Beauty BeautyBucketList Nieuw/New

SeeBuyTry: Remington Stylist Perfect Waves

De Remington Stylist Perfect Waves is eindelijk in mijn bezig, ik heb er een paar weken op moeten wachten, maar hier is ie dan! Toen ik voor het eerst las over dit apparaat was mijn interesse gewekt en toen ik de resultaten zag op het internet wist ik dat ik er eentje “moest” hebben.

P1080314

En ik had een extra mazzeltje, want deze week krijg je bij Douglas de Remington Shine Therapy Paddle Brush er gratis bij.

P1080323

Transformeer uw haar in nonchalante en trendy lokken die eruit zien alsof u zo van het strand komt! Met de Remington Stylist Perfect Waves is dit geen enkel probleem. Dankzij de innovatieve golvende stylingplaten creëert u met het grootste gemak sexy strandhaar en geniet u niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door van een moeiteloze styling en een kapsel dat op de zomer geïnspireerd is.

 • Speciaal ontworpen keramische golvende stylingplaten
 • ANTI STATIC Ceramic + Tourmaline:
 • Gelijkmatige warmteverdeling
 • Geen plakkerige resten van stylingproducten
 • Glanzende kroesvrije styling
 • Variabele temperatuurinstelling: 150 – 210ºC
 • Snelle opwarming: 30 seconden
 • Aan/uit schakelaar met indicatielampje
 • Automatische veiligheidsuitschakeling na 1 uur
 • Automatisch wereldwijd voltage (120-240V)
 • Draaibaar snoer

P1080331

Ziet er gewoon goed uit en voelt heel degelijk, had ik ook niet anders verwacht. Je betaald voor deze tang € 44,99 zonder de Douglas-pas korting van 10% en deze week krijg je dus de Paddle Brush er gratis bij.

Ik kan in ieder geval niet wachten om mijn nieuwe tang te proberen en ik zal snel foto’s maken en een uitgebreide review schrijven. Dan kan ik ook meteen mijn nieuwe CHI Silk Infusion proberen, deze zou mijn haren versterken, laten glanzen en beschermen tegen warmteapparaten. 

Wat gebruik jij om je haren mee te stylen en krul of tang je je haren wel eens?

Toodles,

Wojis

2 thoughts on “SeeBuyTry: Remington Stylist Perfect Waves

 1. Ben benieuwd naar de foto’s! Klinkt goed, ik ken dit apparaat helemaal niet. Zelf gebruik ik wel eens een stijltang, een paar keer in de week. Heb ook de carmen krulset in mijn bezit, maar gebruik deze eigenlijk nauwelijks. Ik ben hier te lui voor helaas…

  1. De krulset gebruik ik echt voor krullen en dan met speciale gelegenheden omdat ik er vaak geen tijd voor heb. Hier komt snel wat meer over, is zo simpel en snel.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top