Beauty Looks

NARS Highlighting Blush in Albatross, “the most legendary of all birds”

Wat is er niet gezegd over de NARS Highlighting Blush in de kleur Albatross. Een legendarisch product, een must have en voor sommigen ook een holy grail. Benamingen waar ik mij niet in kan vinden, maar ik begrijp het wel. Het geeft heel mooi aan hoe goed, mooi en divers deze Highlighting Blush is. Er zijn mogelijkheden te over en je kan niet falen als je Albatross gebruikt. NARS is ook wel een merk wat staat voor kwaliteit en prachtig mooie producten, heel veel bijzondere producten ook. Wie kent Orgasm niet, de prachtige
peachy pink blush met de geweldig mooie shimmer, een cult classic! Ook al zo’n woord. 

IMG_0918

Je kan het al meteen zien, hij is gewoon heel mooi, ik heb echt zoveel filmpjes, reviews en looks bekeken waar dit prachtige product wordt gebruikt en hij is echt altijd mooi. En zo gek, dat verwacht je toch niet als je in de pan kijkt? Ik kon het niet geloven, in de pan is het een ontzettend bland beige kinda color, maar als je gaat smeren, bij het eerste veegje op je vingers zie je het al, Albatross geeft je een lumineuze gloed… “the glow”. En daarom zijn alle bovengenoemde benamingen heel toepasselijk, Albatross is uniek en gewoon meer dan goed.

IMG_0490

De verpakkingen van NARS moeten je smaak zijn, ik vind het heel mooi en ik vind het doosje zeer degelijk. De sluiting is geweldig, het doosje zit goed dicht, maar gaat ook heel gemakkelijk open. De finish van het doosje, wat aanvoelt als zijde, vind ik ook heel uniek, het is gewoon een heel opzichzelfstaand merk. Na bijna een jaar is mijn NARS nog steeds mooi en ik gebruik Albatross echt heel vaak en veel.

IMG_0481

De  NARS Albatross is een poeder, een highlighter blush poeder, welke zorgt voor een prachtige glow, ook wel bekend als “the glow”. Je kan Albatross alleenstaand gebruiken of samen met een ander product combineren. Zo creëer je meer dimensie in je look en een straalende look tegelijk. Door de transparante pigmentdeeltjes geeft het een zeer licht en luchtig effect op de huid en de kleur is universeel. Albatross past bij iedereen! Je kan je Albatross ook gebruiken om te contouren, de illusie van lichtval te creëren in het gelaat. Speel er gewoon mee, je ziet vanzelf wat jij mooi vindt en wat heel goed staat.

albatross

Ik gebruik Albatross over mijn gehele gezicht, als highlighter. Bijvoorbeeld op de jukbeenderen, of om te contouren langs mijn wangen. Maar ook boven en onder de wenkbrauwen staat hij geweldig. Soms doe ik een heel klein beetje op de binnenste hoeken van mijn ogen, bijna tegen de neus aan. En waar ik echt van sta te kijken, is het  voorhoofd, de brug van mijn neus, de snotgoot en mijn kin, het geeft “the glow” zonder het glimmende vettige glibberige effect wat ik vaak krijg. Als je Albatross over je blush gebruikt, dan wordt je blush wat afgezwakt, zachter gemaakt eerder, wat weer een heel zacht en liefelijk effect geeft.

Kortom, er zijn toepassingen genoeg voor dit prachtige product en ze zijn allemaal flatteus. De glow die je krijg is echt fantastisch en omdat het een poeder is, is de NARS Highlighting Blush zeer geschikt voor mijn vettige toet [aka. talg enthousiaste huid] . Het poeder is echt heel fijn, zeer zacht en je voelt het helemaal niet op de huid. En als je de kleur Albatross niet mooi vindt, dan kan je kiezen uit nog drie kleuren:

IMG_0936

Miss Liberty, een zachte shimmering peach.

new order

New Order, een zeer transparante zachte highlighted met gouden shimmer.

satellite of love

Satellite of Love, sprankelend gouden zand.

En weet je, ik wil ze eigenlijk allemaal, maar ik heb geen haast, ze zijn namelijk € 30,- per stuk en dan moet je ze nog hier krijgen. Mijn Albatross is met heel veel pijn en moeite voor mijn gescoord in Spanje, ze liggen blijkbaar niet in alle [Sephora] winkels. Het was pas bij de derde raak en ondanks het prijskaartje en de lastige aanschaf wil ik ze allemaal. Mijn Albatross vliegt gelukkig nog heel vaak voorbij, ik ben er nog steeds elke keer weer opnieuw verliefd op.

Welke highlighted blush zou jij kiezen en waarom?

Ciao,

Wojis

One thought on “NARS Highlighting Blush in Albatross, “the most legendary of all birds”

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top