Beauty LifeStyle Nieuw/New

SeeBuyTry: Kruidvat Aloë Vera Bodymilk Spray | Budget Buy

Toen ik de Aloë Vera Bodymilk Spray van Kruidvat zag staan was ik meteen verkocht! Dit moet als het goed werkt een top product zijn, wat zal dat schelen op de ochtenden dat ik zoveel mogelijk tijd probeer te besparen en geen zin heb om mijn hele gedaante in te smeren met gewone lotion, olie of crème. Dat kan dan op de dagen dat ik wat meer tijd heb, de Aloë Vera Bodymilk Spray moet mijn spray and go lotion zijn. Maar is dat zo en is het überhaupt wel een fijne bodymilk en wat vind ik van de spray? Dat lees je allemaal hier in deze onverwacht donderdagse SeeBuyTry.  

IMG_8325

Laat ik eens beginnen met de inhoud en de prijs, je krijgt een sprayflacon bodymilk van 190 ml voor € 3,29, wat mij betreft een Budget Buy. De flacon [of fles] is hetzelfde als de flessen van de Blossom & Natures Hammam Douche Foam, alleen komt er uit de tuit een spray met bodymilk. Het hele design ziet er wat mij betreft goed uit, fris en duidelijk en ik vind het groen heel goed passen bij de Aloë Vera. Nogmaals, je moet houden van de wat frisse weeïge geur van Aloë Vera, doe je dat helemaal niet, dan kan je deze echt beter overslaan.

IMG_8205

De instructies lijken mij overbodig, maar ik herhaal ze nog een keer zoals op de fles staat aangegeven. Vanaf een afstand van ongeveer 10 cm de bodymilk op het lichaam sprayen. Daarna licht inwrijven en even de tijd geven om in te trekken. Mijn extra advies is dit te doen op een kleed of in de douchecel, de vloer kan er extra glad van worden als je de achterkant van je lichaam wilt sprayen [lijkt altijd gemakkelijker dan het is].

IMG_8199

Dit is de open stand, je ziet een heel klein gaatje wat ervoor zorgt dat de waas van de bodymilk heel netjes verdeeld wordt. En het is mij er eentje, een geweldige spray die je goed kunt mikken. De wasem is niet te breed en er komt een minimale hoeveelheid naast je lichaam, als je een beetje oefent. Dan alleen de achterkant, ja je rug en benen, dan knoei ik gewoon wel een beetje, daarom doe ik die in de douchecel. Meteen naspoelen, anders is het daar weer levensgevaarlijk.

IMG_8200

Deze stand zit in het midden, die doet zover ik heb kunnen uitvogelen helemaal niks. Ik had gehoopt dat op deze stand meer een straal zou komen… bij mij bleef dat uit.

IMG_8201

En als je de dop doordraait zit de flacon weer helemaal dicht. Een heel mooi systeem wat knoeien voorkomt en viezigheid voorkomt. Prima systeem, goed bedacht, er is geen losse dop die kwijt kan raken. Nogmaals wil ik de nadruk leggen op de spray, die komt er heel mooi compact uit, het werkt heel goed.

IMG_8202

De substantie is nogal nat, het voelt heel fris als het uit de falcon komt en is vrij vloeibaar. Dat is natuurlijk om het te kunnen sprayen, maar het verdeelt heel mooi dus met minimale moeite ben je gedekt. Dan nog even goed uitsmeren en het even de tijd geven om in te trekken, het voelt een beetje als opdrogen. Tegen de tijd dat ik mijn kleding heb verzameld en mijn toet heb ingesmeerd, kan ik aan de slag. Ik denk dat dit extra fijn is in de zomer, lekker fris.

IMG_8218

De milk is fijn en licht van textuur, het is heel prettig om op de huid te hebben. Helaas is de formule niet heel rijk, eerder licht en luchtig. De zeer droge huidjes kunnen hier wellicht niet genoeg aan hebben, ondanks dat vind ik het wel heel prettig in gebruik.

IMG_8208

Al met al ben ik zeer tevreden, vooral met de werking van de spray, het is echt heel fijn en gemakkelijk. De bodymilk zelf is voor mij meer een zomers product, als ik het al een seizoen mee moet geven. Ook zou dit een uitkomst zijn na het sporten of na een bezoek aan het zwembad. De geur had wel iets spannender gemogen, het is wat flauw, maar helemaal niet gek. Kortom, deze budget buy is elke cent wel waard.

Als jij nou iemand bent die helemaal niks gebruikt na het douchen, zou je deze luchtige snelle bodymilk dan overwegen?

Xo,

Wojis

What's on your mind? You can leave your comments here:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Back To Top