Beauty

SeeBuyTry: Vanilla Bliss Shimmer Body Lotion & Shower Gel van The Body Shop

Het is niet helemaal een SeeBuyTry, ik heb deze lieverdjes gekregen van Sinterklaas en geen moment te snel, onze fles Shower Gel loopt op z’n einde. Maar nu hebben wij er Shimmer Body Lotion bij, shimmer en geen glitter hé [groot verschil]!

IMG_9941

De Vanilla Bliss Shower Gel is super lekker, maar dat wist ik natuurlijk al, die heb ik al en die is uitbundig gebruikt. Maar de Shimmer Body Lotion in Vanilla Bliss had ik nog niet gebruikt, eens kijken of die ook zo mooi en fijn is.

IMG_9944

Je kan het in de fles al zien, de shimmer is prachtig, echt heel fijn en een super mooie neutrale kleur voor de wat lichtere dames. Het is soms gewoon way too much als je een lichte huid hebt, al denk ik dat deze wel op alle huidjes tot zijn  recht komt. De fles is top, zit een afsluitbaar pompje op en doseert heel goed.

IMG_9945

Uiteraard een hele pomp gedaan, dat is dus iets too much voor alleen een hand, maar helemaal niet erg, ik ben blijven smeren en ik glom als een pareltje. Zie je de kleine vlek, is mijn OCD, het tuitje moet altijd schoon.

IMG_9946

Het was lastig om vast te leggen, maar het is toch redelijk het resultaat wat je in het echt ziet, ik vind het mooi, ben er erg tevreden over. Ik vind het in de zomer ook altijd erg mooi, op de armen ben benen. Maar voor de feestdagen is het natuurlijk ook heel erg leuk dat alle stukjes huid bedekt zijn met heerlijke shimmers. De geur moet je wel liggen, het is vanille en dat vind ik lekker! Er is ook een Shimmer Body Lotion in een andere smaak; Cranberry Joy en Ginger Sparkle. De Cranberry Joy heb ik ook ergens nog, een klein flesje, ik ga ook eens kijken of er verschil in kleur is, maar ik denk het niet.

Sla je wel je slag met de feestdagen de Vanilla Bliss, Cranberry Joy en Ginger Sparkle producten zijn allemaal limited editions, straks zijn ze weer weg.

Heb jij ook iets met een glimmer shimmer voor je lijf, of vindt jij dat niks?

Liefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top