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox Ods & Ends WojisOnBeauty.com

Re-review | RevitaLash® Advanced wimperserum |Mea culpa

Een jaar drie geleden kreeg ik een sample verpakking van het RevitaLash® Advanced wimperserum in één van de boxen. Ik heb dat een aantal weken gebruikt en ik merkte geen verschil, ik was een beetje teleurgesteld, omdat bijna iedereen die erover scheef wel mooie resultaten boekten. Ik heb mijn bevindingen opgeschreven en heb de rest van de RevitaLash® Advanced weggegooid. En een jaar geleden ongeveer kreeg ik in een andere box weer een RevitaLash® Advanced wimperserum. Deze heeft echt heel lang gewoon in een voorraad doosje gelegen, ik had geen zin en behoefte om het nog eens te proberen, want dat had ik toch al gedaan. Uiteindelijk ben ik de RevitaLash® Advanced Eyelash Conditoner toch gaan gebruiken, weet je waarom?

WOB Archief

Eind vorig jaar ging het niet alleen zeer slecht met mijn haren en nagels, ik merkte ook dat mijn wimpers wat korter werden, wat krijgen we nou? Dat had ik echt nog nooit meegemaakt! Wat balen zeg, in wat voor een droevige toestand was ik in beland, wat te doen? Toen had ik het, ik ga RevitaLash gewoon gebruiken, elke dag, baat het niet dan schaad het niet. Ik ben begin november begonnen en het heeft echt tot februari geduurd voordat mijn wimpers weer een beetje mijn eigen wimpers waren, maar tot mijn verbazing ging het door. Eind februari moest ik toch echt toegeven dat ze zelfs wat langer waren dan normaal, nog langer! Hoe dan ook, ik ben eerder gewoon niet geduldig genoeg geweest, hoefde ook niet, want mijn wimpers waren prima. Wat mij betreft is dit serum geen gewoon een serum, het is een klein wondermiddel, echt een conditioner voor de wimpers. Het zou een middel bevatten wat groei bevorderd en er zitten verzorgende bestanddelen in zoals glycerine, peptides en calendula extract. Wat het ook is, samen met elkaar zorgt het toch echt voor mooiere en gezondere wimpers.

Het is is een serum wat je aanbrengt op een gereinigde huid, zo dicht mogelijk bij de wimperimplant. Het dunne kwastje zorgt ervoor dat je heel zuinig en doeltreffend kunt aanbrengen. Dit doe ik elke avond voordat ik naar bed ga. De vloeistof is transparant, dus je kunt niet goed zien of je het wel goed doet, ik doet het dan ook echt met het volle licht aan. Ik trek een lijn van de binnenkant naar de buitenkant van mijn oog en that is it. Het irriteert niet, dus als het niet meteen lukt en je veegt wat in je oog, don’t worry, gebeurd mij nog steeds. Zolang ik heb blijf ik het zeker gebruiken. RevitaLash geeft aan dat de 2 ml. verpakking 3 maanden mee gaat, ik ben nu ruim 4 volle maanden bezig met mijn 1 ml. sample en ik heb nog steeds product. Blijkbaar hebben wimpers toch echt wat tijd nodig om op te knappen. Nog een fijne bijkomstigheid voor dames die niet willen wachten op het resultaat na 12 weken, je kan RevitaLash wimperserum ook gebruiken als je wimperextentions hebt laten zetten.

Iedereen kent het wimperserum inmiddels wel, maar wist jij al dat RevitaLash ook een wenkbrauwserum, leave-in conditioner, gekleurde wenkbrauwgel, primer, mascara en een highlighting pencil heeft in het assortiment.? Ik ben in ieder geval heel nieuwsgierig naar al deze producten, na mijn zeer positieve ervaring met het wimperserum. Het duurde dan wel langer dan ik had gedacht,  maar ze zijn echt voller en langer. We are back baby! Uiteraard gaat het geweldige effect verloren als je stopt met het gebruiken van het product, maar ik denk dat mijn eigen wimpers weer helemaal terug zijn. Zo niet, dan ga ik zeker nog een verpakking aanschaffen, let wel, het is niet goedkoop. Voor de 2 ml. verpakking betaal je het koninklijke bedrag van € 74,95 en voor de 3,5 ml. € 104,95 [deze is dan in verhouding veel voordeliger]]. Je moet zelf maar bepalen of dit duur is of niet, ik vind het in ieder geval zeker het proberen waard, als je echt hele slechte wimpers hebt of helemaal geen meer, je kan rekenen op koninklijk resultaat. En als je omrekent wat wimperextensions kosten voor een half jaar, ben je waarschijnlijk goedkoper uit met een verpakking RevitaLash® Advanced wimperserum?!

Ik heb geen voor foto’s, ik was namelijk helemaal niet van plan om een re-review te schrijven, maar na het resultaat voel ik mij verplicht mijn originele review te corrigeren, dus dan maar zo. Hier zijn ze echt een stuk korter, ondanks de mascara [druk op de link]. Op deze foto zie je dat ze zo kort zijn, dat ze bijna niet krullen [klink op link]. Al heel blij, ze zijn voller en op mijn eigen lengte [klink op link]. En op de foto hieronder kan je goed zien hoe lang ze zijn en waar ze helemaal naartoe krullen, ik ben zo blij.

IMG_1858

Hierbij neem ik mijn eerste originele review van de RevitaLash geheel terug, het helpt wel, het werkt heel goed en ik ben er heel erg tevreden over… sorry… mea culpa! Wil je meer weten over de producten van RevitaLash kijk op de site, ook voor verkooppunten.

Verblijf ik Uw zeer nederige beauty dienaar,

Wojis

Back To Top