Beauty BeautyBox/GoodieBox/HelloFreshBox BeautyBucketList

Moroccanoil Treatment, klein maar fijn

Het is zo dat ik vroeger mijn haren een kuurtje gaf met olijfolie en soms met bier, ik heb er van alles in gesmeerd over de jaren heen om mooi glanzend en gezond haar te houden. Kan mij nog wel een zomer herinneren dat ik er zonnebrandolie in smeerde, mooi hoor en het rook zo lekker. Maar er zijn nu veel meer heerlijke producten te krijgen om je haren lekker mee te verwennen, zoals de Moroccanoil Treatment. Moroccanoil is een merk waar ik al heel lang nieuwsgierig naar ben en nu kreeg ik de kans om het eens te proberen.

IMG_9851

Ik kreeg in mijn John Beerens beauty pakket een sample van deze Moroccanoil Treatment. Er zijn veel meer producten van Moroccanoil die je kunt bestellen bij John Beerens, maar ik ben erg blij dat ik deze heb ontvangen om te testen, mijn haren kunnen de laatste tijd wel wat extra voeding gebruiken.

Moroccanoil Treatment zorgt ervoor dat het haar weer zijdezacht aanvoelt en weer gezond oogt met een mooie glans. Met deze ultieme haarbehandeling voor het haar blaast u het haar weer een nieuw leven in. Deze voedende behandeling is verrijkt met vetzuren, omega-3-oliën, vitaminen, en antioxidanten, die ervoor zorgen dat het haar een extra glans krijgt en beschermd wordt tegen omgevingsfactoren. Hiernaast zorgt de Moroccanoil Treatment ervoor dat gespleten haarpunten verdwijnen en het haar weer stevig en soepel aanvoelt. Kroezend of pluizig haar wordt met behulp van deze behandeling weer glanzend en zacht en is weer makkelijk in model te brengen.

  • Ontklit
  • Voedt
  • Herstelt de elasticiteit
  • Revitaliseert

Ik kan vrij kort zijn over de resultaten, het is gewoon echt zo. Het voedt echt heel goed en het beschermt mijn haren echt heb ik het gevoel, geen droge punten en mijn haren voelen super zacht. En het werkt als een speer tegen klitten, dat staat vast voor mij, zonder twijfel kan ik zeggen dat het echt ontklit. Wat ook opvalt is de heerlijke geur, er is geen gore of mossig of muffe lucht aan deze treatment, het ruikt gewoon erg lekker naar vanille. Het doet mij denken aan een soyscent die ik wel eens heb gebrand, aanwezig maar mild.

IMG_9850

Het advies wat met betrekking tot gebruik:

Breng een kleine hoeveelheid van de Moroccanoil Treatment aan op schoon, handdoekdroog haar. Verdeel deze kleine hoeveelheid vanaf halverwege het haar tot aan de haarpunten en spoel het niet uit. Droog uw haar vervolgens met een föhn of laat het op een natuurlijke wijze drogen. Ook is het mogelijk om Moroccanoil Treatment aan te brengen na het föhnen om eigenwijze plukjes handelbaar te houden of om droge haarpunten extra verzorging te geven.

Ja het werkt echt goed, op alle bovengenoemde manieren. Ik vind het heel erg prettig om ‘s morgens even in mijn haren te doen voor het stylen of in model brengen, gewoon op droog haar, gaat heel goed zolang je maar niet teveel gebruikt. En geloof mij, a little goes a very long way. Ik gebruik het ook voor het hardlopen, dan smeer ik een paar druppels over de punten van mijn staart, gewoon om het te beschermen tegen het schuren over mijn kleding en het koude weer. 

Resultaat: Moroccanoil Treatment maakt het haar weer gezond en voorziet het haar van een mooie glans. 

Helemaal niks tegenin te brengen, het werkt echt heel goed en de glans is fantastisch. Mijn haren zien en voelen helemaal niet vet aan, maar gezond en glanzend. Waar het ook heel goed voor is, is zwemharen, die vieze stugge droge haren, beetje Moroccanoil Treatment na het douchen en het probleem is opgelost.

Fosfaat-, sulfaat- en parabenenvrij: Moroccanoil producten zijn vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor zijn de producten veiliger voor het milieu en voorkomen ze dat gekleurd haar vervaagt of dat het haar uitdroogt.

Zeker fijn om te weten dat je geen troep in je haren smeer, althans dat vind ik altijd wel fijn. Verder is het heel zuinig in gebruik en daarom is de prijs heel redelijk, zeker als je het vergelijkt met andere antiklit producten die helemaal niet werken. Moroccanoil Treatment is zoveel meer dan alleen een haarolie en het kost € 17,20 voor 25 ml., er is ook een 100 ml. verpakking bekoop.

Ben jij al bekend met producten van Moroccanoil, of had je er nog niet eerder van gehoord?

CU l8r,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top