Beauty Looks Nieuw/New

Giordani Gold by Oriflame, de producten en een look

Giordani Gold is een prestigieuze, exclusieve lijn binnen de Oriflame collectie. Deze elegante producten zijn speciaal ontwikkeld voor vrouwen die zichzelf alleen het allerbeste gunnen. Stuk voor stuk gepresenteerd in stijlvolle, goudkleurige verpakkingen die de verfijning, vrouwelijkheid en het erfgoed van de lijn symboliseren. Een lijn die mij heel erg aanpreekt alleen door de uitstraling al, ik houd van goud en van mooie feestelijke collecties. Een beetje extra verfijning en vrouwelijkheid met de feestdagen mag en met deze mooie producten maak je keer op keer een elegante feestelijke look. Vooral de gold touch is deze collectie maakt het geheel elegant.

IMG_5506

Met de introductie van een nieuwe Eau de Parfum, twee kleuren CC-creams, een rijke Volume Mascara en vijf tinten Cream Eye Shadow breidt de collectie uit met verfijnde producten die tijdens de komende feestdagen garant staan voor een geraffineerde look en een onuitwisbare indruk.

image011

Als eerste de nieuwe Miss Giordani Eau de Parfum,

IMG_3526

De passie en subtiele verfijning van de Italiaanse levensstijl in een elegante flacon – dat is   Miss Giordani Eau de Parfum. Laat je prikkelen met frisse topnoten van witte grapefruit, Calabrische bergamot en mangosorbet. Het rijke hart van zeldzame rode Pondicherry peper, zonnige nerolibloem, witte pioen en fresia drapeert zich verleidelijk over een basis van rijk hout en sensuele musk. Deze hemelse geur wordt omvat door een iconisch vormgegeven flacon van luxe glas – door de eenvoudige verfijning en elegante lijnen hét ultieme symbool van Italiaans design.

Ook nieuw is de Giordani Gold CC Cream SPF 35,

IMG_3520

Dit ‘multitasking’ product biedt een mooie, egale dekking en verbetert tegelijkertijd het uiterlijk van de huid op de lange termijn. Deze alles-in-één crème hydrateert, camoufleert, corrigeert en verheldert de teint voor een vlekkeloos resultaat en beschermt de huid – onder andere met UVA en UVB-filters en SPF 35 – tegen de tekenen van veroudering. De gepatenteerde Brightening Technology  verfijnt de poriën, verdoezelt onzuiverheden en laat de huid stralen, terwijl deze beschermd wordt tegen tekenen van veroudering zoals ouderdomsvlekjes en fijne lijntjes. Verkrijgbaar in de tinten Light en Natural.

Dan ook nieuw bij Oriflame de Giordani Gold Luscious Volume Mascara,

IMG_3524

Deze nieuwe mascara geeft de wimpers verbluffend volume zonder ze te verzwaren. De formule met Lash Enhancing System voedt, verbetert en versterkt de wimpers en vermindert het uitvallen van wimperhaartjes. De intens zwarte kleur en het royale borsteltje zorgen voor een optimale dekking en staan garant voor een geraffineerde, niet te missen oogopslag!

Deze kleine liefjes zijn ook nieuw Giordani Gold Luminous Cream Eye Shadow,

IMG_3532

De kwastjes zijn lastig om mee te werken, ik gebruik gewoon mijn vingers en een hele zachte fluffy kwast om te blenden.

IMG_3533

Shimmering Grey, Crystal Taupe en Gold Shimmer heb ik in mijn bezit, een prachtig trio al zeg ik het zelf. Zeer geschikt om prachtige looks te maken, Shimmering Grey en Crystal Taupe zijn ook prachtig als basis voor andere kleuren. Gold Sparkle is echt de must have van deze drie, prachtig op de ogen, maar zeer mooi als hihglighter en als basis voor blush.

IMG_3534

Ze lijken heel mat en donker, maat dat zijn ze niet. Perfect om op te bouwen, maar ook heel gemakkelijk als basis te gebruiken. Shimmering Grey gebruik ik zelf ook als oogpotlood, om mijn wimpers aan te zetten, voordat ik een goeie dubbele laag mascara aanbreng. De metallic shimmer kleur is perfect hiervoor.

IMG_3535

Deze is gewoon ook heel gemakkelijk, Crystal Taupe is een hele warme kleur, kan ook heel goed opgebouwd worden. Is ook prachtig te combineren met bruintinten.

IMG_3536

Deze multi inzetbare kleine vriend is mijn favoriet van de drie, echt zo een heerlijke kleur en an worden gebruikt over het hele gezicht. Ik heb er zelfs al eens mijn decolleté mee versierd, gewoon met een beautyblender, beetje deppen en aanbrengen, dan heb je geen sieraden meer nodig.

IMG_3539

De bijzondere gel-crèmetextuur en de mogelijkheid om zelf de dekking te bepalen geven deze nieuwe oogschaduws een indrukwekkende kleurintensiteit met een glanzende finish. De Firmness Active-formule helpt de stevigheid van de huid te verbeteren en beschermt tegen schade die wordt veroorzaakt door vrije radicalen. Verkrijgbaar in vijf rijke, feestelijke tinten (Shimmering Grey, Crystal Taupe, Gold Sparkle, Frosted White en Bronzed Burgundy) en verpakt in elegante glazen potjes met speciaal ontworpen applicatiekwastje.

Oriflame Giordani Gold Luminous Cream Eye Shadow Verzamel

Nog even de prijzen voor je op een rij, je kan natuurlijk ook even op de webshop van Oriflamme kijken, kan je meteen wat moois voor jezelf of voor iemand anders bestellen. Ook verkrijgbaar zijn via je lokale Oriflame Adviseuse of via een Oriflame workshop natuurlijk:

  • Oriflame Miss Giordani Eau de Parfum € 29,- / 50 ml.
  • Oriflame Giordani Gold CC Cream SPF 35€ 23,- / 40 ml.
  • Oriflame Giordani Gold Luscious Volume Mascara € 16,- / 8 ml.
  • Oriflame Giordani Gold Luminous Cream Eye Shadow € 17,- / 4,5 g.

IMG_5511

Overdag een mooie natuurlijke frisse look, de mooie oogschaduw kan echt heel goed voor overdag. De kleuren zijn heerlijk op te bouwen. Vooral Crystal Taupe en Shimmering Grey gaan goed samen, Gold Sparkle is geweldig om als highlight te gebruiken. Ik heb het dan ook niet allen op de oogleden gebruikt.

IMG_5508

Dezelfde look met wat verlichting, kijk de wangetjes, Gold Sparkle all over the place. Zou je niet zeggen als je de vorige foto bekijkt. De CC cream geeft een heel mooi fris effect ook onder lampen.

Fantastiche producten om jezelf cadeau te doen voor de feestdagen, bestel ze wat eerder, dan kan je mooie looks maken. Of je geeft ze cadeau, perfect voor onder de kerstboom.

Ben jij al helemaal klaar voor de feestdagen, of probeer jij net als ik oneindig veel looks en outfits uit?

Liefs,

Wojis

2 thoughts on “Giordani Gold by Oriflame, de producten en een look

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top