Beauty BeautyBucketList DIY LifeStyle Nieuw/New Philips Lumea IPL Precision

SeeBuyTry: Philips VisaPure Gezichtsreinigingsborstel

Zoals je al eerder kon lezen heb ik onlangs een abonnement van Vogue genomen en daar kreeg ik een VisaPure bij als welkomstcadeau en velen anderen met mij las ik al op internet. De foto’s, vakantie en het mooie weer hebben voor wat vertraging gezorgd, maar hier is dan de VisaPure Just In *doet een klein hopje en lacht breed*.

Wat zegt Philips over VisaPure:

 • 10x effectiever dan reiniging met de hand;
 • 2 snelheidsstanden;
 • milde, diepe reiniging;
 • timer;
 • huidzonetimer voor 3 gebieden;
 • snoerloos;
 • tot 30 keer gebruiken zonder op te laden;
 • oplaad- en opslagstandaard;
 • batterij-indicator: brandend lampje geeft de levensduur van de batterij aan;
 • handvat: gestroomlijnd, ergonomisch ontwerp voor eenvoudig gebruik.

De VisaPure is te gebruiken op gezicht, hals en borst en wordt geleverd met twee opzetborstels; Normal voor alle huidtypes en Sensitive voor de gevoelige huid. Er zit ook een standaard bij die je gebruikt voor het opladen en voor het opbergen van je VisaPure. De adapter van 100 – 240 V plug je in de standaard om te laden, wat ongeveer 6 uur duurt. Na het volledig opladen kan je de VisaPure ongeveer 30 keer 1 minuut gebruiken, voordat het indicatie lampje aangeeft dat het tijd is om te laden. Je hebt uiteraard twee jaar garantie op je VisaPure. 

– bron: www.philips.nl –

IMG_7275

Tegenwoordig vind je alles wat je moet weten op de doos, ik vind dat altijd wel heel fijn, zo ook bij de VisaPure. Redelijk compact doosje, heel stevig en duidelijk.

IMG_7279

De dame op de verpakking demonstreert heel netjes waar het apparaat voor dient, dat is niet iedereen gelukt vind ik, sommige foto’s zijn op z’n minst obscuur. Zoals ik al zei, het is lastig om het smaakvol op de foto te krijgen en om duidelijk te maken waar de VisaPure voor dient.

IMG_7281

De borstels van de achterkant, hier zie je meteen dat ze ook aan de achterkant uit elkaar te houden zijn. De borstels hebben van de voorkant een andere kleur, erg handig.

IMG_7282

Kijk hier staat de VisaPure in de oplaadstandaard, erg strak ik vind het erg mooi. De roze kleur vind ik ook erg mooi, er is ook een blauwe versie zag ik bij Philips. Er is ook nog een borstel verkrijgbaar eentje met scrubeffect. Ik gebruik de Sensitive borstel om te reinigen en de Normal borstel om mijn verzorgingsproducten in te masseren. Ik wil dat niet met dezelfde borstel doen, dat is zo’n gedoe, dan moet je ‘m echt constant reinigen. Na drie maanden krijg je [mits je je VisaPure registreert bij Philips] een voucher, welke je voor een gratis borstel kunt inwisselen.

IMG_7287

Mijn eerste indrukken nog even op een rij, voordat ik verder ga met testen:

 • in elkaar zetten en uit elkaar halen is echt heel simpel;
 • opladen gaat echt in 6 uur;
 • de VisaPure is niet zwaar en ligt lekker in de hand;
 • je hebt echt ongeveer 30 minuten levensduur;
 • niet belangrijk voor gebruik maar wel leuk, de VisaPure is mooi en neemt niet al teveel ruimte in.

Voordat ik de VisaPure in gebruik heb genomen heb ik het apparaat een nacht op de lader gezet, zodat de batterij helemaal vol was. Ik heb de borsteltjes gereinigd met mijn DIY Brush Cleanser zoals ik mijn make-up kwasten doe. Ook heb ik een dry test run gedaan, om te kijken of alles wel goed werkt. En dan ben je good to go en oh wat ben ik benieuwd naar het resultaat op langer termijn.

Houdt de site in de gaten voor de volgende update!

Wat denk jij, ga ik het geweldig vinden en gaat mijn huid erop vooruit, of is het wéér een marketing actie waar ik enorm ben ingetrapt?

Toodles,

Wojis

8 thoughts on “SeeBuyTry: Philips VisaPure Gezichtsreinigingsborstel

 1. Ik denk dat je er wel blij van gaat worden, ik hoor er eigenlijk alleen maar goede verhalen over. Ik krijg hem zelf ook binnenkort als het goed is 🙂

  1. Ik zelf heb er ook alle vertrouwen in, vroeger gebruikte ik ook altijd een borstel voor mijn gezicht, was ik altijd heel tevreden mee. En deze zijn veel zachter en fijner van structuur en de timer zorgt ervoor dat je niet te lang reinigt. Ook vind ik the goodie-factor heel leuk 🙂

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top