Beauty BeautyBucketList

Vrijdag @msterdam shopping/wish list

Vrijdag ga ik lekker een hele middag [alleen] naar Amsterdam en ik heb jullie hulp nodig. Hieronder heb is mijn wish list opgesteld [deze wil nog wel eens veranderen, maar dit is de laatste versie -/- Shimmer Brick van Bobbie Brown want ik twijfel nog over de kleur ]. Als jullie ervaring hebben met onderstaande producten, laat het me weten en zet er even bij wat je van het product vindt en waarom. Vooral de Kiehl’s producten ben ik zeer nieuwsgierig naar, met deze liefjes heb ik nog helemaal geen ervaring.

803_l

Kiehl’s Clearly Corrective Dark Spot Solution

Een egale en heldere huid dankzij dit serum dat de productie van melanine tegen gaat. Waardoor het vormen van pigmentvlekjes wordt vermindert. Eerste resultaten zijn zichtbaar na twee weken gebruik: de intensiteit van donkere vlekjes wordt minder, de huid krijgt een egale teint en natuurlijke gloed.

Dit lijkt me een erg fijn product en omdat mijn Night Repair bijna op is, kwam deze uit de lijst van serums die ik had opgesteld.

692_l

Line-Reducing Eye-Brightening Concentrate

Huidproblemen: De huid van de oogcontour laat tekenen van vermoeidheid en een wasachtige teint zien met grote, donkere kringen. Er zijn kraaienpootjes en rimpels zichtbaar.

Deze wil ik graag omdat ik rond de ogen wat vlekken heb, niet echt donkeren kringen [niet meer dan anders], maar echt hyperpigmentatie en ik ben er niet blij mee. Wat een rot plek om ouderdomsvlekken te krijgen zeg, wel vallen de kleine rimpeltjes minder op 😉

630_l

Over-Night Biological Peel

De huidtextuur lijkt dof en roodgekleurd te zijn. De huid is gevoelig voor chemische behandelingen, maar heeft behoefte aan een extra peeling. De huid is getekend door schade veroorzaakt door de zon. Donkere vlekken.

Ja nou dat zegt genoeg, als deze jongen in de aanbieding is neem ik ‘m mee, deze en een peeling product van hannah staan op de lijst.

clq_60MK_250

Take The Day Off Makeup Remover For Lids, Lashes & Lips

Volledig zeepvrije make-up remover in twee-fasen, die moeilijk verwijderbare oog- en lippenmake-up snel wegneemt. Lost langhoudende make-up op, zelfs waterproof mascara. Irriteert of prikt niet. Door oogartsen getest. Geschikt voor contactlens-dragers.

Deze cleanser wil ik al een jaar of twee proberen en elke keer als ik ‘m wil kopen is het uitverkocht, dus ik ga nog eens even kijken als ik toch in de stad ben.

clq_749K01_250

Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm

Supervoedende balsem die boordevol verzorgende stoffen zit zoals shea-en mangoboter. Precies wat droge, gevoelige lippen nodig hebben om comfortabel zacht en soepel aan te voelen. Veertien natuurlijk-ogende lipkleuren, elk met een subtiele glans.

Er zit een super mooie kleur bij [ik zeg nog niet welke, jullie mogen raden] die is zo mooi die wil ik gewoon en ik ben wel een fan van lipstick potloden.

17395m_l

Satsuma Body Butter

Een romige bodycrème met een frisse citrusgeur. De crème wordt gemakkelijk door de huid geabsorbeerd, werkt verzorgend en verzachtend en beschermt de huid tegen vochtverlies, tot wel 24 uur lang. De crème is geschikt voor normale huid, en vooral voor mensen die houden van een rijke, intens vochtregulerende crème.

Heerlijke de body butter van TBS en deze geur is heerlijk, ik wil ‘m zooooo graag en als de online aanbieding ook in de winkel geldig is neem ik nog een smaakje mee.

M661

182 Bugger Brush

Een volle, ronde kwast van extra zacht geitenhaar. Zorgt voor een perfecte verdeling van poeder op de huid.

De brush wil ik ook al heel erg lang en het is de prijs die mij elke keer weerhoud [dit omdat ik altijd veel te veel geld uitgeef en nooit over houd voor kwasten] om ‘m te kopen, ik shop namelijk altijd aan het einde nog voor kwasten… als ik geld over heb.

WeTravelNaked-Sliderkl

Wij reizen naakt van Lush

Wij reizen naakt! Handig voor je vakantie, deze limited edition mini beautycase vol heerlijke vaste producten die lekker naakt met je mee op reis gaat. Vaste producten zijn fantastisch. Lekker onverpakt, ze bevatten geen conserveermiddelen en ze ruiken fantastisch. Deze mini beautycase gaat graag met je mee op vakantie, hij zit vol vaste producten die je helemaal in de zomerse vakantiestemming brengen. In dit vrolijke pakketje vind je de volgende producten:

  • Sugar Scrub (50g) die je een lekker gladde huid geeft
  • Each Peach Massagebar (30g) vol vrolijke citrusoliën die je huid heerlijk verzorgt
  • Seanik Shampoo Bar (55g) met zeewier, zeezout en citroen voor glanzende lokken
  • Karma Zeep (80g), een van onze best verkopen zepen
  • Big Solid Conditioner (50g) voor een sexy beachlook.

Het idee is dat ik dit meeneem en eigenlijk niet veel meer [ja wel voor mijn gezicht en make-up natuurlijk] ik wil eigenlijk zo min mogelijk vloeistoffen mee en omdat ik weet dat er heerlijkheden op mij liggen te wachten in Portugal, wil ik niks verslepen die kant op, maar eerder veel deze kant weer op.

Wat vinden jullie van mijn lijst met deze beauties? Ik ben ook zo benieuwd wat ik zelf vind van een aantal van deze producten in real life. Ik hoop dat ik tijd heb om alle shops af te lopen, ik moet natuurlijk ook nog lekker eten en koffie drinken bij mijn geliefde Bijenkorf.

Laat me alsjeblieft weten of je met één of meer van deze producten ervaring hebt en wat je ervan vindt, ik kan niet wachten.

Toodles,

Wojis

 

3 thoughts on “Vrijdag @msterdam shopping/wish list

  1. Oh wat een mooie en fijne producten! Ik heb met geen van allen ervaring. Wel ben ik zeer benieuwd naar het eerste product van Kiehls en de make up remover van Clinique. Heerlijk een dagje alleen naar Amsterdam, wat zul jij heerlijk winkelen. Veel plezier en ik kijk al uit naar je aankopen, ha!

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top