Beauty Nieuw/New

Review: Daddy-O Shampoo van Lush

Had ik al gezegd dat dit een hele fijne shampoo is, nee? Nou, Daddy-O van Lush is een hele fijne shampoo, echt heel erg fijn. Er valt niet veel meer over te zeggen dan dat en zo is het. Daddy-O ruikt lekker, voelt lekker, irriteert niet en werkt heel goed. Nog even wat details en dan zijn we klaar met deze review. 

IMG_0329

Hoewel Mark Constantine (man met grijs haar) deze shampoo maakte om zijn eigen haar mooi glanzend te houden, kwamen we er al snel achter dat ook vrouwen met blonde haren extra glans kregen. En zelf brunettes merken het verschil. Dus laat je niet weerhouden door Mark die per se op het flesje wilde hebben dat het speciaal is voor mannen met grijze haren.

– bron: www.lush.nl – 

Daddy-O kan je online bij Lush bestellen of kopen in de winkel, dat is wel zo fijn, dan kan je nog even ruiken. Zoals je misschien wel weet ruiken de producten van Lush zeer goed, dus als je niet bekend bent met Lush, is een trip naar de winkel zeker de moeite waard. De geur zou ik omschrijven als fris en zoet tegelijk en heerlijk aanwezig tijdens het wassen van je haren. Het effect op mijn haren is zeer verrassend, niet alleen krijg ik er een glansje van, maar mijn haren zijn super zacht en krijgen er een beetje volume door. De geur neemt na het wassen zeker af, de intensiteit is weg, maar er blijft een heerlijke subtiele fijnen geur achter.

Ik ben fan, jij ook al?

Toodles,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top