Beauty Beauty Favorites LifeStyle WojisOnBeauty.com

Op herhaling | De beste zonneproducten ooit! All you need is… Lovea Bio

Vandaag op herhaling de producten van Lovea Bio, wat mij betreft de beste zonneproducten ooit! Ik zal stukjes uit het persbericht met jullie delen en ik zal nog even haarfijn uitleggen waarom ik vind dat het de beste zonneproducten zijn naar mijn idee. Even ter informatie; de Lovea producten zijn deze week in de aanbieding bij de Etos. Ben jij nieuwsgierig naar een 100% natuurlijke zonnelijn voor groot en klein, wil jij zeker zijn van de beste bescherming in de zon, zoek jij een merk waar de meest gevoelige huid tegen kan… probeer dan eens iets uit de Lovea Bio lijn. Let’s roll

IMG_0370

ALL YOU NEED IS…LOVEA! Eindelijk een écht 100% natuurlijke zonnelijn voor groot en klein, om zorgeloos te genieten van al het goede van de zon. Op het gebied van biologische zonneproducten is er relatief weinig aanbod. Lovea, een van oorsprong Frans beautymerk, ontwikkelde als eerste een volledig natuurlijke lijn met biologische zonne- producten. Lovea BIO Suncare staat garant voor veilig genieten van alle goede eigenschappen van de zon op een 100% biologische wijze, zelfs voor de extreem gevoelige huidtypes en de tere huid van kinderen. Daar horen o.a. geen parabenen, chemische zon- ne lters, synthetische parfums, kleurstoffen of andere chemicaliën bij. Lovea bevat in plaats daarvan natuurlijke geuroliën en mineralefilters die de huid optimaal beschermen tegen UVA- en UVB-stralen.

Ik weet dat voor heel veel mensen alleen de prijs heel belangrijk is en dat is oké. Zelf vind ik het effect op de huid belangrijk. Als je allemaal een gevoelige huid hebt en eczeem een aandoening is waar rekening mee gehouden moet worden is Lovea wat mij betreft zeker een aanrader. Wij gebruiken allemaal al jaren Lovea en zonder grammetje pijn. Geen irritatie, geen droge huid, geen jeuk, ik kan zelfs zeggen dat Lovea onze huid heel goed verzorgd.

Lovea BIO Suncare is de eerste 100% natuurlijke zonnespray met mineralefilters op basis van titaniumdioxide. Deze natuurlijke zonnefilters blijven in een dun laagje ‘op de huid’ liggen, terwijl de gebruikelijke chemische zonnefilters worden opgenomen door de huid. ‘Lekker dik’ smeren is niet nodig. Dun aanbrengen en goed uitwrijven geeft het beste resultaat, zonder witte waas. De producten van Lovea BIO Suncare ruiken bovendien erg aangenaam en lekker zomers. Dit komt door de natuurlijke, Tahitiaanse Monoï-olie, die eraan is toegevoegd.

Helemaal waar, wij zijn goed beschermd als wij Lovea gebruiken en de geur is aangenaam. Het is helemaal niet over-aanwzig, eerder heel subtiel, maar zeker aangenaam. En de witte waas, die is verwaarloosbaar, als je maar goed doseert en voldoende uitsmeert. En dan heb ik nog een puntje, Lovea beschermd zo goed en werkt zo fijn, dat een beetje witte was naar mijn idee niet erg is. Mocht jij toch een witte waas houden na het goed insmeren, probeer dan in etappes aan te brengen, je gebruikt waarschijnlijk net iets teveel.

Wie zorgeloos van de zon wil genieten heeft maar twee dingen nodig. Ten eerste: de zon en ten tweede… Lovea BIO Suncare! Lovea BIO Suncare denkt echt mee, heeft slimme tips en wil graag dat iedereen onbezorgd en met vooral veel plezier kan genieten van de zon. De Lovea BIO zonnesprays werken meteen en beschermen de hele dag (regelmatig smeren is echter altijd verstandig, want door o.a. omkleden en spelen wordt een deel van de spray weggeveegd). Have fun in the sun!

Wij gaan [lees ik, ik ga] nooit zonder Lovea de deur uit, ik vind het heel prettig om te weten dat ik altijd kan smeren, vooral voor de kids. In de vakantie zit er in elke tas een flesje, zodat wij altijd kunnen smeren. Als wij de hele dag de deur uit gaan, smeren wij ons allemaal eerst goed in en natuurlijk herhalen naar gelang dat nodig is. Ik vertrouw op mijn Lovea, maar ik zorg wel voor voldoende herhaling. Zelf verbrand ik heel snel, dus als ik factor 15 gebruik, moet ik zeker wel een paar keer herhalen. Zelfs met factor 50 zorg ik dat ik minimaal nog een keer helemaal herhaal.

De producten van Lovea BIO Suncare zijn veilig, gemakkelijk in gebruik en niet schadelijk voor ons milieu. Lovea is uiteraard ook niet op dieren getest, zit in afbreekbare verpakkin- gen en is zowel Ecocert- als Cosmebio-gecertificeerd. Lovea BIO is minimaal 3 jaar houdbaar, zónder terugloop van de beschermingsfactoren. Andere gangbare zonneproducten verliezen vaak al een jaar na opening zo’n 50% van hun SPF-kracht.

Dit is ook wel een heel groot voordeel, je weet zeker dat je een heel jaar rond met een gerust hart kunt smeren. Geen verlies van SPF-kracht, dat is toch wat je wilt, want laten we eerlijk zijn, als je het na een jaar weg moet gooien, gooi je gewoon geld weg. En omdat het lang houdbaar is, is het wel zo fijn om twee of drie flessen te kopen en in alle tassen te stoppen. Handig toch?!

IMG_9229

LOVEA BIO Sun Spray Kids SPF50 Disney – Deze handige waterbestendige spray is de meeste veilige bescherming van de tere kinderhuid tegen zowel UVA- als UVB-straling. De formule is 100% natuurlijk, vrij van parfums en parabenen en bevat een mineraal zonnefilter.

Deze is echt zo goed, als je hier je kids mee insmeert, weet je zeker dat ze lang en goed beschermd zijn. Deze gebruik ik graag voor naar school op dagen dat de jongste ook na school naar de BSO gaat. Ze worden door de BSO ook ingesmeerd, maar met de Lovea Bio Kids SPF50 weet ik zeker dat mijn manneke beschermd is. Ook perfect voor hardlopen met mooi weer, je weet dat het goed zit. Wel is het zaak goed te doseren, ik spray het liefst eerst in de hand en dan smeer ik het uit op de huid.

LOVEA BIO Sun Sprays SPF15/SPF30 – Een handige, hydraterende en waterbestendige spray voor het lichaam en gezicht. De 100% minerale zonnefilter zorgt voor een optimale bescherming tegen UVA- en UVB-straling. Met Monoï-olie, arganolie, kokosolie en vitamine-E.

Zelf gebruik ik graag SPF50, zeker als ik vol in de zon ga of lange tijd, maar er zijn heel veel mensen die geen SPF50 nodig hebben of fijn vinden om te gebruiken. Dan pak je gewoon de SPF30, deze gebruik ik ook veel, voor gewonde dagen en losse uurtjes in de tuin. En mocht je er nog steeds over twijfelen, niet doen, het is echt zo enorm waterbestendig, je kan echt wel een uurtje zweten zonder problemen. De SPF15 is perfect voor mensen die van nature al wat bescherming hebben.

LOVEA BIO Anti-Aging Face Cream SPF50 – Speciaal ontwikkeld voor de bescherming van het gezicht in de zon. De formule bevat een 100% natuurlijk mineraal zonnefilter, alsmede toegevoegde verzorgende werkstoffen die vroegtijdige huidveroudering helpen voorkomen.

Deze is speciaal ontwikkeld voor het gelaat, voor goede langdurige bescherming en een beetje verzorging. Zelf gebruik ik ook de andere SPF producten in het gezicht, ik vind het heel fijn, ik ben liever goed beschermd dan niet en neem het glimmen op de koop toe. De Anti-Aging Face Cream SPF50 smeert fijn en draagt fijn al is het voor een vettige kop zoals die van mijn te vet. Maar zoals ik al zei, liever goed beschermd dan niet!

LOVEA BIO Dry Oil Spray (zonder SPF) – Deze ‘droge’ olie geeft de huid een zachte glans en zorgt voor een intensieve bruining en verzorging van de huid tijdens het zonnebaden. De olie is niet vet, trekt gemakkelijk in en beschermt de huid tegen externe invloeden zoals zout en wind.

Deze is nieuw voor mij en wat is deze olie fijn. Het is een droge olie, dus een olie die dun is, goed smeert en heel snel intrekt. Je kunt deze natuurlijk ook op niet zonnebaad-dagen gebruiken, het is een heel fijn product. Ga je op vakantie, neem dan een flesje mee, gebruik het over jouw SPF en voel de extra verzorging op de huid.

LOVEA BIO After Sun Milk – Deze intensief vochtregulerende, kalmerende en verzachtende After Sun Milk laat de huid na het zonnebaden direct soepel, zacht en goed gehydrateerd aanvoelen. De lotion bevat pepermuntextract, vitamine-E, kokosolie en verslavend lekker ruikende Tahitiaanse Monoï-olie.

Een oude bekende vriend die wij nog steeds graag gebruiken. De Lovea Bio After Sun Milk staat standaard klaar boven. Zo fijn om je in te smeren na het douchen en de verkoelde verzachtende werking te voelen. En dan te genieten van de overheerlijke zomerse geur… vakantie in een flesje.

LOVEA BIO Self Tanning Spray – Deze natuurlijke zelfbruinende spray geeft de huid in 4 uur tijd een mooie egale, bruine teint. De spray is niet vet en trekt snel in. De samenstelling bevat tevens Tahitiaanse Monoï-olie, voor extra hydratatie en verzorging en is geschikt voor de normale- en droge huid.

Deze is al heel wat gebruikt, mijn lijf is nog niet zo heel veel in de zon geweest en dat is te zien aan mijn benen. De Self Taning Spray werkt snel, gemakkelijk en voelt heel prettig. Ik vind de geur ook heel fijn. Het resultaat is heel natuurlijk en niet to much, maar zoals altijd is het wellicht even doseren en wennen. Ik heb inmiddels een ‘perfecte methode’ ontwikkeld, daar vertel ik je nog wel meer over. Bruin uit een flesje zonder vegen en strepen.

IMG_9230

Ik zal nog een uitgebreide review schrijven over de Lovea BIO Disney Anti-Aging Face Cream, de Dry Oil Spray en de Self Tanning Spray. Deze producten heb ik ook voor het eerst heb gebruikt en ik vind een uitgebreide review op zijn plaats. Perfect voor de komende “zomerse weken”.

De producten uit de Lovea BIO lijn worden verkocht bij de betere drogist, zoals de filialen van ETOS en De Tuinen. Voor meer informatie over de Lovea Bio lijn en de nieuwste producten van Lovea, Lovea Nature, is er de website www.lovea.nl.

Hier nog even de advies verkoopprijzen:

  • Lovea BIO Sun Spray SPF 15 – € 14,99/125 ml.
  • Lovea BIO Sun Spray SPF 30 – € 16,99/125 ml.
  • Lovea BIO Spray Kids SPF 50 – € 18,99/100 ml.
  • Lovea BIO Disney Anti-Aging Face Cream – SPF 50 € 16,99/ 50 ml.
  • Lovea BIO Dry Oil Spray – € 9,99/125 ml.
  • Lovea BIO (zonder SPF) After Sun Milk – € 9,99/125 ml.
  • Lovea BIO Self Tanning Spray – € 13,99/125 ml.

Niet vergeten te smeren en denk aan de factor van de SPF. Het getal geeft de factor aan waarmee jij jouw veilige zonne-tijd mag vermenigvuldigen. Ik verbrand na ongeveer een kwartier [mijn veilige zonne-tijd], dus met een factor 30 mag ik 30 x 15 minuten in de zon. Ik zelf smeer zeker eerder, ik neem geen risico’s omdat ik weinig natuurlijke bescherming heb. Beter iets dan niet en herhalen maar, fijne zonnige dagen allemaal.

Liefs,

Wojis

DEZE REVIEW BEVAT PRODUCTEN DIE IK VAN EEN MERK OF BEDRIJF HEB ONTVANGEN

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top