Beauty BeautyBucketList Ods & Ends

Just In: MUJI transparante make-up box, vijf lades daily make-up

Hoe bewaar jij jouw dagelijkse make-up? Heb jij ook doosjes, potjes en bakjes staan of ben jij een ‘uit de toilet/make-up tas’ gebruiker? Ik zelf heb al verschillende dingen geprobeerd, maar het wordt altijd zo onoverzichtelijk en chaotisch. Dan weer opsplitsen en verplaatsen, weer terug en dan een ander doosje of tasje. Maar uiteindelijk is het nooit zoal ik het wil, dus toch maar weer zoeken naar iets anders. Zo kwam ik laatst uit bij MUJI, een online shop met hele voordelige en handige transparante opbergers van acryl. 

IMG_0994

Het is natuurlijk geheel persoonlijk, maar ik wil de producten die ik bijna dagelijks gebruik bij elkaar. De kwasten moeten apart in een koker en de make-up bij elkaar. Ook moet het allemaal niet al te veel ruimte in beslag nemen. Ook mag het niet te groot zijn, zodat ik verplicht af en toe moet opruimen, om vervolgens een nieuwe stash aan te leggen [as a beauty addict does]. Zo blijft alles netjes, schoon en overzichtelijk.

IMG_0995

Ik heb gekozen voor een niet al te grote transparante oplossing, gemakkelijk en heel mooi. Een multipurepose box van 26 cm lang, 17.5 cm hoog en 16 cm diep, met een ladehoogte van 2.5 cm. Er zijn ook inzetjes te koop voor de lades, maar die heb ik niet nodig, ik vind het zo handig, zodat ik zoveel mogelijk kwijt kan. Het is een mooi compact meubeltje, waar ik ook nog wat dingen op kan zetten.

IMG_0996

Uiteraard verdeel ik de artikelen in categorieën en krijgt elke lade een eigen categorie toegewezen. Zo houd ik het overzicht en kan ik sneller alles vinden, dat hoeft natuurlijk niet zo netjes, je kan ook gewoon willekeurig proppen, dan gebruik je de ruimte die je hebt het meest effectief. Kijk eens hoe handig dit is, je kan alles zien en je kan overal heel snel en gemakkelijk bij.

IMG_0997

Omdat het opbergboxje helemaal transparant is, kan je er van alle kanten in en doorheen kijken. Dat geeft een zeer geinig effect op mijn werktafel en het is super overzichtelijk. Super! Ik vind het zo koel dat alles nu zo netjes tot mijn beschikking staat, easy does it!

IMG_0998

Ik heb de spullen die ik er niet in wil hebben of die niet passen, maar ik wel elke dag gebruik, bovenop mijn meubeltje gezet. Er zou nog meer op kunnen, maar dat heb ik op dit moment niet nodig. De lade voor de lip-producten zit al aardig vol, zo ook de blush-la en de bronzen/highlight la ook.

Er zijn verschillende mogelijkheden en verschillende shops die dit soort spullen verkopen, kijk af en toe ook eens bij Kruidvat en Action, daar staat af en toe ook wel eens wat. Maar let op de prijzen, die lopen enorm uiteen en het is niet altijd acryl. Ik vind de prijzen bij MUJI erg redelijk, ook niet geheel onbelangrijk. Als er producten niet op voorraad liggen dan staat de levertijd erbij vermeld. Voorraadartikelen heb je binnen een dag of vijf in huis. En Google eens op Clear Acrylic Cosmetic Organizer, er zijn zoveel verschillende boxen.

Wat ik ook nog wel zou willen is een kwasten-molen van acryl, lijkt mij helemaal geweldig, lekker groot, zodat ik al mijn kwasten kwijt kan. Met een koker in het midden waar ik de gebruikte kwasten in kan doen. En dan voor maximaal een euro of twintig… ik droom nog even door.

Hoe bewaar jij jouw make-up?

Toodles,

Wojis

4 thoughts on “Just In: MUJI transparante make-up box, vijf lades daily make-up

  1. is het inmiddels nog overzichtelijk? bij mij wordt het altijd chaotisch…. maar overweeg wel serieus zo’n ladekastje… ik droom wel eens van een make-up meubel zoals je bij de parfumerie ziet, hoe cool zou dat zijn…

  2. Oh, wat ziet dat er prachtig en netjes uit! Kom je nu nog wel weg van je make-up tafel? Ik zou er de hele dag voor zitten om er van te genieten, hihihi! Ik heb mijn make-up in de bovenste lade van de commode liggen, in handige organizers van Hema verdeeld. Eens in de zoveel tijd moet ik er wel weer een keer doorheen, want om een of andere reden verrommelt het toch altijd weer een beetje.

    1. Ik heb mijn werkplek aan een grote tafel, ik zit niet meer in de slaapkamer, ben verplaatst. Mijn shizzle dizzle neemt al meer ruimte in en mijn werkplek ontwikkeld zich langzaamaan elke keer weer in een chaos, dus beetje bij beetje ordenen en kijken wat er nog meer bij moet. Mijn nieuwe MUJI lades zorgen voor een georganiseerde daily stash at scheelt al heel veel aan mijn tafel en ja ik zit er veel en heel graag. Elke vijf minuten die ik vrij heb, zit ik achter mijn pc.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top