Beauty Ods & Ends

Opgemaakt! In(s) & Out(s) – body edition

Vorige week woensdag kon je lezen welke verzorgingsproducten voor het gezicht ik had opgemaakt de afgelopen tijd, inclusief een beknopte review en een [IN] of [OUT] per product. Vandaag is het de body edition en kan je lezen wat wij @WojisOnBeauty HQ allemaal op hebben gebruikt aan shampoo, bad- en doucheproducten. Er zijn zeven favorieten bij maar liefst, vier daarvan zijn van hetzelfde merk. En de liefde gaat maar door en wij hebben allemaal onze eigen favoriet. Wil je het weten, lees dan verder en als jij nog tips voor een onweerstaanbare geur hebt uit die serie, laat het mij weten in de comments. 

IMG_0567

Daar zijn onze helden, negen geweldige producten waar wij stuk voor stuk heel veel plezier van hebben gehad en welke wij het liefde hebben gebruikt. De meningen zijn enorm verdeeld over deze prachtige producten, ik vind Daddy-O shampoo van Lush heel erg lekker en de rest niet. Zo was de Kneipp doucheolie met Amandel en Argan erg populair, dat eerste enthousiasme nam bij de kids vrij snel af. Ze vinden de geur een beetje saai en muf, meer voor oude mensen [de boodschap is duidelijk], dus heb ik die zelf lekker opgemaakt. [IN}

IMG_0574

Dan de rest van de body snoepjes, alle vier zijn ze van Treaclemoon en nog steeds zijn ze populair. Wij hebben de Warm Cinnamon Nights in een mum van tijd opgemaakt, het was niet te geloven, wij vinden deze allemaal heel erg lekker. My Coconut Island is heel populair bij mij en mijn jongste, hij en ik mengen deze graag met de andere geuren, zo maken wij bad en douche cocktails. Iced Strawberry Dream vonden de kids en ik lekker, mijn man vind de aardbeien geur in cosmetica maar zo zo. En nog steeds de grote winnaar qua geur is de Those Lemonade Days, deze is zo lekker en mengt tot nu toe met alle andere geuren fantastisch. De producten die wij hebben gebruikt zijn fantastisch, Treaclemoon heeft echt een fantastische lijn producten in de markt gezet. [IN]

IMG_0575

Nog een geweldige shampoo is de Guhl Perzik-olie, deze gebruik ik volgens mij al ongeveer 20 jaar, ik kan mij mijn eerste mini flesje nog herinneren. Daarna was ik verkocht, het ruikt lekker, je hoeft er niet zo heel veel van te gebruiken, gaat lang mee, reinigt mijn haren op een milde wijze en zorgt ervoor dat je het ‘Pam je haar danst-effect’ krijgt zonder dat je haar zwaar of te glibberig aanvoelt. Vooral mijn man en ik gebruiken deze shampoo, de mini’s vinden de geur weer wat muf en meer voor oude mensen, zoals zij dat zo mooi kunnen zeggen. [IN]

Nog een Kneipp product, de Kamille Shampoo, een milde shampoo waar de geur niet in de smaak viel en toch op is gegaan. De werking is goed, reinigt heel mild de haren, geeft geen irritatie op de hoofdhuid. Fantastisch allemaal, maar ook deze raakte in de vergetelheid, de rest van mijn gezin vindt het toch niet zo lekker ruiken. Ik zou deze shampoo zeker nog een keer kopen, ik vind de geur een kruising tussen kamillen en honing, een beetje thee geurtje. [IN]

En als laatste de Lisap Milano Top Care T2 Repair Conditioner met bamboo extract, een absolute favoriet. Deze komt elke keer weer nieuw binnen op stip in onze badkamer, het is dan ook een heerlijk product. Mijn dochter en ik gebruiken deze elke keer weer met veel pezier. [IN].

IMG_0569

Het is leuk om te zien dat iedereen zijn eigen eisen stelt aan een product en wij alle vier een zeer specifieke voorkeur hebben aan bepaalde geuren. Ook merk ik dat wij in de koudere maanden andere producten gebruiken dan in de warmere maanden. Dat heeft niet alleen met de werking te maken, maar ook met de geur. Gelukkig staan er weer allemaal nieuwe heerlijkheden, toch komen die Treaclemoon-tjes allemaal weer terug, snel kijken wat er aan nieuwe geuren staat bij de Albert Heijn.

Inmiddels ben ik weer helemaal in de olie, olie voor mijn haren, gezicht, voor in bad en onder de douche en natuurlijk voor the body. Ik ben wel de enige thuis die graag olie gebruikt, maar ik vind het prima, ieder wat wils. De enige uitzonderingen zijn de badolie van knijp en de doucheolie van Rituals, die vinden wij allemaal heel erg lekker. Er zit al snel een nieuwe Opgemaakt! In(s) & Out(s) aan te komen, houdt de site in de gaten, het wordt een hele leuke.

Wij hebben wat plekjes over in de badkamer, iemand nog bad- en doucheolie must-haves tips?

Ciao,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top