Beauty Looks Nieuw/New

Summer on the Riviera met BB Bronzing Cream 8 in 1 van Bourjois look

Ja hoor eindelijk is mijn vervloekte lip/neus weer beter en kan ik dan gebruik maken van mijn mooi BB Bronzing Cream van Bourjois.

P1080155

Omdat deze BB Bronzing Cream maar SPF 15 bevat gebruik ik de City Block Sheer SPF 25 van Clinique als basis, dit geeft me gewoon wat langer bescherming in de zon.

P1080275

Dit is de basis, dat ben ik dus, met mijn dagverzorging.

P1080278

Hier heb ik de City Block Sheer van Clinique opgesmeerd, ik laat het altijd even een minuut of twee intrekken voordat ik verder ga.

P1080287

Dit lijkt me duidelijk, hier heb ik de BB Bronzing Cream van Bourjois verdeeld, zie je hoe bruin het is?

P1080297

En hier heb ik het uitgesmeerd, gaat heel snel en gemakkelijk. Het dekt dus helemaal niet, houdt daar rekening mee. Je kan het heel goed mengen met een foundation of een dekkende BB cream.

P1080306

En dit is dan het totale resultaat, wenkbrauwen een beetje aangezet met wat poeder, arcadeboog aangezet met wat oogschaduw, dikke vette laag mascara, klein beetje cream blush, wat lipstain met een transparante gloss en om de ogen en wangen wat extra’s te geven heb ik een klein beetje highlighter gebruikt.

In totaal ben ik nog geen 10 minuten bezig geweest, heb tussen de basis en de BB nog mijn nagels gelakt.

Wat vinden jullie van de glow die deze BB Bronzing Cream geeft, de sunkissed look, een blijvertje of niet?

Toodles,

Wojis

5 thoughts on “Summer on the Riviera met BB Bronzing Cream 8 in 1 van Bourjois look

  1. Ik schrok even toen ik de stipjes zag op jouw gezicht, maar wat is hij mooi! Die laatste foto van jou is prachtig! Heb jij hem daar nergens mee gemengd?

    1. Dank je en nee nergens mee gemengd, deze foto is dagcreme, basis & BB Bronzing. Er komt snel een look, dan meng ik deze aan met een andere BB een dekkende, ook mooi effect.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top