Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox Food is Good LifeStyle Ods & Ends

A week in the life of… gelukkig was daar de zon

De afgelopen week vloog echt voorbij, er moest van alles gebeuren en eigenlijk wist ik al dat er niet genoeg tijd was. Dan zit er maar één ding op, chillen en de schouders er even onder. Dan begin ik met de prioriteiten en de rest komt later wel, je moet ook alle onvoorziene omstandigheden nog opvangen. Het was deze week ook meteen raak, maandag werd mijn man aangereden, gelukkig geen letsel, hij had alleen een paar dagen een stijve nek en de auto moet [weer] naar de garage. Dan schrik je wel, ik moet bekennen dat ik even van slag was. Het begin van deze week was wat moeizaam, maar gedurende de woensdag kwam ik weer op volle vaart. Mijn schema heb ik maar overboord gegooid, want dat werd toch niks meer. Form the hip dan maar…Als ik dit lees klinkt het wat zwaar, ik wilde het al bijna weghalen, maar ik bedenk mij terwijl ik dat wil doen dat ik dan weer wat persoonlijks verwijder. Ik laat het staan, maar zeg er nog wel even bij dat ik helemaal niet te klagen heb. Ik vermaak mij heel goed, ik ben dol op hard werken en ik kan heel goed omgaan met chaos, het geeft het leven een extra versnelling. Op de bank hangen en niks doen is niks voor mij, verder heb ik weinig te vertellen, ik zal de foto’s dit keer zoveel mogelijk het woord laten doen. Enjoy!

IMG_0859

Maandag kreeg ik mijn bestelling van Beautea Company binnen, thanks ladies voor de fantastische service en de heerlijke thee ervaring. Gelukkig maar, ik was wel toe aan mijn favoriete thee, dat is Spoil Me, ik ben er echt verliefd op. En ik heb de Beautea Refresh Me reinigingsmelk besteld, die ga ik zo snel mogelijk reviewen. Als deze net zo fijn en goed is als de Beautea handcreme…  I’ll keep you posted.

IMG_0860

Het was zo koud aan mijn voeten, ik heb er maar een schapenvacht bij gepakt, heerlijk.

IMG_0863

Het blijft schrikken en lachen, de nepdrol van mijn mini-man. Zwerft al maanden door het huis, maar op de badkamer heeft deze drol toch echt het meeste effect.

IMG_0868

Dinsdag allemaal speculaas op brood mee voor tussen de middag, veel lekkerder dan die troep uit een pot! Laagje roomboter en een witte boterham van de bakker, super lekker.

IMG_0884

Woensdag ben ik begonnen met de voorbereidingen van Jurkjes&RokjesMaart 2015, ik hoop natuurlijk op mooi weer, maar maart roert zijn staart, vandaar deze 60 denier panty.

IMG_0885

Mijn backorder van de Kruiderie kwam binnen, zie hoe handig ik ben met enveloppen, dit doe ik altijd en ik knip ook altijd in de pakbon/factuur. Sommige dingen veranderen gewoon nooit.

IMG_0883

Nog even de lucht boven ons huis op de foto, die was zo donker ik dacht even dat er een wolkbreuk plaats zou vinden.

IMG_0882

Maar in barre tijden is er altijd nog de BeautyBox, ik werd heel blij van de inhoud, nog steeds. Thanks BeautyBox voor deze prachtige box van januari.

IMG_0925

Woensdagavond ben ik bij mijn vriendin te Tupper-en geweest. Wonder boven wonder was de Tupper-doos [sorry, kan het niet laten] OK en met de dames was het heel gezellig. Ik heb wel aangegeven dat er als tegenprestatie voor de Tupper avond wel weer een etentje ingepland moet worden [om de pijn van zo’n Tupper-avond te verzachten], daar waren alle diner-dames het helemaal mee eens.

IMG_0954

Vrijdag was het prachtig weer, ik was heel blij, want ik mocht invallen bij het klaar-over-en. Oranje staat mijn gelukkig goed, ik draag mijn vest en fluit dan ook met heel veel trots.

 IMG_0963

Post van Dior, ik ben heel benieuwd en ik houd jullie op de hoogte natuurlijk.

IMG_0953

Mijn nieuwe/hernieuwde liefde voor de wegwerpdoekjes op rol. Ik gebruik ze heel veel voor klusjes die ik te vies vind voor mijn mooie schone schoonmaak-doeken. Scheelt ook een hoop troep in de wasmachine en droger. Schoonmaken voor het schoonmaken, holy moly I sound totally crazy.

IMG_0947

En hier is ze dan Chanel voorjaar 2015 Collection Rêverie Parisienne.

IMG_0946

De nagellak is mooi, maar wat mij tegenviel is dat het niet zo snel droog en stootvast is als Dior Vernis. Misschien was ik iets te snel, ik zal het nog een keer proberen, maar de eerste indruk is niet zo goed.

IMG_0945

Prachtige kleuren, alleen jammer dat in de display de Jardin de Chanel Blush Camelia Rose nep is, gewoon plastic. Dat vind ik altijd zo cheap! Dan kan je de kleur niet eens proberen, heel erg jammer en zo niet Chanel.

IMG_0948

Vrijdag moest er ook van alles worden klaargezet, mini-me had haar partijtje die dag. Erg gezellig een huis vol tienermeiden, maar totaal vermoeiend.

IMG_0933

Er kwam niet veel van mijn krant lezen, maar deze wilde ik toch wel even delen. Ik ben geïnspireerd, bloemen en nog meer bloemen van het voorjaar en zomer. Jurkjes en rokjes met bloemen, zo zoet mogelijk.

IMG_0978

Oh ja, woensdag zag ik dat er wat rubber hing aan mijn achterruit, de ruitenwisser was op. Ik heb uiteraard even een nieuwe besteld online en deze er zaterdag op gezet. Ik heb het zelf geprobeerd, maar kreeg de oude er niet af, heb toch mijn man even ingeschakeld.

IMG_1007

Inmiddels doe ik mijn uiterste best om meer te recyclen, wat papier en plastic betreft. Er staat een doos voor het karton/papier en er staat een tasje voor plastic. En mocht jij je afvragen wat ik met alle dozen en verpakkingsmaterialen doe, die lever ik in voor hergebruik en de rest gaat in de schuur voor naar de Gemeentewerf. Voor nu gaat het goed, eens kijken hoe ik dat volhoud, ik vind het wel een doorn in mijn oog in de keuken.

IMG_1010

Er staan ook weer spullen klaar om op de foto te gaan, zie je die gele fles, daar heb ik enorm veel zin in!

IMG_0999

En dit wilde ik jullie niet onthouden, ik ben naar de kapper geweest en het moest er echt allemaal af! Er was heel veel slijtage opgetreden en mijn haren zijn zeer breekbaar. Gelukkig is het laatste restje blond er nu uit, dus vanaf hier alleen nog maar mooie gezonde lokken. Ik heb geen permanent of zo hoor, het krult heel snel als ik olie in mijn haar gebruik en het vast zeg met een clip. Het is echt kort, net op de schouder en ik weet eerlijk gezegd niet zo goed wat ik ermee moet. Veel rode lipstick maar, dat leidt af van het bosje ellende op mijn hoofd. Op InstaGram schreef iemand, ‘short hair I don’t care’… I’m working on it.

IMG_0952

De zon deed goed deze week, ik heb er echt van genoten, meer zon, ik wil meer zon. Oh en ik heb dus ook de titel van dit item veranderd, als ik nog iets beters/leukers verzin, verander ik het gewoon weer.

Dat was ‘m weer, ik vind het nog steeds vrij saai, dus tips en opbouwende kritiek graag in de comments. 

Liefs,

Wojis

4 thoughts on “A week in the life of… gelukkig was daar de zon

  1. Ow, wit brood met speculaas, dat is lang geleden! <3 OP het eind dacht ik even dat je de complete voorjaarscollectie van Chanel op je blogtafel had staan, maar toen bedacht ik me dat je de foto's waarschijnlijk in de winkel gemaakt hebt, hihihi! Wat een prachtigs weer…

  2. Ik kan de zon bijna voelen op die laatste foto 🙂 Die nepdrol is echt goor, haha, lijkt net echt. En hmmm ja, speculaas tussen de boterham, zo lekker! Echt stom dat we hier geen Lotus speculaas hebben.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top