Beauty BeautyBucketList Looks Nieuw/New

Smoked with Urban Decay

Gister heb ik mijn Smoked pallet van Urban Decay eindelijk gebruikt voor een FOTD, ik was net een kid in a candy shop!

Jullie kennen ‘m al, maar ik vind op deze foto de kleur mooi uitkomen en de sfeer van het pallet.

 • Kinky is een hele lichte peachy kleur met een matte finish
 • Freestyle super lichte roze met een matte finish
 • Mushroom een grijze tint die neigt naar taupe heeft een shimmer finish
 • Back Door een donker bruin met een matte finish
 • Blackout is een diep zwart met een matte finish
 • Barlust bruin met goud met een shimmer finish
 • Rockstar aubergine met een meer matallic finish
 • Evidence helder blauwe kleur een beetje een shimmer finish
 • Loaded mooie warme groen met een metallic finish
 • Asphalt is een zilver kleurige as kleur zilvere glitter en beetje matallic

 • Eyeliner in de kleur Perversion een mega zwarte kleur

Deze smeer bijzonder goed en is enorm geschikt om te blenden, een diepe gitzwarte eyeliner.

Met flits genomen voor the glitter & glamour, links zie je de bovenste kleuren uit het pallet en links de onderste rij.

En hier zonder flits, zie je dat alle kleuren assig aan doen en niet vettig. In vergelijking tot de Naked paletten, die wat vettiger zijn, is dit pallet wat droger. Het resultaat is er niet minder om, de oogschaduw is van hele goeie kwaliteit. De kleuren die ik zelf heel er mooi vind zijn Rochstar en Loaded, hele mooie kleuren met een geweldige pigmentatie.

The look is gemaakt met twee kleuren, eigenlijk drie. Eerst heb ik de contouren van mijn ogen gedaan met de eyeliner en uitgevaagd met de Asphalt. Kinky heb ik gebruikt onder mijn wenkbrauwen en op het bewegende ooglid enkel Loaded. Hiervoor heb ik gebruik gemaakt van de MAC 217 en 219 kwasten, om het geheel goed te bleden.

Je kan goed zien hoe de kleuren uitpakken, het is echt heel mooi en donker. Voor mij is het niet een kant-en-klaar oogschaduw pallet, het is echt alleen voor smokey looks. Als je meer diversiteit in kleuren wilt, een pallet waar je meer mee kan en waar meer neutrale tinten in zitten, zit je beter met de Naked paletten. Wat mij betreft hadden ze Blackout wel weg kunnen laten, gezien je de eyeliner in Perversion goed kan gebruiken. Dan had er nog een matte nude kleur bij gekund.

Omdat ik mijn ogen heel zwaar heb opgemaakt, heb ik een nude kleur op de lippen. De Anastasia Beverly Hills Hydrating Gloss uit de GlossyBox van deze maand, in de kleur Moi on the lips, staat er mooi bij vind ik.

Mijn nieuwe palet is mooi, compact en is van goede kwaliteit! Niet alleen de oogschaduw en eyeliner zijn goed, ook de draagduur is goed. Ik heb mijn look gemaakt om 16:00 uur en er weer af gehaald om 22:00 uur, het had met gemak nog wel wat uren kunnen blijven zitten. Wel heb ik even goed moeten “boenen”, de eyeliner is eigenlijk van te goede kwaliteit met en iets te geweldige pigmentatie. Al met al ben ik heel tevreden met mijn nieuwe pallet en kan ik er weinig verkeerds aan vinden. Misschien zou je zeggen dat het duur is, maar als je ziet hoeveel je krijgt voor € 37,-, is het eigenlijk niet heel duur. Wel zou ik zeggen, als je toch zoveel gaat uitgeven aan een pallet, begin dan eens met een Naked of een Naked 2, dat heb ik zelf ook eerst gedaan.

Toodles,

Wojis

2 thoughts on “Smoked with Urban Decay

  1. Dank je, mijn man zei: “jeez, je lijkt wel iemand anders!”. Ik vind het ook een goede aanvulling indd, zo los had ik ‘m echt niet gekocht… maar nu ben ik er heel blij mee.

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top