Beauty

Update: Kérastase Elixir Ultime Beautifying Oil <3

Kérastase Elixir Ultime Beautifying Oil heeft mijn hart gestolen en wat is Kérastase toch een heerlijk merk. Niet alleen de Elixir is favoriet, maar ook mijn Chroma haarmasker, ik wil eigenlijk niet meer zonder. Kérastase is tot nu toe gewoon geweldig en mijn dochter is het hier helemaal mee eens wat deze Beautifying Oil betreft.

P1080118

De verpakking heeft gewoon alles, ik kan er niks op aanmerken, het is gewoon goed van design tot aan gebruiksgemak, top job!

P1080120

De sluiting is ook super, hier houd ik van geen dop die kwijt kan raken, dosering van het Elixir gaat ook super goed en geen gapende opening. Wat betreft degelijkheid hebben ze bij Kérastase ook aan de consument gedacht, dit is geen goedkope shizzle.

P1080121

Vloeibaar goud in mijn ogen en ik kan zeggen dat mijn dochter ook heel blij is met de wonderolie voor in haar haren. We gebruiken het allebei en het werkt echt, ik heb het zelfs bij mijn zoontje gebruikt op zijn pruik [geen klachten over de geur, hij vindt het lekker].

P1080123

Dit is één pompje Ultime Beautifying Oil en dat is genoeg om de haren van mijn dochter [ze heeft dik half lang haar] in te smeren zodat het zonder pijn uit te kammen is. Dit werkt op droog zowel als op nat haar en geloof mij, die klitten die een achtjarige in haar haren kan krijgen, die zijn echt de ultieme test. Het is trouwens ook voldoende om mijn haren mee te doen, ik zelf vind twee pompjes al aan de ruime kant, twee zijn voldoende om het als masker of kuur te gebruiken. Je kan Kérastase Elixir Ultime Beautifying Oil namelijk op verschillende manieren gebruiken.

 • Voor het wassen: Gebruik Elixir Ultime als voorbereiding op de wasbehandeling. Hierdoor worden residuen verwijderd en het haar gevoed.
 • Intensieve verzorging: Gebruik Elixir Ultime als Leave-in verzorging op de momenten dat het haar intensieve voeding nodig heeft. Pas het toe op de lengten en punten van het haar.
 • Voor het fohnen: toepassen op de lengten en punten van handdoekdroog haar. Hierdoor heeft het een voedende en herstellende werking. De olie houdt de actieve ingredienten vast in het haar.
 • Finishing Touch: Perfectioneert het haar en voorkomt de invloeden van vocht.
 • Bij dik haar toepassen over het gehele haar, bij fijn haar toepassen op de lengten en punten, bij vet haar de hoofdhuid vermijden.

-bron: www.yl-haarproducten.nl

En ja het werkt op alle manier heel erg goed, ik zelf vind het erg prettig om het op droog haar te gebruiken, vooral in de punten. Het maakt mijn haar zacht en glad en zorgt ervoor dat het glad blijft, een soort overdosis-wasverzachter-effect als je begrijpt wat ik bedoel. Het werkt ook heerlijk om het voor het föhnen aan te brengen, mijn haren dan zijn na het föhnen super glad en glazen heel mooi tot in de [droge]punten. Daar heb ik ook het  meeste baat bij het Elixir, in de punten, mijn punten zuigen het Elixir op en weg is de droge doffe ellende [ja ik moet nodig naar de kapper]. En geen vette kleverige haren, maar gezonde glanzende gladde haren.

Kérastase Elixir Ultime Beautifying Oil heeft wat mij en mijn dochter betreft de test met vlag en wimpel doorstaan, we zijn fan [voor details zie mijn eerste post over Kérastase Elixir Ultime Beautifying Oil]!

Wat gebruik jij in je haren of laat je de boel de boel?!

Toodles,

Wojis

4 thoughts on “Update: Kérastase Elixir Ultime Beautifying Oil <3

 1. Deze heb ik ook, en ik zal echt blij zijn als ik hem eindelijk op heb gemaakt. Mijn haar wordt hier zo vet van! Ookal gebruik ik één druppel, het lijkt meteen alsof ik mijn haar 2 weken niet gewassen heb. Yuk. Hij ruikt trouwens wel heel lekker

 2. Als ik eraan denk gebruik ik BioSilk (aangesmeerd door de kapper). Op zich prima spul. Maar het meerendeel van de tijd gaat het fijne pluishaar zonder enige vorm van TLC vlug vlug in een staart.
  Tenzij ik net naar de kapper ben geweest, dan wil ik nog weleens frivool doen en het half-los houden… (duurt meestal niet langer dan een maandje. Daarna begint het grote kapper-uitstellen-tot-zo-lang-mogelijk weer 🙂

  1. BioSilk is ook een wondermiddel als je het correct gebruikt, net als deze olie. Het is voor mij echt alleen nodig in de puntjes, als ik een dos doffe ellende heb, neem ik twee pompjes verdeel ik het en doe ik [door mijn mijn de enorm gehate] knot of staart in mijn haar. Als ik mijn haar heb gewassen en een masker heb gebruikt heb ik weer niet zo’n product nodig, dan wordt het glad en zwaar en futloos. En ja een kapsel heeft onderhoud nodig, ik ben zelf ook niet zo’n held met kapsels, vooral niet als ik haast heb of een bad hair day.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top