Beauty Ods & Ends

Opgemaakt staat netjes!

Opgemaakt staat netjes, het moest er nu echt van komen, een filmpje zit er nu ook niet in vanwege mijn lip, dus dan maar even zo. Van uitstel komt afstel en dat is zeker waar, mijn opgemaakt post is long overdue.

P1080245

Ja het is nogal een hoop ik weet het, daarom wilde ik in maart al een filmpje opnemen. Zo gaat het ook en ik houd het kort dit keer. Er komen een paar dingen helemaal niet voorbij, deze verpakkingen heb ik niet en ik kan me gewoon niet meer herinneren dat ik het heb opgemaakt.

P1080254

Eerst maar eens de douche- en badproducten:

Rituals T’ai Chi White Lotus & Green Tea Foaming Shower Gel;heel erg lekked, ga ik zeker nog eens kopen, maar eerste de Laughing Buda testen.

Kneipp Douche Passievrucht – Grapefruit; erg lekker en heelrijk zomers, deze komt er zeker nog een keer.

Kneipp Badschuim Passievrucht – Grapefruit; deze is echt een favoriet van de kids, deze ga ik ook zeker nog eens kopen.

The Body Shop Satsuma Shower Gel; deze gaat mee op vakantie, althans een nieuwe dan, we vinden de Satsuma Shower Gel allemaal erg lekker.

The Body Shop Ginger Sparkle Body Polish; ik ben hier dol op, eens kijken wat ze deze kerst brengen met de Ginger geur.

Yes To Tomatoes Shower Gel; ik en mijn mini-man zijn gek op de geur van de Tomatoes Shower Gel en deze is ook altijd in het assortiment bij ons thuis.

ROC Enydrial Douche; een heerlijk mild product zonder echte geur, heel neutraal en zeker fijn, maar de prijs houd mij tegen om deze tegen volprijs te kopen.

Daarnaast zijn er al twee porties van de Rituals Zensation Doucheschuim & Sakura Scrub en Organic Rice Milk & Cherry Blossom doorheen gegaan en deze zijn meteen vervangen [ontzetten favoriet].

P1080257

Dan de haarproducten maar eens doornemen:

The Body Shop Banana Conditioner; mijn dochter en ik zijn hier gek op, deze is al een tijdje op en mijn mini-man speelt met de fles [als je goed kijkt zie je er een stukje in liggen van een lego Star Wars popje]. Voor de vakantie wil mijn dochter de shampoo en de conditioner meenemen.

Schwartzkopf BC Hairtherpay Repair Rescue Leave in Treatment; de geur stond mij en mijn dochter een beetje tegen, de werking was wel OK, maar helaas ging het na een maand of twee heel erg stinken [gewoon bedorven bah]. Vanwege de geur komt deze er niet meer in bij ons.

Philip B. Chocolate Milk; bah… we vonden het allemaal niet prettig ruiken toen we er een bad mee hebben gevuld, er moest heel veel Passivrucht – Grapefruit bij om de geur op te halen. Hoef ik van kids zeker niet meer te kopen, was niet echt een succes.

Guhl Perzik Olie Shampoo; een oude maar een goeie, één van de meest heerlijke ruikende shampoo’s die ik ooit heb gebruikt. Deze komt altijd wel weer een keer terug in huis, dit keer was het een mini, die had ik mee een weekendje weg.

Goldwell Rich Repair – een heel goed conditioning/masker kuur product voor na het wassen van je haar, maar wat een lucht. Het is zo heftig geurend dat ik er helemaal misselijk van werd onder de douche. Nee, ook niet een product wat ik weer opnieuw zou aanschaffen.

Yes To Carrots Shampoo & Conditioner [ik zie dat de Hydrating Shower Gel hier op de foto staat, moet de shampoo zijn, maar die fles is in gebruik DIY badolie]; kort gezegd zijn we dol op de Yes To Carrots & Tomatoes serie. De haarproducten zijn geweldig en mijn dochter wil het liefst niet anders.

P1080258

Yes To Carrots Facial Cleanser; deze heeft een licht scrubbende werking en deze gebruik ik graag in bad, er staat er ook weer eentje klaar.

Clinique Superdefence SPF 25 age defence moisturizer; heerlijk spul, maar voor de zomer heb ik toch een meer matterend product gekozen. Ik zou deze moisturizer zeker wel aanschaffen, ik vond het erg prettig.

Clinique Super Rescue Antioxidant Night Moisturizer; ik kan niet anders zeggen dan dat ik verknocht ben aan deze beauty. Zo prettig om te gebruiken en het geeft mijn huid echt een boost, een echte favoriet. De nieuwe is alweer een paar weken in gebruik en dat blijft voorlopig echt wel zo.

Dr. Brandt Microdermabrasion; hier heb ik erg lang mee gedaan en ik heb het heel graag gebruikt, maar er komt geen nieuwe. Ik gebruik nu hele ander producten om te exfolieren en dat bevalt gewoon beter.

Etat Pur Salicylic Acid 70; een juweeltje als je het mij vraagt, deze kleine fles zorgt ervoor dat mijn pukkels en ontstekingen rond de kin verdwenen zijn en wegblijven.

Etat Pur Micellar Cleansing Water; ook wel fijn om te gebruiken, maar te weinig om het goed te testen, dus ik denk dat ik hier nog wel eens een full size van aan ga schaffen.

Konjak Spons; en er was er weer eentje helemaal versleten, dus ik heb weer twee nieuwe besteld, want zonder is geen optie.

A. Vogel Echinaforce Forte; dit is indirect een beauty product, ik gebruik het omdat het mij goed helpt die vervelende koortslippen tegen te gaan. Ik merk het echt dat het helpt, als ik ze niet slik heb ik veel meer uitbraken en echt veel heftiger.

De Tuinen Amandel Olie; dit gaat er doorheen als water bij ons, ik besteld tegenwoordig ook veel grotere flessen en meteen biologisch. Ik maak van alles met dit spul en ik vind het geweldig.

P1080261

Dan is het tijd voor de neus:

Chanel Coco Mademoiselle; deze parfum gebruik ik erg graag, een echte favoriet en met pijn in mijn hart spoot ik een paar maanden geleden de laatste adem uit deze prachtige fles. Maar niet getreurd, want deze staat boven aan de lijst en zodra er ergens met 20% korting is staat ze weer in de kast.

Dove Maximum Protection Go Fresh; fijne deo met een lekkere zomerse geur, zoals jullie weten geef ik de voorkeur aan de Rexona variant, maar als er niks anders is zou ik deze zonder enige twijfel meenemen.

Rexona Maximum Protection; mijn favoriete deo en deze geur was niet gek, maar koop liever een wat frissere uitvoering.

P1080262

Lush Lemony Flutter; ik wil niet meer zonder deze nagelriemcrème en dat doe ik dan ook niet, er staat weer een nieuw potje naast mijn bed. Mijn handen en voeten smeer ik er ook mee in als het nodig is, het werkt gewoon heel goed en ik merk echt dat mijn nagels mooier en gezonder zijn als ik mijn Lemony Flutter gebruik.

The Body Shop Nutricanics Smoothing Night Cream; deze had ik al een hele tijd, maar ik gebruikte het niet meer voor mijn gezicht. Ik heb deze nacht crème opgemaakt op mijn handen, want voor mijn gezicht vind ik andere producten gewoon beter en prettiger en ik zal deze dan ook niet nogmaals aanschaffen.

P1080264

Essence Multi Action Smokey Eyes Mascara; een erg fijne en mooie budget mascara en deze komt zeker wel weer in mijn la.

Zo dat was het voor zover ik de verpakkingen nog had en ik me kan herinneren dat ik het heb opgemaakt. Er liggen alweer dingen leeg te zijn, dus ik zal niet meer zolang wachten en dan zal ik ook even melden welke producten ik heb opgemaakt die helemaal niet in en een verpakking komen.

Is het ook leuk om eens wat dingen te laten zien die ik maar niet opmaak, omdat ik het echt niet meer wil gebruiken. Zelf vind ik het veel leuker om te schrijven over producten die prettig zijn en nut hebben en niet over totaal waardeloze producten?

Toodles,

Wojis

16 thoughts on “Opgemaakt staat netjes!

  1. Ja, ik wil wel graag weten welke producten je niet hebt opgemaakt/nutteloos zijn! Dan ben ik tenminste een gewaarschuwd mens en hoef ik mij niet te laten verleiden door allerlei marketing bullshizzle. Dus neem die ondankbare taak op je en wees mijn zusters hoeder 😉

  2. Wat veel! Ik vind het altijd leuk om te zien wat anderen opmaken. Stimuleert mij weer om ook producten op te maken! Mooie producten gebruik je. Die badschuim van Kneipp is zo lekker, heb hem n.a.v. een review (van jou geloof ik) meteen gekocht. wat een geweldige geur! Yes to carrot fase wash heb ik ook gehad, maar vond hem verder niet bijzonder of zo. Idd wel fijn voor onder de douche. Misschien dat ik hem ook weer ga halen. En het luchtje van Chanel is ook heerlijk!
    Ik vind het trouwens wel leuk om te zien wat je niet hebt opgemaakt, haha.

  3. Wow, wat een hoop producten heb je opgemaakt! Ik ben benieuwd naar de Yes To Carrots Shampoo & Conditioner, ik heb nooit wat van deze serie geprobeerd.

  4. Zo jij hebt lekker veel opgemaakt! Heerlijk gevoel he! Ik heb ook nog een bak vol opgemaakte producten, binnenkort maar eens op film of foto zetten. 🙂

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top