Beauty Fun Nieuw/New

SeeBuyTry: Summer on the Riviera met BB Bronzing Cream 8 in 1 van Bourjois

They call me Cuban Pete. I’m the king of the rumba beat. When I play the maracas I go chick chicky boom chick chicky boom… [de dames van mijn generatie weten misschien precies wat ik bedoel].

Dat warme zomerse gevoel wat je hebt ‘s avonds na een heerlijke lange met zonovergoten dag, dat je lekker zit met wat drinken en een heerlijke bruin [kan rood, geel of wit zijn] getinte huid. Dat gevoel geeft BB Bronzing Cream 8 in 1 van Bourjois mij, een BB cream die totaal niet dekt, maar je een heerlijke zonovergoten look geeft.

P1080155

De eerste zonne-BB-cream. Een alles-in-één product die make-up en verzorging combineert voor een onmiddellijke gezonde glans. Een vloeibare textuur met second skin effect, smeltend en licht, met een ongekende frisheid. Acht acties voor een zomerse teint in 1 beweging.

 1. Natuurlijke gladmaking
 2. Transparant
 3. Boost de uitstraling
 4. 16 uur hydratatie
 5. Gladde huid
 6. Verlengt een zomerse teint
 7. SPF15
 8. Onmiddellijk een fris effect

– bron: Douglas (kan op de website van Bourjois niks vinden –

Dit was een echte SBT, ik zal ‘m staan en ik dacht, hé die neem ik mee, wat geinig. En ik ben heel blij dat ik dat heb gedaan, ik vind het een hele leuke BB Bronzing Cream. Het is een BB omdat het verschillende dingen in één is, een Bronzing vanwege het mooie subtiele bronzing effect en Cream ja vanwege de textuur die heerlijk creamy is. En wat misschien ook leuk is om te vermelden, deze BB ruikt erg lekker.

P1080161 P1080162 P1080164

Ja ik schrok ook toen ik het ging proberen, oehaaaa wat donker, maar toen ik eenmaal begon met uitsmeren bleef er een hele mooie sun kissend taned look achter. Welke ik dus al twee weken met alle liefde wil laten zien, maar niet kan laten zien, omdat mijn gezicht verhinderd is. Verhinderd.. ja vanwege een dubbel date met koortslippen. Dus dat houden jullie nog zeker tegoed.

De SPF is laag met 15, had van hoger gemogen vanaf SPF 25 ben ik blij, maar je kan het natuurlijk ook gewoon mengen met andere producten of over andere producten gebruiken. Het voelt echt als een crème aan, mijn huid ziet er de hele dag mooi uit en voelt heel goed. Wat ik het aller leukste vind is dat mijn huid er heel gezond en glad uitziet zonder een geheel gedekte look. Het is alsof ik lekker in de zon heb gezeten een middag en dan het effect van de dag daarna, de perfect tan zonder te bakken.

Voor de prijs van € 13,- [uit mijn hoofd] heb je een heerlijk ruikend product, wat een geweldige bronzed look geeft, niet dekt dus een hele natuurlijke finish heeft en goed te mengen is met dagcrème, zonnebrand creme en andere foundation producten. De combinatie van deze BB met mijn reguliere BB is echt heel mooi. Het effect van deze BB is mooi en het werkt heel prettig, ook de luchtige structuur draagt bij aan het comfort van dit fijne product.

Ik zelf ben nog heerlijk aan het rommelen met mijn Bronzing Beauty [BB] en door mijn bezette gezicht moet je nog even op de foto’s wachten. De BB Bronzing Cream is een limited edition, dus als je interesse hebt, wees er snel bij. Wat mij betreft wel een must-have voor deze zomer, een vloeibare bronzer welke je een gezonde sunkissed look geeft.

[Tip: dames en heren met een hele lichte huid zouden het echt eerst moeten testen, het zou zomaar toch te donker kunnen zijn of misschien wel te oranje]

Ken je deze al, heb je ‘m ook of ga je deze BB Bronzing Cream nog proberen?

Toodles,

Wojis

5 thoughts on “SeeBuyTry: Summer on the Riviera met BB Bronzing Cream 8 in 1 van Bourjois

 1. Ik had hem graag ook op je gezicht gezien, je hand heeft toch een heel andere teint vaak.. Ik denk echter, dat ik toch liever een poederbronzer gebruik voor een sunkissed look, dan een foundation/BB Cream.

 2. Met mijn witte huid zou ik volgens mij een oompa loompa worden :’) Staat wel mooi op jouw hand! Bronzer is gewoon niet mijn product vrees ik.

  1. Dat zou goed kunnen, het is echt een bronzer inderdaad, ik heb het gebruikt nadat ik wat zon heb gehad op de toet en het staat heel mooi en warm. Daarom is het zo belangrijk dat je het test voordat je het koopt, bronzer kan altijd wat te oranje zijn.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top