Beauty BeautyBucketList Looks

KIKO Unlimited Stylo long-lasting lipstick in Pearly Vintage Rose | pretty & soft pink lips

Vandaag de lieve en mooie KIKO Unlimited Stylo long-lasting lipstick in Pearly Vintage Rose in de spotlight. Het mooi roze zusje van mijn geliefde Cocoa. Houdt jij van mooie roze lipstick, een matte finish, long lasting lipstick en budget proof? Lees dan zeker verder, Pearly Vintage Rose is dan zeker ook iets voor jou!

IMG_5677

Voor de uitgebreide review van het zusje van Pearly Vintage Rose [nummer 002] verwijs is je naar deze link, Unlimited Stylo long-lasting lipstick in Cocoa. Alle voordelen van Cocoa kleven uiteraard aan Pearly Vintage Rose. De kleuren verschillen uiteraard van elkaar, maar ook de finish is iets anders.

IMG_5680

Ze oogt wat feller op de huls dan dat ze in werkelijkheid is, daarom is het altijd goed om de tester in de winkel even te bekijken en te proberen. Ik koop niet heel vaak blind een lipstick, je weet maar nooit en ik heb toch echt heel veel lipstick-ervaring.

IMG_5684

Deze kocht ik wel blind, zat bij mijn grote KIKO lips bestelling. Waarom Pearly Vintage Rose? Alle kleuren met ‘Rose’ in hun naam staan mij over het algemeen heel goed. Het tegenovergestelde effect heb ik bij 95% van de kleuren met ‘Peach’ in de naam. Pearl Vintage Rose is een zachte roze kleur, met een warme ondertoon, eigenlijk valt deze voor mij onder de nude-kleuren. Een hele fijne neutrale kleur, net zo als de Cocoa, maar die is echt nog net iets mooier of klassieker, ja dat is het goede woord.

IMG_5686

Oud roze, met een touch of red and rose, warm en liefdevol, zeer zacht en super zacht qua effect. Het eindresultaat is niet eens helemaal mat, het is zijdezacht mat, de kleur geeft echt een warme boost op de lippen. I love this color, I love Pearly Vintage Rose. Cocoa is zeker matter dan Pearly Vintage Rose.

IMG_5690

Super fijne lipstick, mooie kleur, maar ook voor deze geldt dat je niet moet smeren als lippen te droog zijn, dan wordt ze echt niet mooi. Nu weet ik het zeker, ik wil ze echt allemaal, KIKO Unlimited Stylo long-lasting lipstick I love you. Ook deze dekt in één keer goed, blijft mooi binnen de randjes en werkt heel fijn.

IMG_2031

En de zon scheen helemaal niet, ze is echt niet mat en vlak, ze is levendig en heel erg lief. Ze siert mijn lippen en mijn lach, Pearly Vintage Rose is een zeer romantische rosé kleur. En je bent wel nieuwsgierig welke de eerst volgende zal zijn, ik denk Cherry Red, hoe kan ik een mooie ‘Cherry’ weerstaan?!

Wat vindt jij, Cocoa of Pearly Vintage Rose?

X-je

Wojis

5 thoughts on “KIKO Unlimited Stylo long-lasting lipstick in Pearly Vintage Rose | pretty & soft pink lips

  1. Prachtige kleur! Ben zelf ook meer van de roze- tinten. Past om 1 of andere reden gewoon beter. Als ie dan ook nog een geweldig blijft zitten, dan is het letterlijk een blijvertje. Is deze lipstick te koop bij de betere drogist of alleen via website?

    1. Ze is mooi, echt heel mooi! Zo zacht en vrouwelijk, eentje die je altijd op kan. KIKO is online verkrijgbaar via de KIKO webshop en bij de KIKO winkel in Amstelveen. Meer opties heb je in Nederland niet helaas. Maar het is zeker een middag Amstelveen waard, je kan je hart ophalen bij KIKO, voor een hele mooie prijs.

    1. Oh lief, dank je wel, ze is ook wel heel mooi. Vrouwelijk, liefelijk en toch roze genoeg voor een beetje power. En zo vast als een huis, ik heb nog steeds niet bijgewerkt, na 4 glazen water, 3 koffie, ontbijt, tussendoor (2 x) en lunch! Ze zijn echt heel goed, wil ze allemaal.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top