Beauty LifeStyle Nieuw/New

Florabotanica by Balenciaga

Bij één van de waardebonnen die ik kreeg met mijn verjaardag, zat een tester van Florabotanica by Balenciaga. Ik had er al wel wat van gezien en gelezen, maar ik had het nog niet geroken. Wel, na de eerste puf uit mijn tester was ik verkocht!

Is de verpakking niet geweldig mooi, vrolijk, bloemig en elegant.

En dan de fles, zo anders en zo niet elegant, maar sterk en modern.

De geur van roos, munt en hout een mysterieuze sterke geur die ook zacht en zoetig is. Ik kan het heel moeilijk omschrijven, het is een combinatie van bloemig en fris, maar ook een beetje oosters. Ik denk dat je het meteen lekker vindt of gewoon helemaal niet.

Voor mij is dit weelde, ik vind heel weinig geuren echt lekker en meestal word ik er misselijk van of vind ik het gewoon echt vies. Maar Florabotanica is voor nu mijn nummer twee.. uiteraard is Coco by Chanel nog steeds mijn nummer één…. al zou dat deze winter wellicht nog omgekeerd kunnen zijn.

Toodles,

Wojis

 

 

6 thoughts on “Florabotanica by Balenciaga

    1. Dat kan ik me voorstellen, het is ook helemaal niet wat je verwacht als je het doosje ziet. Zelf vind ik het wel mooi, alleen is het een beetje misvormd in mijn ogen. Het is de dop, die is te hoog en te dik… En de geur zou je ook zomaar eens niet lekker kunnen vinden. Ben heeeel benieuwd wat je er van vindt. Leuk, allemaal ruiken en melden waar het je aan doet denken.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top