Beauty

The perfect product my Shiseido Pureness Matifying Oil-Free Moisturizer?!

The Perfect Moisturiser, bestaat dat wel? Nou niet helemaal denk ik, je kan niet alles hebben en als je het wel hebt, is het vanzelf een keer niet genoeg meer. Ik heb jaren mijn geliefde Pureness Matifying Oil-Free Moisturizer van Shiseido gebruikt en opeens merk je dat het niet genoeg meer was voor mijn inmiddels wat oudere huid. Toen is een zoektocht begonnen die uiteindelijk altijd weer uit kwam op mijn geliefde Shiseido Pureness. Zo ook de afgelopen (bijna) twee jaar van zoeken, proberen en veranderen, ben ik toch weer uitgekomen op mijn Shisiedo Pureness.

Soms veranderd je huid en vaak is dat maar tijdelijk en kan je na een keertje switchen, weer terug naar je eigen product. Soms veranderd je huid permanent en moet je op zoek gaan naar een ander passen product. En soms is het enige wat je prettig vind niet genoeg en vul je dat aan met een ander fijn product. Dat is wat ik nu doe, ik gebruik Shiseido Pureness Matifying Oil-Free Moisturizer en daarnaast nog een aantal producten. Waarom zou je dat doen?!

Tada…. Ultra Sheer, Oil Free, Lightweight en Exceptional Hydratation, dat zijn de redenen waarom niks anders volstaat. Natuurlijk zijn er andere crèmes goed, maar deze fluide is voor mij gewoon perfect. En als het koppie meer nodig heeft, dan smeer ik dat er gewoon bij.

Je hebt echt maar een klein beetje nodig, het pompje is geeft ook zeker niet teveel product. Super verpakking, maar dat kan Shiseido wel heel goed.

Het is ook zo weg, dat beetje is 1 pompje, ik gebruik er 2 voor mijn gelaat en hals. Het is zo licht, trekt super snel in en ruikt na een minuut al niet meer. Je kan op het doosje de ingrediënten zien en ja er zitten wat minder fijne dingen in; parfum, alcohol denant, parabenen en hout extract.

Deze heb ik bij de Douglas gekocht, verder weet ik niet waar ze nog meer Shiseido verkopen op de Bijenkorf na. Je krijgt 50 ml voor € 40,- en met een kortingspas of actie gaat er vaak nog 10% of 20% af.

Ik weet gewoon niet wat ik anders moet kiezen, mijn zoektocht gaat gewoon door. Maar voor nu ben ik blij dat ik toch nog even kan genieten van mijn Pureness Matifying Oil-Free Moisturizer van Shiseido.

Alle tips voor goeie crèmes, liever niet in een pot, zonder olie en erg licht, zijn welkom! Als het kan zo schadelijke stoffen vrij (Huidboek-ig) als mogelijk. 

Toodles,

Wojis

6 thoughts on “The perfect product my Shiseido Pureness Matifying Oil-Free Moisturizer?!

  1. Jammer van de alcohol en parfum anders had ik deze zeker geprobeerd. Heb nu een creme van paula’s choiche. Een blauwe pompfles voor onzuivere huid en is ook anti veroudering. Ook echt een aanrader!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top