Beauty

SeeBuyTry: Maison de Senteurs Jasmin Hand Cream with Argania Oil and Natural Essence of Jasmine

Mijn schoonouders zijn een tijdje geleden op vakantie geweest en brachten een handcrème voor mij mee, van een mij geheel onbekend merk [I love that], Maison de Senteurs. Maison de Senteurs voeren een heel uitgebreid assortiment aan cosmeticaproducten waaronder deze handcrème, welke ook in andere geuren te krijgen is. Voor mij bracht mijn schoonmoeder deze mee uit de Argania Oil and Natural Essence of Jasmine collectie.

P1080265

Wat meteen opvalt als je de verpakking ziet is de klassieke uitstraling een beetje verouderd naar mijn idee, maar ik vind het wel mooi. Dat bruine met zilver, het straalt luxe en kwaliteit uit. Wat mij meteen opviel toen ik de de tube openmaakt is de geur, een onbetwiste explosie van Jasmijngeur. Welke gegarandeerd de hele dag te ruiken is, ook na het wassen van je handen. Ik kan me dan ook voorstellen dat dit dan ook het stokpaardje is van Maison de Senteurs, geurende producten die je de hele dag blijft ruiken.

P1080266 P1080270

Ik ben dol op de geur van bloemen en ook in cosmetica, maar dit is gewoon een beetje too much for me. Deze crème ruikt zo sterk en blijft zo lang hangen dat het me ontzettend tegen gaat staan. En echt hoor, het is de geur van Jasmijn en de geur veranderd niet in een vieze lucht of zo, nee het is gewoon te aanwezig. Als hand cream werkt het heel goed, het maakt mijn handen zacht en laat niet een kleverige of vette laag achter. Let er op dat je niet al teveel gebruikt, het is echt zuinig in gebruik. Het heeft me wel nieuwsgierig gemaakt naar de andere geuren en zeker naar de andere producten, dus als ik het nog eens tegenkom dan ga ik zeker eens snuffelen.

P1080268 P1080271

Of ik het op ga maken of aan iemand weg ga geven weet ik nog niet, maar voorlopig siert deze mooie tube mijn bureau nog even.

Zijn jullie bekend met producten van Maison de Senteurs?

Toodles,

Wojis

6 thoughts on “SeeBuyTry: Maison de Senteurs Jasmin Hand Cream with Argania Oil and Natural Essence of Jasmine

  1. Ik heb hem vanochtend ontvangen! Wojis, ik vind hem echt zalig! Hij smeert zo zacht en hij trekt ook direct in. Heb hem vandaag al vele malen gebruikt.De geur vind ik heerlijk, ik ruik steeds aan mijn handen, haha. Hoe smaken kunnen verschillen he?
    Kortom,ik ben er erg happy mee! Thanks.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top