Beauty

Top 3: Lip balm

Als sinds ik het me kan herinneren ben ik bezeten van lipstick, lipgloss & lipbalm. Het is het één of het ander, maar zonder kan en wil ik niet. Zoals bijna iedere vrouw die ik ken mascara zou meenemen naar een onbewoond eiland, zou ik lipstick, lipgloss of lipbalm meenemen. Overal liggen lippenbalsems, in potjes, tubetjes en in stick vorm, in mijn tas en jaszak, in de keuken en boven. En als ik geen balsem in de buurt heb dan pak ik een beetje kokosolie of wat van mijn geliefde Purelan tepelkloven crème.

De laatste tijd gebruik ik het liefst eentje uit mijn top 3, vandaar dat ze ook in mijn top 3 staan:

  1. Stop Cracking Up van Anatomicals
  2. Balm 100% Organic van Figs & Rouge de Rambling Rose smaak
  3. Lip Balm #1 van Kiehl’s

Ze zijn alle drie erg lekker en verzorgen mijn lippen heel goed, maar toch heb ik een nummer 1 en dat is de Stop Cracking Up. Deze is net vet genoeg, ruikt een beetje naar lekkers en zit in een fantastische verpakking. Het enige puntje is dat het parfum bevat, wel helemaal als laatste ingrediënt vermeld, dus dat vind ik prima. De Kiehl’s Lip Balm #1 is erg vettig in verhouding tot de andere twee, wat ik niet heel erg vind, maar deze bevat parabenen, erg jammer. En dan de Balm van Figs & Rouge, deze is ook erg lekker en is helemaal organisch. Het enige puntje is dat het in een potje zit en dat vindt niet iedereen heel fijn, zelf heb ik daar niet zo’n moeite mee.

Wat mij betreft overtreft mijn top drie mijn Lanoline crème en mijn EOS balm. Mijn EOS balm zou misschien nog de Kiehl’s kunnen vervangen, had ik een andere smaak gehad, ik heb Sweet Mint en munt vind ik als het koud is gewoon niet fijn.

Hebben jullie een favoriete lipbalm, of gebruiken jullie het helemaal niet? Ik ben benieuwd wie wat gebruikt en hoe vaak. Als eens tepelkloven crème gebruikt?

Toodles,

Wojis

5 thoughts on “Top 3: Lip balm

  1. Haha tepelkoven creme…je moet er maar op komen. Wel ja als het helpt…ik gebruik zelf 8h lippembalsem van elizabeth arden en rosebud salve in de smaak mocca vanille. Vind ze allebei erg lekker, alleen de tweede tintelt een beetje als je het net hebt opgesmeerd, je moet er maar net tegen kunnen. Verder wacht ik met smacht op labello cherry welke binnenkort weer verkrijgbaar is.

    1. Ja Labello Cherry, net als vroeger. Jep, tepelkloven crème is gezuiverde lanoline dus smaak en geurloos. 8h crème bevat ook lanoline. Als het maar werkt indd en als je het maar lekker vindt. Rose Bud heb ik jaren geleden gebruikt, ook lekker.

  2. De stop cracking up is ook mijn favoriet! Daarna de dr Organic Royal Jelly lipbalm serum en de surplus lipbalsems met toffee smaak. Bepanthen schijnt ook goed te werken, maar nog niet geprobeerd.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top