Beauty BeautyBucketList Nieuw/New

SeeBuyTry: Rituals Happy Buddha Organic Mandarin & Yuzu

Vanaf het moment dat deze uit kwam ben ik nieuwsgierig naar de geur en de sensatie, ik ben dol op citrus geuren en mandarijn is vaak erg rustgevend. Dus toen ik afgelopen vrijdag bij de Bijenkorf was [als dol en dwaas was ik aan het rennen om alles te zien en te kopen] nam ik deze mee. Mijn dochter is dol op de foaming shower gels van Rituals en ik ook en deze moesten we nog proberen.

P1080351

Net als de Zensation foaming shower gel betaal je voor de Happy Buddha € 8,- en ik kan je stiekem al verklappen dat de Zensation nog steeds mijn favoriet is. Deze Happy Buddha valt qua geur een beetje tegen, ik had meer mandarijn verwacht. De geur is heel mild en ruikt een beetje naar groene thee, wel fris en helemaal niet bloeming, fruitig of zoet. Verder laat ik het even hierbij, het testpanel moet nog uitgebreid testen.

Wel leuk nieuws voor mij en alle andere Rituals fans hier in de omgeving, er komt een Rituals Winkel in het winkelcentrum, dat vertelde de lieve dame achter de Rituals balie in de Bijenkorf… fijn hoor het hele assortiment binnen handbereik.

Wat is jullie favoriete foaming shower gel van Rituals, of vindt je het helemaal niks?!

Toodles,

Wojis

5 thoughts on “SeeBuyTry: Rituals Happy Buddha Organic Mandarin & Yuzu

  1. Yogi Flow definetely! Zit standaard in mijn assortiment douche-artikelen. Regelrechte aanleiding tot kort en oppervlakkig ademhalen als ie op is en ik geen nieuw exemplaar binnen handbereik heb.

    1. Hyperventilatie als je favoriete douchegel op is of bijna op is, heel herkenbaar! Ik heb echt wel een back-up staan als ik niet zonder kan/wil, maar vaak vind ik het ook erg lekker om wat af te wisselen of iets nieuws te proberen, zo ook deze nieuwe smaak. Hoe dan ook zijn de schuimpjes van Rituals goddelijk, nooit een straf en altijd te snel op 🙂

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top