Food is Good LifeStyle Nieuw/New

Nieuw | Pulsin™ 100% natuurlijke proteïnerepen

Vandaag neem ik je mee in de gemakkelijke en smakelijke wereld van de proteïnerepen van Pulsin, kleine multitaskers plus plus. Pulsin™ 100% natuurlijke proteïnerepen zijn heerlijk als tussendoortje, super geschikt als work-out bar, geven veel energie en proteïne, dus altijd gemakkelijk als je snel veel energie nodig hebt. Helemaal suikervrij, vegan, zuivelvrij, gluten vrij en natuurlijk non GMO. Deze heerlijke 100% natuurlijke proteïnerepen zijn nieuw op de Nederlandse markt en vandaag vertel ik jullie meer. 

IMG_9155

Zelf gebruik ik de Pulsin™ proteïnerepen graag voor of na het sporten, snel, gemakkelijk en zeer smakelijk. Ook vind ik het handig om het als power tussendoortje te gebruiken als je bijvoorbeeld een hele dag in de weer bent en niet uitgebreid kunt lunchen. Deze goedgevulde repen doen goed werk en zijn echt heel lekker. Pulsin heeft gekozen voor zuivelvrije-, glutenvrije- en sojavrije producten. Pulsin™ is van origine een Engels merk en is hier in Nederland verkrijgbaar bij Albert Heijn, De Tuinen en bij Etos, dit maakt een voorraad aanleggen heel gemakkelijk.

IMG_8792

De  Mint Chocolate Chip Protein Snack is een beste reep, welke heel snel een heleboel energie geeft. De chocolade geeft het een wat zoete smaak, zonder te overheersen en past perfect bij de noten. Deze combinatie geeft je direct een boost en zorgt voor een lang en verzadigd gevoel, je voelt de energie door je lijf stromen.

IMG_8787

Op de achterkant van de verpakking is duidelijk te lezen wat de bestanddelen zijn en hoeveel energie je uit deze snack kunt halen. Wat ik wel doe is door de midden snijden en dan voor de training een halve en na de training een halve. Dan kan ik meteen door en weet ik dat ik genoeg energie binnen heb gekregen.

IMG_8786

De Maple & Peanut Protein Snack is mijn favoriet, deze smaakt heel lekker en geeft mij heel lang energie. Deze vind ik ook heerlijk om als tussendoor mee te nemen als ik een middag de deur uit ben, of een dagje de stad in. Veel energie, zeer toegankelijk, heerlijke smaak en super gemakkelijk. Mocht ik er geen meer hebben, dan haal ik er gewoon ergens eentje, zo fijn om te weten dat ze altijd binnen handbereik zijn.

IMG_8789

Je moet houden van de combinatie van pinda en pindakaas, ik vind het heerlijk! Check altijd nog even de achterkant, alle allergie informatie staat op de repen vermeld. Het lijkt mij duidelijk dat deze niet geschikt is voor iemand met een pina-allergie.

IMG_8788

De Vanilla Chocolate Chip Protein Snack bevat amandelen en vanille chocolade, een super verwennerij. Heel anders dan de andere twee en volgens mij wel de meest toegankelijke van de drie qua smaak. Gewoon lekker en je hebt een instant energy boost.

IMG_8790

Wat wellicht wel leuk is om te vertellen is dat deze raw is, goed om te weten. Een hele fijne bar die goed werk doet als tussendoor. Eerlijk is eerlijk, ze zijn allemaal fijn als tussendoortje, ook als pre- en post work-out snack, het gaat denk ik om persoonlijke smaak. Door drieën of vieren als klein tussendoortje aan het einde van de middag, precies genoeg om het vol te houden tot wij gaan eten,

IMG_9157

In Nederland zijn de Pulsin™ 100% natuurlijke proteïnerepen verkrijgbaar in drie heerlijke smaken; Mint Choc Protein Snack, Maple & Peanut Protein Snack en Vanilla Choc Chip Protein Snack. Wellicht komen er meer smaken deze kant op, er zijn er namelijk nog zes, ik hoop het, heb mijn zinnen gezet op de Orange Choc Chip.

IMG_8784

PulsinTM Mint Choc Protein Snack, verrijkt met cashewnoten, stukjes chocolade en echte pepermuntolie. Advies Verkoopprijs € 1,99.

PulsinTM Maple & Peanut Protein Snack, verrijkt met pinda’s, proteïnen uit erwten en gezoet met ahornsiroop.  Advies Verkoopprijs € 1,99.

PulsinTM Vanilla Choc Chip Protein Snack, verrijkt met amandelen, stukjes chocolade en proteïnen uit erwten en rijst.  Advies Verkoopprijs € 1,99.

Pulsin™ 100% natuurlijke proteïnerepen zijn verkrijgbaar bij Albert Heijn en AlbertDe Tuinen en bij Etos. Mocht je meer willen weten over de producten van Pulsin™ kijk dan even op www.pulsin.co.uk.

Mijn hartje [en mondje] hebben ze verover, deze kleine krachtpatsers en ik vind ze heerlijk!

Xo,

Wojis

DEZE REVIEW BEVAT PRODUCTEN DIE IK VAN EEN MERK OF BEDRIJF HEB ONTVANGEN

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top