Beauty BeautyBucketList Nieuw/New

Tip: Abonnement van 12 x Vogue & een VisaPure voor € 71,40

Het kwam zo goed uit dat ik dit las op Twitter, dus als je van plan bent om een VisaPure te kopen, kijk hier dan even naar en zegt het voort.

CADEAU bij een abonnement: Visapure van Philips t.w.v. €159,99

+ 12 x VOGUE samen voor €71,40 i.p.v. €231,39

De VisaPure van Philips is een elektrische gezichtsreiniger, die de dagelijkse gezichtsverzorging eenvoudiger maakt en die veel effectiever is dan reinigen met de hand. Zo haal je het optimale uit je huidverzorgingsproducten en wordt je huid na verloop van tijd steeds gladder en zachter. 

Je bijdrage in de verzend- en administratiekosten is €3,65.Abonnementen gelden tot wederopzegging. Cadeau-abonnementen stoppen automatisch.

2329

Hier kan je je meteen abonneren op de Vogue, je kan natuurlijk ook een cadeau-abonnement weggeven, kijk snel en bestel je Vogue & VisaPure.

Mijn Vogue kan ik begin juli verwachten, de VisaPure van Philips komt binnen vier weken, dus ik moet nog even wachten voordat ik jullie kan laten zien wat het is en hoe het werkt, ik kan in ieder geval niet wachten.

Toodles,

Wojis

34 thoughts on “Tip: Abonnement van 12 x Vogue & een VisaPure voor € 71,40

 1. En jawel, na meer dan een half jaar wachten is mijn visa pure dan eindelijk ook aangekomen! Ik had in November al zo’n pakbon in mijn mailbox gekregen maar niets gekregen. Midden januari dan nog maar eens een boos mailtje gestuurd en daarop kreeg ik de reactie dat er dan waarschijnlijk iets fout gelopen was en ze hem opnieuw gingen versturen. En inderdaad, eergisteren eindelijk kunnen ophalen bij het postkantoor.

  Er zat ook nog een wit t-shirt van vogue bij.

  Een hoop gedoe, maar ook ik kan nu mijn gezicht reinigen met de visa pure 🙂

  Heb hem ook maar gelijk geregisteerd voor het gratis borsteltje.

 2. Ik heb mijn Visapure ook nog niet binnen, Eind oktober, nu weer eind november..
  Ik heb er een hard hoofd in..

  Vanmorgen kreeg ik na twee weken (!) de volgende reactie;
  ”Allereerst ons welgemeende excuus voor het uitblijven van een reactie.
  Het spijt ons dat de toezending van de Visapure langer op zich laat wachten dan u gebruikelijk van ons gewend bent, wij hebben echter de toezegging ontvangen van de leverancier dat deze eind november geleverd gaan worden.
  Zodra wij deze binnen hebben gaan wij meteen deze sets verzenden.
  Voor het ongemak hebben wij uw abonnement kosteloos verlengd met een maand.
  Wij vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.”

  Als iemand de Visapure binnen heeft gekregen, wilt die het dan even laten weten?
  Wachten tot EIND november.. 🙁

  1. Hai meiden,

   Mijn Visapure is net binnen.. Denk dat jullie em ook dan een van deze dagen krijgen of wellicht al hebben?

   Eerste wat ik doe nadat ik het net open heb gemaakt is jullie updaten, haha.. Het wachten was echt irritant..

   Hoop dat het resultaat het wachten waard was;)

   Liefs!

 3. Ik heb pas een update ontvangen. Ondanks vele toezeggingen met data die niet nagekomen worden (vanaf binnen 4 weken na betalen, tot nog 1 a 2 weken, halverwege september, eind oktober…..) nu de volgende info:

  “Het spijt ons dat de toezending van de Visapure langer op zich laat wachten dan u gebruikelijk van ons gewend bent, wij hebben echter de toezegging ontvangen van de leverancier dat deze eind november geleverd gaan worden.
  Zodra wij deze binnen hebben gaan wij meteen deze sets verzenden.
  Wij bieden onze excuus aan voor de langere wachttijd.”

  Ik hoop het, maar verwacht niets meer.

  1. Bedankt voor je update, Esmeralda. Echt balen dat we er niet veel aan kunnen doen. Ik heb ook nog niks ontvangen. Eens kijken wat er eind november gebeurd.

 4. Ik heb de de Vogue abonnement op 03-07 afgesloten voor de Visapure.
  Deze heb ik nog steeds niet binnen! Twee dagen geleden en vandaag weer gemaild en al twee keer daarvoor, maar ik krijg nu geen reactie meer.
  Is er nog iemand die de Visapure nog steeds niet heeft gekregen? Zou ik ook naar ze kunnen bellen naar ze? Ik voel me ondertussen behoorlijk bedrogen…

  1. Nog steeds niks.. Ik heb maar een opzeggingsmail verstuurd en nog een klachtenmail. Hopelijk krijg ik hem nog wel en anders stoppen ze hem maar op een plek waar de zon niet schijnt 🙂

   1. Ik hoop ook dat je de VisaPure nog krijgt, erg jammer dat het zo gelopen is. Snap ook niet dat Philips niet een handje helpt, moet toch leverbaar zijn?! Heel erg jammer en bedankt voor je update.

    1. Ik heb mijn abonnement afgesloten op 22 juni en ook nog steeds geen Visapure ontvangen…
     Ook meerdere malen over gemaild en steeds krijg je een nieuwe leveringsdatum die dan weer niet waargemaakt wordt.

     1. Beste Bente, er zijn er een heleboel die nog niks hebben ontvangen. Er is zover ik weet ook nog niks bekend over levering. Jij ook succes en ik hoop dat ook jouw VisaPure snel wordt geleverd. Houdt je ons op de hoogte?

    1. Dank voor de info! Had ze dan maar een mailtje gestuurd en kreeg vandaag als reactie dat ze er te weinig hadden door de grote belangstelling. Ze verwachtten de extra levering deze week dus hopelijk kan ik hem volgende week dan ook eindelijk gaan gebruiken 🙂

  1. Hai Nathalie, heb jij je visapure al ontvangen? Ik heb mijn abonnement op 26 juni afgesloten en ik heb het nog steeds niet gekregen..

   1. Ally,
    Ik heb hem ook nog niet. Baal er heeel erg van. Abbo afgesloten op 24 juni! Ben bijna geneigd ze te e-mailen dat ik de vogues niet meer hoef en mijn geld terug wil 🙂

     1. Ja dat heb ik al gedaan, eind augustus! Ze konden me geen leverdatum geven, en ook niet laten weten zodra ze wel weer op voorraad zijn. Dus ik moet gewoon afwachten..

     2. Jammer, er zit niks anders op, ja of afzien van de deal. Ik zou wachten de moeite waard vinden, ben er erg content mee en voor deze prijs zeker. Ik hoop dat je VisaPur snel komt en dat je ons laat weten wat je ervaring is.

     3. Hai babette, het is echt belachelijk.. Ik heb al 3 mails gestuurd. Tegen mij werd gezegt dat het uit eindelijk midden september geleverd zou worden.. Ik heb nog steeds niks ontvangen. Dit was mn laatste mail: Het is inmiddels 18 september, midden september zijn wij lang en breed voorbij.

      Zou u mij kunnen voorzien van een concrete datum van levering? Of kan ik ervan uitgaan dat vogue mij aan het lijntje heeft gehouden? Het is wel uiterst triest dat vogue als bedrijf klanten lokt dmv dit soort scams.

      Niks persoonlijks naar u toe want u doet ook maar uw werk. Ik had dit alleen echt niet van vogue verwacht.

      En dit kreeg ik trg: In antwoord op uw e-mail willen wij u als volgt informeren;

      Allereerst willen wij u onze excuses aanbieden voor het lange wachten op de VisaPure.
      Helaas kunnen wij u geen precieze indicatie geven wanneer de VisaPure wordt toegezonden.
      Er is echter wel een VisaPure voor u gereserveerd. Zodra de VispaPure binnenkomt, zullen wij u deze
      zo spoedig mogelijk toezenden.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top