Beauty Nieuw/New

My Red Eau de Parfum en Body Cream van Oriflame

Oriflame introduceerde onlangs een nieuwe geur, My Red, welke in samenwerking met Demi Moore en parfumeur Vincent Schaller tot stand kwam.

Prikkel je zintuigen met de onweerstaanbare geur van rode jasmijn. Deze magnetische geur ademt sensualiteit, Hollywoodglamour en ultiem vrouwelijk raffinement! Geurnoten van rode jasmijn, gecombineerd met witte bloemen en sappig fruit.

De Eau de Parfum en de Body Cream zijn te bestellen via de Oriflame Webshop als je al overtuigd bent hoef je alleen maar op de link te klikken. Maar nog even hoe en wat volgens mij, je wilt vast weten van ik vind of niet?

IMG_9846

Als een liefhebster van de kleur rood is dit natuurlijk smullen, het ziet er naar mijn idee helemaal geweldig uit en zou zeker een perfect cadeau zijn voor een speciaal iemand of lekker voor jezelf. De verpakking van de My Red producten geeft heel goed aan wat je kan verwachten van de geur [I love that], maar toch ben ik nog enorm verrast door de geur.

IMG_9844

De geur vind ik niet enorm zoet [deze wordt wel als zoet gekenmerkt], dit is omdat ik van hele zoete geuren houd en niet zo snel overdaad bemerk als iets zoet is. Het is een mix tussen bloemig en linnengoed wat buiten heeft gehangen, het doet mij ergens denken aan een mix tussen Estee Lauder’s White Linnen en aan KenzoAmour. Erg prettig en helemaal niet heel zwaar of overheersend, eigenlijk meer als een warme sjaal van een heerlijk parfum. De geur van My Red Eau de Parfum wordt naarmate de dag verstrijkt veel milder, totdat er een subtiele geur van zoetigheid achterblijft met een vleugje jasmijn, zeer prettig. Maar er is voldoende heerlijkheid over om je een hele dag en avond te doen genieten van deze verleidelijke zoetigheid. Nogmaals aanbrengen is niet nodig, maar het mag natuurlijk altijd, parfum is te gebruiken naar eigen inzicht zeg ik altijd maar.

IMG_9847

De Body Cream is er meer om de parfum te complimenteren, het is geen hele volle rijke cream, het is eerder een luchtige lotion als je het mij vraagt. Helemaal niet onprettig, zelf wel heel erg lekker en luchtig op de huid en de geur, ik durf het bijna niet te zeggen, maar deze vind ik op eerste gesnuffel nog lekkerder dan de parfum. Een super combinatie als je de hele dag en avond wilt genieten van dit heerlijke parfum. Maar de cream is zeker ook alleen te gebruiken, dan heb je een hele andere geur ervaring, als de geur die je ruikt als je door een weiland met bloemen loopt, heel mild en subtiel. Niet echt een voedend product als je een hele droge huid hebt, het is echt meer een smeerbaar parfum.

De Eu de Parfum komt in een fles van 50 ml. en kost € 43,-, nu tijdelijk bij Oriflame te bestellen voor maar € 29,99. De body cream komt in een pot van 250 ml. en kost € 13,- en is ook tijdelijk in prijs verlaagd naar € 8,99.

Misschien kan je nog net bestellen en genieten van deze heerlijke geur met kerst, of kan je het voor iemand bestellen als cadeau voor onder de boom.

[hier kan je het gevoel achter de geur eens bekijken]

Heb jij al kennis gemaakt met de producten van Oriflame en heb jij al een favoriet?

Liefs,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top