Beauty BeautyBucketList Nieuw/New

Chanel voorjaar 2015 Collection Rêverie Parisienne

Chanel Collection Rêverie Parisienne, het voorjaar van 2015 zal sprankelend en roze zijn volgens Chanel. Inmiddels is deze collectie in verschillende winkels en webshops te koop, 17 januari al als ik mij niet vergis. Het is een hele zachte romantische collectie, met veel roze tinten en straalende zachte kleuren. Parijs in de lente, wandelend van winkel naar winkel, zoete vrouwelijke kleuren, die perfect met elkaar samen gaan. Het zal niet gemakkelijk zijn om te kiezen dames en heren. Als je al iets kan bemachtigen, ik denk dat deze collectie heel snel is uitverkocht. Een sfeer impressie even, dan weet je waar ik het over heb. Denk roze, denk bloemen, denk groen, denk lente in overvloed. 

Screen Shot 2015-01-19 at 22.02.32Screen Shot 2015-01-19 at 22.02.02 Screen Shot 2015-01-19 at 21.59.40 Screen Shot 2015-01-19 at 22.02.09

Zoals je al kan zien in deze collectie geïnspireerd door bloemen, lentebloemen, de Parijse parken. Roze en coraal zijn de twee inspiraties voor deze prachtige collectie. Poederige finish, diepe glans, met de lente in het achterhoofd. Misschien is het idee van het voorjaar zo verleidelijk, of is het de collectie in zijn totaliteit die het zo mooi maakt. Wat het ook is, ik vind deze collectie op papier heel erg mooi. Neem alleen de Jardin de Chanel blush in Camelia Rose, die is toch echt heel mooi, alleen voor het reliëf zou ik deze bijna kopen. Even de producten op een rij, het zijn er best wel wat en zoals je kan zien zijn de lippen heel belangrijk dit voorjaar.

 • Joues Contraste in Angelique (190) (€ 39,95).
 • Les 4 Ombres Multi-Effect Quadra Eyeshadow in Tisse Fantaisie (236) *Limited Edition en de Tisse Paris (238) (€ 50,90).
 • Stylo Yeux Waterproof in Ardoise (912) (€ 23,95).
 • Le Vernis Nail Colour in Tenderly (641) *Limited Edition, Desirio (643) *Limited Edition, Paradisio (645) *Limited Edition (€ 23,95).
 • Rouge Allure in Insaisissable (152) en Badine (154) (Limited Edition) (€ 33,95).
 • Rouge Allure Velvet in La Petillante (49) (Limited Edition) en La Romanesque (50) (€ 33,95).
 • Rouge Coco Shine in Desinvolte (97) en Etourdie (98) (€ 32,95).
 • Rouge Double Intensite in Darling Pink (57)Coral Dream (58) (€ 32,95)
 • Le Crayon Levres in Rose Delicat (91) en Capucine (92) (€ 22,95 ).
 • Jardin de Chanel Blush Camelia Rose *Limited Edition (€ 42,95 ),

“Een romantisch getinte blush met een onweerstaanbare charme die als een lichte lentebries op de wangen wordt aangebracht. Het zwartgelakte doosje met beschermhoesje herbergt een delicaat poeder en onthult een reliëfafbeelding van een camelia. Het duo van zacht en intens roze doet denken aan het delicate en zuivere van de lievelingsbloem van Mademoiselle Chanel en kleurt de wangen met een lenteachtige frisheid..”

 • Levres Scintillantes Glossimer in Fleur d’Eau (192) *Limited Edition en Crazy Fuchsia (194) (€ 27,95).

“Een ultra glanzend gekleurd effect. De maquillage is schitterend, de kleuren intens, de lippen zijn vol.
De tegelijk vloeibare en volle gel-textuur laat zich gemakkelijk aanbrengen en geeft comfort aan de lippen.
Een geleermiddel van minerale oorsprong zorgt voor de vloeibare en volle textuur. Esters zorgen voor een romig en verzachtend effect, het soepel aanbrengen en het optimaal verdelen voor een glanzend resultaat. De aanwezigheid van organische stroperige polymeren zorgt voor een lange houdbaarheid van de glans.”

Ik vind het een prachtige collectie, het ziet er heel erg mooi uit en alle producten samen geven mij het echte lente gevoel, maar… ja er is een maar. De prachtige Jardin de Chanel Blush Camelia Rose is een plaatje, ik vind allen de lichtere kleur roze een beetje flauw en ik denk zomaar dat het iets teveel shimmer bevat voor mij. De wat donkerdere teint spreekt mij (iets) meer aan, ik had deze blush ook liever gezien in de twee verschillende kleuren. Het is altijd een gedoe om één van de twee kleuren los van de andere te gebruiken. Ja het is misschien niet het idee achter zo’n product, maar dat wil je eigenlijk wel toch?

Alle lipsticks staan op mijn wishlist, ze zijn echt allemaal prachtig en ik zou niet weten welke ik zou moeten kiezen. Maar vooral Rouge Coco Shine in Desinvolte (97) is prachtig, wat een magische kleur, die “moet” ik even gaan proberen in de winkel. Ik ben geen grote fan van de Chanel lipgloss, maar zelfs de Levres Scintillantes Glossimer zijn mooi. Ze sprankelen echt het beeld af, ook de moeite waard om te proberen.

En als laatste wil ik de Vernis Nail Colour nog even extra in het zonnetje zetten, alle drie de kleuren zijn fantastisch. Tenderly, Desirio en Paradisio, deze kleuren zouden geen limited edition moeten zijn.

Ik vind het lastig, zoals ik al zei, moeilijk kiezen, zelf ga ik eerst maar eens in het echt kijken wat de Rêverie Parisienne doet. Eens zien of de kleuren in het echt ook zo mooi zijn en of ze mijn huidje complimenteren. En als ik dan nog steeds zo te spreken ben over de nieuwe collectie van Chanel, dan moet ik toch gaan kiezen.

Is het te zoet en roze voor jou, of vindt jij het eigenlijk gewoon heel mooi?

Au revoir,

Wojis

3 thoughts on “Chanel voorjaar 2015 Collection Rêverie Parisienne

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top