Beauty WojisOnBeauty.com

Review: Lisap Milano Top Care T2 Repair Conditioner met bamboo extract

Top Care T2 Repair Conditioner met bamboo extract, deze heb ik al vaker met heel veel plezier gebruikt, maar nog geen review van geschreven. Ik heb deze ontdekt toen ik mijn haar blond had, ik gebruikte de T2 Repair Conditioner en het Intensive Hair Repair Mask samen, om mijn blonde lokken in conditie te houden. Dus nu eindelijk de review en mijn staande ovatie. 

Deze conditioner bevat bamboo extract welke zorgt voor zeer gladde en glanzende haren, je haren zijn super gemakkelijk uit te kammen, zonder dat ze worden verzwaard door het product. De geur is super fijn en de werking heel erg snel, het werkt niet alleen op mijn haren goed, maar ook die van mijn dochter en dan is er geen olie of anders spul nodig om de klitten te lijf te gaan. En als een conditioner dat kan zonder enige andere hulp, is het een 10+ waard, want wat mijn dochter met haar haren kan doen, is ongeëvenaard.

IMG_0712

Het is een prachtig mooi flesje met een hele fijne dop, die je met een enkele flik of the vinger open en dicht kan maken. Dat is erg prettig, omdat je het product altijd in je andere hand moet gieten. Je moet wel knijpen in de fles, dus pas op dat je niet al te hard knijpt, het product is wat vloeibaar en je hebt echt niet heel veel nodig.

IMG_0711

Uiteraard werkt het het beste als je het doet zoals omschreven staat, maar als ik mijn haren goed uitknijp en ongeveer een halve eetlepel product in mijn haren verdeel, werkt het ook heel goed [haastige spoed is zelden goed, maar het werkt met deze beauty echt wel]. En dames en heren, conditioner is voor je haar en niet voor je huid, dus smeer het dan ook op je haren. Het is ook geen shampoo, dus de lengte in en in die punten, die hebben het meeste bescherming nodig.

IMG_0709

Er zijn twee formaten te krijgen, de fles van 250 ml., deze kost rond de € 9,- en een pompflacon van 1000 ml., die kost rond de € 19,-. Ik loop mijn Lisap favorieten gewoon bij mijn geweldige vriendelijke groothandel in kappersbenodigdheden, daar waar iedereen welkom is en je nog geweldig wordt geholpen. Kijk maar eens op de website van Valk Hair, je kan alles bestellen en je mag alles vragen, de service is geweldig en de verzendingen super snel. Verder is het een kwestie van proberen en als je haren heel veel extra nodig hebben, bestel er lekker het repair masker bij, je zult er geen spijt van krijgen.

Heb jij ook en favoriet kappersmerk, of gebruik jij alleen producten die je enkel in de winkel kan kopen?

Have a great hair day,

Wojis

2 thoughts on “Review: Lisap Milano Top Care T2 Repair Conditioner met bamboo extract

    1. Ja die wil ik ook nog eens proberen, maar ik heb ook nog de Shampoo van Lisap Milano gekregen, om te testen, dus eerst maar eens dit goed uitproberen. De Milk-Shake producten ga ik zeker nog eens proberen, klinken echt geweldig.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top